Şimdi Ara

her yolu denedim fiber getirmiyorlar sizce ne yapmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar karşı binamda fiber internet bulunmakta ancak bizde yok her yere başvurdum superonline ttnet hiçbir sonuç alamadım. sizce ne yapmalıyım

• Karşı binada hangi tip kabin var eğer T11B ise ve siz de oraya bağlıysanız fibernet paketlerinden kullanabilirsiniz. Ancak bu dediğim uygulama genellikle kat sayısı 5in altında olan ve planlı yerleşimin olduğu bö!gelerde uygulanıyor. (Yani diyelim ki binalr 3 katlı 3.3=9 katlı diye üç binayı bir bina olarak kullanıyorlar.)

Ha T11A ya da T21 ise şansınız yok tabi. Telekomda istrerseniz yüzlerce kişiye dilekçe imzalatın istek üzerine getirmez kendi planları ne ise ona göre hareket ediyorlar.

Tabi eklemek isterim benim düsünceme göre bu T11B baglantı şekli ve tüm T11 kabinlerini maks. 2 seneye kaldırılacağını yerine FTTB/T21 ve FTTH sistemlerin alacağını düşünmekteyim ancak dediğim gibi bu kendi düsüncem bir bilgi yok bu konuda sadece yeni yaptıkları işleri baz alarak yaptığım bir tahminden ibarettir.

Öte yandan Türk Telekom -ki diğer altyapı işletmecileri olsun- son zamanlarda fiber iśinde bir hareketlilik yaşıyorlar. Yani fiberin gelmesi yakındır. (Ki burda en önemli husus Telekomun FTTC ve bina içi DSLAM (T11A/T11B) gibi saçma fiber politikalarından vazgeçmiş olması gördüğüm kadarıyla telekom da artık Turkcell ve Vodafone (kendi sistemlerini kastediyorum vodafone da ) gibi işi bir standarta bağlıyorpar sadece FTTB/Eth(bu telekomda T21 kabiniyle sağlanıyor) ve FTTH sistemler uygulama yolundalar sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 15 Mart 2016; 21:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yan binamda T11 fiber kabini var b blok onlar 85 mb/sn hız alıyorlar.A blok'a getirmiyorlar B bloktan izin alın çekelim diyorlar uzun iş yer altında kapakları var fiber optik 1 yıldır adsl devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 16 Mart 2016; 2:15:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.