Şimdi Ara

FIREFOX 4 - 17.0a1 SORUNLAR-ÇÖZÜMLER-KODLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
7
Favori
18.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi de .json dosya türü sorun çıkartıyor.

nu dosyayı npad üzerinden html kaydetmek yada direk uzantı değiştirmek suretiyle denedim ama içe aktarma yapmıyor
  • @Confusion, ben şimdi denemeler yaptım, FF 3.6.16 dan aldığım json dosyasını FF 4 sorunsuz şekilde açtı, daha sonra FF 4 ile yeni bir json dosyası oluşturup, eski json dosyası ile içlerine baktım, ikiside bir birinin tıpa tıp aynısı.

Sanırım sizin eski dosyada bir hata var. Eski deneyimlerimden birşey aktarayım size, eğer json dosyası yazma korumalı bir diskte, yada kendisi yazma korumalı ise bu tip hatalar oluşabiliyor.

Ayrıca json dosyasını html ye çevirmeniz hiç bir işe yaramaz, json dosyası html yapısında değildir.

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

şimdi de .json dosya türü sorun çıkartıyor.

nu dosyayı npad üzerinden html kaydetmek yada direk uzantı değiştirmek suretiyle denedim ama içe aktarma yapmıyor

json notepad ile problem oluyor,

eğer bookmark'ınız çok önemli ise json dosyanızı yine notepad ile açıp içindekileri aşağıdaki adrese copy/paste yapın "view JSON report" tıkladığınızda aşağıda html olarak kayıtları görebilirsiniz.buradan yeni bir bookmark oluşturabilirsiniz..

http://ajaxstack.com/jsonreport/

• quote:

Orijinalden alıntı: tyll

firefox 4.0 da youtube video tamamen yüklenmişken tam ekrana geçiş yapınca ,video sıfırdan yüklenmeye başlıyor ,sebebi ne olabilir acaba ?

Üye olduktan sonra;

Account-->Playback Setup-->Video Playback Quality'deki, "I have a slow connection. Never play higher-quality video" seçeneğini işaretlemen gerekiyor.

Artık youtube, video kalitesini sen istemedikçe yükseltmez.

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Firefox'taki Google Arama Çubugunu Adres Çubuguna nasıl ekliyebiliriz Kodlu bunun için eklentiler mevcut ama kodlu olabilme imkanı varmı?

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Firefox'taki Google Arama Çubugunu Adres Çubuguna nasıl ekliyebiliriz Kodlu bunun için eklentiler mevcut ama kodlu olabilme imkanı varmı?

yok
    ama gerekte yok aslında.
    ben arama cubugunu komple kaldırdım.
    varsayılan arama motorunuzu sectikten sonra adres cubuguna aramak istediginiz seyi yazıp enter dedikten sonra zaten arama sonucları geliyor.
    bunu bi deneyin derim.
  • Onuda biliyorum evet ama bu özelligi Firefox'a eklemeleri daha iyi olur diye düşünüyorum geliştiricilerin Chromium'mu kullanmamın aslında tek durumu bu özellik oluyor arada sırada.. Safari 6 versiyonunda bu özelligi koyacaklarını söylüyor yetkililer firefox gelirinin büyük bölümünü Google arama Çubugundan kazandıgı için bunu entreg etmesiyle birlikte aslında daha cok arama yapılacagı için kazancıda bir okadar artacakdır diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 20 Nisan 2011; 15:00:03 >

http://www.google.com/search?q=

bunu yazmanız yeterli, daha sonra adres bara yazacağınız site ismi dışındaki kelimeler direk google da aranacaktır. Örnek ''elma'' yazarsanız google bunu arayacaktır.

Hz.Mevlana

• Farklı bir bilgisayarda Firefox yükledigimde CSS dosyasını bulamamakdayım bu neden kaynaklanıyor olabilir..

FIREFOX 4 - 17.0a1 SORUNLAR-ÇÖZÜMLER-KODLAR

@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul); 

.titlebar-placeholder[type="appmenu-button"] {margin-right: -5px !important;}

#main-window[sizemode="normal"] #navigator-toolbox[tabsontop="true"] #TabsToolbar {
    padding-left: 34px !important;
    margin-right: 110px !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"] #toolbar-menubar[autohide="false"] {
    margin-left: 0 !important;
    margin-top: 0 !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #toolbar-menubar[inactive] {
    margin-top: -22px !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #toolbar-menubar:not([inactive]) {
    margin-left: 36px !important;
    margin-top: -19px !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][sizemode="maximized"] #toolbar-menubar:not([inactive]){
    margin-top: 2px !important;
    margin-left: 2px !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][sizemode="maximized"] #toolbar-menubar[customizing="true"] {
    margin-top: -16px !important;
    margin-left: 30px !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #toolbar-menubar[customizing="true"] {
    margin-left: 33px !important;
    margin-top: -20px !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #appmenu-button {
    margin-top: 1px !important;
    margin-left: 3px !important
    }

#main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button {
    border: 0 none !important;
    padding:9px 0 0 0 !important;
    height: 25px !important;
    min-width: 31px !important;
    width:31px !important;
    -moz-border-image: url("chrome://browser/skin/tabbrowser/tab.png") 6 3 3 4 / 6px 3px 3px 4px !important;
    border-radius: 7px 7px 0 0 !important;
    background: -moz-linear-gradient(rgb(247,182,82), rgb(215,98,10)) no-repeat -5px -4px !important;
    background-size: 200% !important;
    box-shadow: none !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button:hover,
    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button[open] {
    background-image: -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgba(252,240,89,.5) 10%, rgba(252,240,89,0) 70%),
    -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgb(236,133,0), rgba(255,229,172,0)),
    -moz-linear-gradient(rgb(246,170,69), rgb(209,74,0) 95%) !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][privatebrowsingmode=temporary] #appmenu-button {
    background-image: -moz-linear-gradient(rgb(153, 38, 211), rgb(105, 19, 163) 95%) !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][privatebrowsingmode=temporary] #appmenu-button:hover,
    #main-window[tabsontop="true"][privatebrowsingmode=temporary] #appmenu-button[open]{
    background-image: -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgba(240,193,255,.5) 10%, rgba(240,193,255,0) 70%),
    -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgb(192,81,247), rgba(236,172,255,0)),
    -moz-linear-gradient(rgb(144,20,207), rgb(95,0,158) 95%) !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button .button-menu-dropmarker,
    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button .button-text {
    display:none !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button .button-icon {
    margin-top: -10px !important;
    list-style-image: url("chrome://branding/content/icon16.png")!important;
    -moz-image-region: rect(0 16px 16px 0) !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button-container {
    position: fixed !important;
    margin-top: 0 !important;
    width:32px !important;
    }

• arkadaşlar merhaba,

bugün chrome un takılmalarından bıktım ve firefox 4 yükledim eski firefox kullanıcılarından birisi olarak 4 bana gayet hızlı geldi ancak tek sıkıntım yazılar silik gibi ve ufacık. Ayarlardan fontu falan büyüttüm ama nedense hiç bir değişme olmadı, buna ne yapabilirim?

Orijinalden alıntı: ::ExtremE::

arkadaşlar merhaba,

bugün chrome un takılmalarından bıktım ve firefox 4 yükledim eski firefox kullanıcılarından birisi olarak 4 bana gayet hızlı geldi ancak tek sıkıntım yazılar silik gibi ve ufacık. Ayarlardan fontu falan büyüttüm ama nedense hiç bir değişme olmadı, buna ne yapabilirim?

İlk mesajda çözümü mevcut..

Hz.Mevlana

• yeni menü butonunu aşağıdaki toolbar'a boyutlarını da küçülterek nasıl taşıyabilirim ?

edit:Movable Firefox Button 1.3 ile oluyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 24 Nisan 2011; 21:31:23 >

Orijinalden alıntı: tyll

eğer bookmark'ınız çok önemli ise json dosyanızı yine notepad ile açıp içindekileri aşağıdaki adrese copy/paste yapın "view JSON report" tıkladığınızda aşağıda html olarak kayıtları görebilirsiniz.buradan yeni bir bookmark oluşturabilirsiniz..

http://ajaxstack.com/jsonreport/

maalesef view json report a tıkladığımda çalışmıyor

• Mükemmel bir eklenti daha size buyrun

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/prospector-awesomeBar-HD/

bu eklenti sayesinde adres çubugu bambaşka bir hal alıyor istediginiz sitelerde arama yapmanız mümkün hale geliyor.. eklentiyle ilgili MozillaLabs'ın videosunu izliyebilirsiniz...

http://mozillalabs.com/prospector/2011/04/27/awesomebar-hd-find-what-you-want/

• Bu konu 3.sayfa konusumu yahu :)

Hz.Mevlana

• Hareketlilik lazım Smok atraksiyon yapsana biraz :)
  • Bir yedek alsaydınız keşke ilk önce. :(

Hz.Mevlana

• düzgün çalışan FFde bugün yazı problemi yaşıyorum, sitelerdeki yazılar acayip derece bulanık durumda, nasıl düzeltebilirim?

gfx.direct2d.disable yazıp, bulduğumuz değere çift tıklayarak "false" yazan yeri "true" yapıp yeniden başlatma yapıyoruz. yöntemi işe yaramadı, diğer tarayıcılarda şuanda sorun yok, dün gece FFde de sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 9 Mayıs 2011; 13:11:22 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.