Şimdi Ara

FIREFOX 4 - 17.0a1 SORUNLAR-ÇÖZÜMLER-KODLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
7
Favori
18.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornitolog

düzgün çalışan FFde bugün yazı problemi yaşıyorum, sitelerdeki yazılar acayip derece bulanık durumda, nasıl düzeltebilirim?

gfx.direct2d.disable yazıp, bulduğumuz değere çift tıklayarak "false" yazan yeri "true" yapıp yeniden başlatma yapıyoruz. yöntemi işe yaramadı, diğer tarayıcılarda şuanda sorun yok, dün gece FFde de sorun yoktu.

Ayyarlar/Gelişmiş sekmesinde Mümkün olduğunda donanım hızlandırması kullan seçeneğini kaldırırsanız muhtemelen çözülecektir.

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

düzgün çalışan FFde bugün yazı problemi yaşıyorum, sitelerdeki yazılar acayip derece bulanık durumda, nasıl düzeltebilirim?

gfx.direct2d.disable yazıp, bulduğumuz değere çift tıklayarak "false" yazan yeri "true" yapıp yeniden başlatma yapıyoruz. yöntemi işe yaramadı, diğer tarayıcılarda şuanda sorun yok, dün gece FFde de sorun yoktu.

Ayyarlar/Gelişmiş sekmesinde Mümkün olduğunda donanım hızlandırması kullan seçeneğini kaldırırsanız muhtemelen çözülecektir.

aynen,çözüldü bu şekilde, teşekkürler

• arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var..firefox 4 kullanıyorum ama internette youtube dışındaki videoları izleyemiyorum..flash player yüklemem gerektiği gözüküyor ama bilgisayarımda flash player in son güncel sürümü yüklü hatta activex sürümüde yüklü..diğer browser larda hiçbir problem yok videolar açılıyor ama firefox ta açılmıyor..2 gündür araştırma yapıorm bir türlü çözüm bulamadım lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bastaa -- 9 Mayıs 2011; 17:26:37 >

Hz.Mevlana

• kodlara bakacağım daha sonra bayağı kod var.
  • Babylon'un son sürümünü kurduktan sonra bir web sayfasında kelimeyi seçip arama yapmaya çalıştığımda (ctrl + farenin sağ tuşu) kelimeyi tanımıyor. Eksik arama yapıyor. Yardımcı olursanız memnun olurum...

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın kimseyi kırmak istemiyorum ama burası sorun çözüm merkezi değil, daha evelde belirttim.

Bu konunun amacı firefox 4 ile beraber gelen yeni arayüz ile ilgili sorunlar ve eski sürümde olan bazı alıştığımız özelliklerin geri kazandırılmasıdır. Dolayısı ile uç noktalarda sorduğunuz sorulara cevap veremiyor olabiliriz/olabilirim. Bu tarz kişiye özel sorunları Firefox ana konusundan sorarsanız daha çabuk yardım alırsınız.

@defego, size yardımcı olmak adına "gTranslate" eklentisini öneririm. Babylon dan çok daha kullanışlıdır. Google translate te olan tüm dilleri otomatik algılayıp istediğiniz dile çevirir. (Ayarlardan kaynak ve hedef dili seçebilirsiniz) Kelime ya da cümleyi seçip sağ klik yapıp translate menusunun üstüne gelmeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 12 Mayıs 2011; 23:41:27 >

Hz.Mevlana

• @2smoke

tavsiye için teşekkürler

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Teşekkürler sırf yeni sekmede yukarda diye kaldırmıştım

Hz.Mevlana

• Arkadaşlar sekmenin yanındaki + işaretini nasıl geri getiriyorduk? İşyerinde var evde yok ayar etti beni.

FIREFOX 4 - 17.0a1 SORUNLAR-ÇÖZÜMLER-KODLAR

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar sekmenin yanındaki + işaretini nasıl geri getiriyorduk? İşyerinde var evde yok ayar etti beni.

Araç çubuklarını seçtiğin yerden ön tanımlıyı yükle dedinmi düzelir

Hz.Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyeteq

arkadaşlar merhaba firefox 4 dü kurdum fakat şöyle bir sorunum var forumlarda yazılar kalın çıkıyor bunu nasıl düzelte bilirim acaba örnek olarakta resim koyuyorum

O resim attığın forum mesajının linkini verirmisin, tüm forumlar da mı durum böyle, firefox u yeni mi yükledin, yoksa yüklü ve nprmal çalışırken daha sonramı böyle göstermeye başladı. ?

Hz.Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: sosyeteq

arkadaşlar merhaba firefox 4 dü kurdum fakat şöyle bir sorunum var forumlarda yazılar kalın çıkıyor bunu nasıl düzelte bilirim acaba örnek olarakta resim koyuyorum

O resim attığın forum mesajının linkini verirmisin, tüm forumlar da mı durum böyle, firefox u yeni mi yükledin, yoksa yüklü ve nprmal çalışırken daha sonramı böyle göstermeye başladı. ?

4 sürümünü yeni yükledim 3,6 da böyle bir sorun yoktu

linkte veriyorum

http://trformula1.com/forum

• Sorun FF 4 de değilki, başka tarayıcılar ile de girdim foruma yine aynı şekilde kalın gösteriyorlar.

Hz.Mevlana

• www.bolumsonucanavari.com daki hiçbir videoyu izleyemiyorum misal şu

http://www.bolumsonucanavari.com/kullaniciVideosu-The_Witcher_2__Lords_of_the_Rings_mock-2516-570.htm

sorun ne olabilir sizce ? tüm plashlar shochwawe cart curt herşey yüklü java yıda güncellemedim firefroxta izleyeimiyorum birtürlü ama internet explorer 6 da dahi açılıyor viode sadec efirefox ta açılmıyor yardım lütfen

Orijinalden alıntı: condemned890

www.bolumsonucanavari.com daki hiçbir videoyu izleyemiyorum misal şu

http://www.bolumsonucanavari.com/kullaniciVideosu-The_Witcher_2__Lords_of_the_Rings_mock-2516-570.htm

sorun ne olabilir sizce ? tüm plashlar shochwawe cart curt herşey yüklü java yıda güncellemedim firefroxta izleyeimiyorum birtürlü ama internet explorer 6 da dahi açılıyor viode sadec efirefox ta açılmıyor yardım lütfen

Firefox 4.01 Win7 x64, herhangi bir sorun gözükmüyor..

FIREFOX 4 - 17.0a1 SORUNLAR-ÇÖZÜMLER-KODLAR

Hz.Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Arkadaşlar 4 sürümüne gelene kadar sorunsuz kullandığım firefox, sayfaları açarken veya sekme değiştirirken birkaç saniyelik donma veya kitlenme yaşıyor. Format sonrası bile bu böyle. Yıllardır kullandığım firefoxtan soğudum açıkcası. Nedir bunun sebebi?

Ekran kartınız iyi bişey değilse veya onboard ise ayarlar/gelişmiş ten donanım hızlandırmasını kapatarak deneyebilirsiniz.

Hz.Mevlana

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.