Şimdi Ara

FIREFOX 4 - 17.0a1 SORUNLAR-ÇÖZÜMLER-KODLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
7
Favori
17.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 7 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 56
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 73
  • Ortalama Mesaj Aralığı 5 gün 3 saat 11 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 8
  • Favoriye Eklediklerim 7
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • 2smoke (73 mesaj) SiyahLimm (32 mesaj) fireforge35 (15 mesaj) tyll (9 mesaj) Guest-8F6021464 (9 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (25 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> İşletim Sistemleri ve Yazılımlar >> Yazılım Genel >> FIREFOX 4 - 17.0a1 SORUNLAR-ÇÖZÜMLER-KODLAR
Sayfaya Git:
Sayfa:
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    7647 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Bu başlık daha ziyade genel işlevler ve özelleştirme ile alakalı konuları içerir. Onun dışında tarayıcınızdaki büyük problemleri çözmek amaçlı açılmamıştır, fakat yinede konu içinde tartışılıp çözüm aranabilir..

    Yeni DONANIM HABER TEMASI
    http://forum.donanimhaber.com/m_52815879/mpage_1//tm.htm

    Extra HIZ ayarları
    http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/mpage_1/key_/tm.htm

    Ziyaret edilen link renklerini değiştirme

    a:visited {color: Red !important; }

    Red yazan yere istediğiniz rengi yada renk kodunu 16 lık olarak yazabilirsiniz. Örneğin Siyah için Black yada #000000 şeklinde.

    Boş tab alanına tıklayınca yeni sekme açma (Normali fare tekerleğine boş alanda tık)

    #navigator-toolbox > #TabsToolbar {
    -moz-binding: url("chrome://global/content/bindings/toolbar.xml#toolbar") !important; }

    Yeni sekmede aç/Yeni pencerede aç sağ klik menü yer değiştirme

    #contentAreaContextMenu > * { -moz-box-ordinal-group: 2; }
    #context-openlink { -moz-box-ordinal-group: 1 !important; }

    Yeni pencerede aç'ı silip, sadece Yeni sekmede aç'ı bırakma @yorfa

    #context-openlink { -moz-box-ordinal-group: 2 !important; }

    Sol köşedeki menü butonunu kaldırmak

    #appmenu-button-container,
    #appmenu-toolbar-button { display: none !important; }

    Sol köşedeki menü butonunun altında az da olsa 1-2mm lik bosluk var,bunu duzeltmek icin @yorfa

    #TabsToolbar
    {height: 24px !important; }

    Yerimleri arac cubugu yazı fontu buyuklugu golgelendirme vs @yorfa

    #personal-bookmarks {
    font-family: Sony Sketch EF;
    font-weight: bold !important;
    font-size: 10pt !important;
    text-shadow: 0px 0px 0px !important;
    }

    Tabların yazı fontu vs vs...@yorfa

    tab {
    font-family: Sony Sketch EF;
    font-weight: bold !important;
    font-size: 10pt !important;
    text-shadow: 0px 0px 0px !important;
    }

    Tabların genişliği @SiyahLimm

    .tabbrowser-tab:not([pinned])[fadein] { max-width: 210px !important; }

    Url bar ın içindeki yazı fontu vs ayarlanması icin @yorfa

    #urlbar{ font-family: Sony Sketch EF!important; font-weight: bold !important; font-size: 10pt !important;
    color: grey !important;
    }

    URL (adres satırı) bar uzunlugunu ayarlamak için @yorfa

    #urlbar, #urlbar-container {max-width: 500px !important;}

    Yerimleri arac cubugunda gorulen klasor simgelerini yoketmek icin @yorfa

    toolbarbutton.bookmark-item > .toolbarbutton-icon {
    display: none !important;
    }

    Herhangi bir web sitesini sayfaya sığdırmak için @yorfa

    html {
    height:100% !important;
    display:table !important;
    margin-left: auto !important;
    margin-right: auto !important;
    }

    body {
    display:table-cell !important;
    vertical-align: middle !important;
    }

    Tüm web sitelerini aynı font ile görüntülemek (Segoe UI yazan yere kendi sisteminizdeki herhangi başka bir font ismini yazıp kullanabilirsiniz.) @yorfa

    @-moz-document
    url-prefix("http://"),
    url-prefix("https://") {

    html, body, span, td, br, input, button, select, option, div
    {font-family: Segoe UI Semibold !important;}

    h1, h2, h3, strong, a:link, b, SPAN[role="link"], em, .announcement, .title.threadtitle_unread
    {font-family: Segoe UI !important;}
    }


    Tam ekranda tabların yukarı çıkmasını engellemek

    #main-window[sizemode=maximized][tabsontop="true"] #TabsToolbar {
    margin-top:22px;
    margin-left:0px; }

    Ufak/Tam ekranda tabları resimdeki gibi yapmak için (Bunun için üstte verilen menü tuşu kaldırma kodunu da kullanmalısınız)



    #main-window[sizemode=normal][tabsontop="true"] #toolbar-menubar[autohide="true"] {
    margin-top:-20px;
    margin-left:3px; }

    Bozuk fontlar için eklenti.

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/anti-aliasing-tuner/?src=api

    Fontları Eklentisiz düzeltmek isteyenler için

    Adres satırına "about:config" yazıyoruz tırnaksız bir şekilde.
    Gelen ekrandaki arama kutusuna;

    gfx.direct2d.disable yazıp, bulduğumuz değere çift tıklayarak "false" yazan yeri "true" yapıp yeniden başlatma yapıyoruz.

    Bu işlem, donanım hızlandırmasını kapatmaz.

    Firefox Menü butonunu Uygulama Butonuna çevirin..@SiyahLimm



    @namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul); 

    .titlebar-placeholder[type="appmenu-button"] {margin-right: -5px !important;}

    #main-window[sizemode="normal"] #navigator-toolbox[tabsontop="true"] #TabsToolbar {
    padding-left: 34px !important;
    margin-right: 110px !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"] #toolbar-menubar[autohide="false"] {
    margin-left: 0 !important;
    margin-top: 0 !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #toolbar-menubar[inactive] {
    margin-top: -22px !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #toolbar-menubar:not([inactive]) {
    margin-left: 36px !important;
    margin-top: -19px !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][sizemode="maximized"] #toolbar-menubar:not([inactive]){
    margin-top: 2px !important;
    margin-left: 2px !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][sizemode="maximized"] #toolbar-menubar[customizing="true"] {
    margin-top: -16px !important;
    margin-right: 110px !important;
    margin-left: 30px !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #toolbar-menubar[customizing="true"] {
    margin-right: 110px !important;
    margin-left: 33px !important;
    margin-top: -20px !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][sizemode="normal"] #appmenu-button {
    margin-top: 1px !important;
    margin-left: 3px !important
    }


    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button {
    border: 0 none !important;
    padding:9px 0 0 0 !important;
    height: 25px !important;
    min-width: 31px !important;
    width:31px !important;
    -moz-border-image: url("chrome://browser/skin/tabbrowser/tab.png") 6 3 3 4 / 6px 3px 3px 4px !important;
    border-radius: 7px 7px 0 0 !important;
    background: -moz-linear-gradient(rgb(247,182,82), rgb(215,98,10)) no-repeat -5px -4px !important;
    background-size: 200% !important;
    box-shadow: none !important;
    }


    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button:hover,
    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button[open] {
    background-image: -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgba(252,240,89,.5) 10%, rgba(252,240,89,0) 70%),
    -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgb(236,133,0), rgba(255,229,172,0)),
    -moz-linear-gradient(rgb(246,170,69), rgb(209,74,0) 95%) !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][privatebrowsingmode=temporary] #appmenu-button {
    background-image: -moz-linear-gradient(rgb(153, 38, 211), rgb(105, 19, 163) 95%) !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"][privatebrowsingmode=temporary] #appmenu-button:hover,
    #main-window[tabsontop="true"][privatebrowsingmode=temporary] #appmenu-button[open]{
    background-image: -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgba(240,193,255,.5) 10%, rgba(240,193,255,0) 70%),
    -moz-radial-gradient(center bottom, farthest-side, rgb(192,81,247), rgba(236,172,255,0)),
    -moz-linear-gradient(rgb(144,20,207), rgb(95,0,158) 95%) !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button .button-menu-dropmarker,
    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button .button-text {
    display:none !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button .button-icon {
    margin-top: -10px !important;
    list-style-image: url("chrome://branding/content/icon16.png")!important;
    -moz-image-region: rect(0 16px 16px 0) !important;
    }

    #main-window[tabsontop="true"] #appmenu-button-container {
    position: fixed !important;
    margin-top: 0 !important;
    width:32px !important;
    }


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Verilen kodlar STYLISH eklentisi ile çalışmaktadır.


    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/

    STYLISH yüklendikten sonra eklenti yöneticisinden ya da toolbar'a eklenen button aracılığı ile çalıştırılıp, resimdeki adımlar uygulancaktır.



    Her türlü istek ve sorularınızı yöneltebilirsiniz, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 20 Temmuz 2012; 1:26:01 >



    |
    |
    _____________________________

    "Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana





  • Binbaşı
    1903 Mesaj
    Bu kod işi hakikatten çok zevkli bir durum Firefox'un neden sevildigi ve tutuldugu şimdi daha iyi anlaşılıyor paylaşım çin teşekkürler

    Xp için bu font about:config ayarı inşallah olur eve gittigimde deniyecegim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 26 Mart 2011; 15:46:28 >
    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1903 Mesaj
    Cıks olmadı XP'de hala font sorunu devam etmekdedir Firefox Menüçubugunu kaldırdıkdan sonra tam ekranda güzel bir şekilde çalışırken ekranı ufalttıgımda sorun hala devam etmekdedir about:config ayarınıda denedim lakin degişen birşey olmadı yokmu bunun bir çözümü XP'de Kullanamayacakmıyım istedigim stilde
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    872 Mesaj
    mükemmel bi konu olmus,bende bu konuda turkce kaynak zorlugu cekiyordum.
    stylish eklentisini uzun zamandır kullanıyordum ve kodları deneme yanılma yontemiyle uyguluyordum.
    arada kendi editlerimde oluyordu.
    suanki özellistirdigim ff4 goruntusunu attım.
    sırasıyla uyguladıgım kodları vurgulamak gerekirse;

    -once goruldugu gibi tab ve adres satırındaki yazı fontu,boyutu ve rengini degiştim.
    -aynı yazı fontu ve rengiyle yerimleri arac cubugunu ozellestirdim.
    -anasayfa simgesini sola alarak tab arka fonu verip gorunurlugunu arttırdım.
    -son olarak mavi olan arka fon personas dan sectigim düz koyu mavi.
    (begenen olursa kodları verebilirim)

    şu sıralar en sag üstteki simge durumuna getirme ve cıkıs simgesini yok etmek.bunun icin bi eklenti kullandım ama istedigim gibi olmadı.orayı gizlemenin kodunu bulan varsa cok sevinirim.


    ekleme;
    konuyu acan arkdasın vermiş oldugu;
    Yeni sekmede aç/Yeni pencerede aç sağ klik menü yer değiştirme
    kodunu kendimce editledim.

    benim gibi "yeni pencerede ac" secenegini kullanmıyorsanız,sadece verdigim kodu ekleyin yeterli.
    boylece linke sag tıkladıgınızda ilk secenek "yeni sekmede ac"cıkacaktır. "yeni pencerede ac" secenegini ise en alt satırda olcak.

    kod:
    #context-openlink { -moz-box-ordinal-group: 2 !important; }



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 26 Mart 2011; 19:10:47 >
    |
    |




  • Binbaşı
    1763 Mesaj
    Teşekkürler, yararlı konu
    |
    |
    _____________________________

    F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908


    ●Forumdaki Inter'lilerin Buluşma Noktası -> Tıkla
  • Yarbay
    3831 Mesaj
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    47 Mesaj
    firefox'u kapat tuşuna basıp kapatıyorum ama bi sonraki açışımda oturumu kurtar seçeneği geliyo..illa başlangıç sayfasıına gelip çıkmamı istiyo bu seçeneğin gelmemesi için bunun bi çözümü var mı?
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    7647 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    quote:

    Orijinalden alıntı: D C X L

    http://forum.donanimhaber.com/m_47775830/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47794363


    Sorunun çözümünü bulmak için önce karşılaşmak gerekiyor arkadaşım takdir edersin ki. Kendi adıma 4 makinada deniyorum 2 si windows, 1 mac 1 linux, böyle bir sorun yok henüz.

    Yinede şunu deneyebilirsin, belki eski 3.6 ile kullandığın bir tema falan varsa onun kırpıntısı sorun çıkarıyor olabilir. Tüm temaları silip orjinal temada deneme yap. Yok zaten öyle ise şu an için bilmiyorum çözümü.
    |
    |
    _____________________________

    "Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana





  • Yarbay
    7647 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    quote:

    Orijinalden alıntı: cacman7

    firefox'u kapat tuşuna basıp kapatıyorum ama bi sonraki açışımda oturumu kurtar seçeneği geliyo..illa başlangıç sayfasıına gelip çıkmamı istiyo bu seçeneğin gelmemesi için bunun bi çözümü var mı?


    Şöyle yapabilirsin, o bir hata değil, açılış sayfasından kaynaklanıyor. Yeni bir özellik. Kapatmadan önce açık olan sayfalarını geri açmak isteyip istemediğinle ilgili bir durum.

    Özelliklere gir, giriş sayfası yazan kısma eğer direk google çıkmasını istiyosanhttp://www.google.com.tr yaz sorun çözülecektir. Yada neresinin açılmasını istiyosan onun adresini yaz.
    |
    |
    _____________________________

    "Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana





  • Binbaşı
    1903 Mesaj
    Yeni kodlar falan yokmu Smok bekliyoruz
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    7647 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Kod çok, ben sadece FF4 ile ilgili sorunlara çözüm olması amaçlı kodları paylaştım.
    |
    |
    _____________________________

    "Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Firefox da çözüm biter mi kağnı gibi yavaş açılıyor anca kitleniyor hey yavrum hey.opera akar.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
  • Yarbay
    4213 Mesaj
    sürekli parola hatırlma penceresi çıkıyor çarpıya basmadan kapanmıyor illa sitedeki şifreleri kaydetmekmi lazım bunun çıkmaması için
    |
    |
    _____________________________
    ego primum tollo nominor quoniam leo
  • Yarbay
    7647 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    sürekli parola hatırlma penceresi çıkıyor çarpıya basmadan kapanmıyor illa sitedeki şifreleri kaydetmekmi lazım bunun çıkmaması için


    Şöyle 2 durum var, siz eğer parolalrın kaydedilmemesini istiyorsanız, Ayarlar/Güvenlik/Sitelerde girilen paraloları hatırla, üzerindeki işaretlemeyi kaldırırsınız olur biter, yok hem parolayı hatırlasın hemde kutu çıkmasın diyorsanız, ona bakacam, şu an mesgülüm biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 28 Mart 2011; 11:42:04 >
    |
    |
    _____________________________

    "Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

  • Yarbay
    4630 Mesaj
    yorfa çok hoş olmuş Firefox teman, kodları paylaşabilir misin?
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    7647 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke

    quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    sürekli parola hatırlma penceresi çıkıyor çarpıya basmadan kapanmıyor illa sitedeki şifreleri kaydetmekmi lazım bunun çıkmaması için


    Şöyle 2 durum var, siz eğer parolalrın kaydedilmemesini istiyorsanız, Ayarlar/Güvenlik/Sitelerde girilen paraloları hatırla, üzerindeki işaretlemeyi kaldırırsınız olur biter, yok hem parolayı hatırlasın hemde kutu çıkmasın diyorsanız, ona bakacam, şu an mesgülüm biraz.


    Evet eğer ikincisi gibi olmasını istiyorsan ve eklenti kullanmak istemiyorsan, yani girdiğin kullanıcı adı ve şifreyi sormadan direk kaydetsin diyorsan biraz uğraşacaksın;

    Önce son versiyon bir winzip sahibi olmalısın. Daha sonra FF nin kurulu olduğu klasörde omni.jar isminde bir dosya göreceksin. (uzantıyı görmek için klasör özellikleri/görünüm den, bilinen dosya türleri için uzantıları gizle, seçeneğini kapamalısın)

    omni.jar dosyasını önce yedekle, sonra ismini omni.zip olaral değiştirp winzip ile aç.

    companents klasöründe nsLoginManagerPrompter.js isminde bir dosya olmalı. o dosyası notepad ile aç. Arama kısmına;

    _ShowSaveLoginNotification yaz, bulduğun yerin altındaki kodu, _removeLoginNotifications diye başlayan yere kadar silip;

    var pwmgr = this._pwmgr; pwmgr.addLogin(aLogin);

    sadece bu kodu ekle. Kaydet, çık ve omni.zip dosyasını omni.jar olarak değiştir tekrar. Bu yaptığın işlem girdiğin her paraloyı otomatik olarak kaydedecektir.

    Biraz uzun ve zahmetli.



    Bu şekilde olacak düzeltme yapacağın yer.
    |
    |
    _____________________________

    "Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana





  • Yarbay
    4213 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke

    quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    sürekli parola hatırlma penceresi çıkıyor çarpıya basmadan kapanmıyor illa sitedeki şifreleri kaydetmekmi lazım bunun çıkmaması için


    Şöyle 2 durum var, siz eğer parolalrın kaydedilmemesini istiyorsanız, Ayarlar/Güvenlik/Sitelerde girilen paraloları hatırla, üzerindeki işaretlemeyi kaldırırsınız olur biter, yok hem parolayı hatırlasın hemde kutu çıkmasın diyorsanız, ona bakacam, şu an mesgülüm biraz.


    Evet eğer ikincisi gibi olmasını istiyorsan ve eklenti kullanmak istemiyorsan, yani girdiğin kullanıcı adı ve şifreyi sormadan direk kaydetsin diyorsan biraz uğraşacaksın;

    Önce son versiyon bir winzip sahibi olmalısın. Daha sonra FF nin kurulu olduğu klasörde omni.jar isminde bir dosya göreceksin. (uzantıyı görmek için klasör özellikleri/görünüm den, bilinen dosya türleri için uzantıları gizle, seçeneğini kapamalısın)

    omni.jar dosyasını önce yedekle, sonra ismini omni.zip olaral değiştirp winzip ile aç.

    companents klasöründe nsLoginManagerPrompter.js isminde bir dosya olmalı. o dosyası notepad ile aç. Arama kısmına;

    _ShowSaveLoginNotification yaz, bulduğun yerin altındaki kodu, _removeLoginNotifications diye başlayan yere kadar silip;

    var pwmgr = this._pwmgr; pwmgr.addLogin(aLogin);

    sadece bu kodu ekle. Kaydet, çık ve omni.zip dosyasını omni.jar olarak değiştir tekrar. Bu yaptığın işlem girdiğin her paraloyı otomatik olarak kaydedecektir.

    Biraz uzun ve zahmetli.



    Bu şekilde olacak düzeltme yapacağın yer.




    teşekkür ettim
    |
    |
    _____________________________
    ego primum tollo nominor quoniam leo




  • Yüzbaşı
    872 Mesaj
    Darkness
    tabiki altta kodlar ve ne işe yaradıgını yazmaya calıstım.
    bu kodları tek tek ekleyebilceginiz gibi tek parca olarakta yukleyebilirsiniz.



    öncelikle kullandıgım yazı fontu;

    http://www.dafont.com/sony-sketch-ef.font


     
    yerimleri arac cubugu yazı fontu buyuklugu golgelendirme vs:

    #personal-bookmarks
    {
    font-family: Sony Sketch EF;
    font-weight: bold !important;
    font-size: 10pt !important;
    text-shadow: 0px 0px 0px !important;
    }

    tabların yazı fontu vs vs...;

    tab
    {
    font-family: Sony Sketch EF;
    font-weight: bold !important;
    font-size: 10pt !important;
    text-shadow: 0px 0px 0px !important;
    }


    url bar ın içindeki yazı fontu vs ayarlanması icin;

    #urlbar{ font-family: Sony Sketch EF!important; font-weight: bold !important; font-size: 10pt !important;
    color: grey !important;
    }


    yerimleri arac cubugunda gorulen klasor simgelerini yoketmek icin;

    toolbarbutton.bookmark-item > .toolbarbutton-icon {
    display: none !important;
    }



    anasayfa simgesini sol uste almak icin bu kodu kullanmalısınız
    (once simgeleri özellestirden anasayfa simgesini sol uste aldıktan sonra uygulayın bu kodu)


    @namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);

    #TabsToolbar #home-button {
    -moz-appearance: none !important;
    background-image: -moz-linear-gradient(hsla(0,0%,50%,.1), hsla(0,0%,37%,.1) 50%) !important;
    background-position: -5px -2px !important;
    background-repeat: no-repeat !important;
    background-size: 200% !important;
    margin: 0 1px !important;
    padding: 0 2px !important;
    -moz-border-image: url("data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAAwAAAAXCAQAAACVbWY0AAAAAXNSR0IArs4c6QAAAAlwSFlzAAALEwAACxMBAJqcGAAAAAd0SU1FB9sCCgw7Ce0kW7AAAAACYktHRAAAqo0jMgAAAOVJREFUKJGdUMEKgkAQfc5ukZQoHoJAMaJL4LGP6Rbdo3N/0J/1A32Al055SKGUYtPGJEg2OzSPgdl5vLczQwAMCHRhoo8Bp8m1gEHclvzwEWL+Qsi1CUnM9jBzgp2KLuU1uuyUE2CGHqED37EOyTYbxziO4212SIY2fGKj0Sb1UqS4o+Tken3GqCKsZY6cm2/kqxwWgc0mCuqDUJ5Cp57qgaKBRzVVZVZokPRar9QgaqtWhU78UlRHyYzrJ5DVCgE9/iToC0H1518Voo2wpaH3JRtN3RPfphmlG5O8Lfa8aTOKxf4JITp52BrKXVUAAAAASUVORK5CYII=") 4 5 3 6 / 4px 5px 1px 6px !important;
    -moz-border-radius: 10px 8px 0 0 !important;
    }

    #TabsToolbar #home-button:hover {
    background-image: -moz-linear-gradient(left, transparent, transparent 1px, rgba(255,255,255,.4) 1px, rgba(255,255,255,.4)) !important;
    }

    #TabsToolbar #home-button:-moz-lwtheme-brighttext {
    background-image: -moz-linear-gradient(left, transparent, transparent 1px, rgba(40%,40%,40%,.6) 1px, rgba(40%,40%,40%,.6)) !important;
    }

    #TabsToolbar #home-button:-moz-lwtheme-brighttext:hover {
    background-image: -moz-linear-gradient(left, transparent, transparent 1px, rgba(60%,60%,60%,.6) 1px, rgba(60%,60%,60%,.6)) !important;
    }

    #TabsToolbar #home-button:-moz-lwtheme-darktext {
    background-image: -moz-linear-gradient(left, transparent, transparent 1px, rgba(60%,60%,60%,.5) 1px, rgba(60%,60%,60%,.5)) !important;
    }

    #TabsToolbar #home-button:-moz-lwtheme-darktext:hover {
    background-image: -moz-linear-gradient(left, transparent, transparent 1px, rgba(80%,80%,80%,.5) 1px, rgba(80%,80%,80%,.5)) !important;
    }

    #main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"][chromemargin]:not([inFullscreen]) #TabsToolbar #home-button {
    background-image: -moz-linear-gradient(hsla(0,0%,80%,.6), hsla(0,0%,75%,.4) 50%, hsla(0,0%,70%,.4) 51%) !important;
    text-shadow: white 0 0 1px;
    }

    #main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"][chromemargin]:not([inFullscreen]) #TabsToolbar #home-button:hover {
    background-image: -moz-linear-gradient(hsla(0,0%,100%,.8), hsla(0,0%,90%,.6) 50%, hsla(0,0%,85%,.6) 51%) !important;
    }

    @media all and (-moz-touch-enabled) {
    #TabsToolbar #home-button {
    min-width: 1cm !important;
    }
    }

    #TabsToolbar #home-button {
    width: 33px !important;
    }

    #TabsToolbar #home-button > .toolbarbutton-icon {
    margin-top: -2px !important;
    margin-bottom: -1px !important;
    }



    bu da kullandıgım mavi arka fon;

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/powershell-blue/




    bu arada hala sag ustteli simge drumuna kucult cık vs tusunu yoketmeyi beceremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 28 Mart 2011; 16:38:07 >
    |
    |




  • Binbaşı
    1740 Mesaj
    http://forum.donanimhaber.com/m_47775830/tm.htm

    Şu konudaki sorun ben de de oluyor, nasıl halledeceğim ?
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    872 Mesaj
    nadir de olsa o sorunu bende yasıyorum.
    ben eklentilerimden vs diye sadece bende var sanıyordum ama bikac tane o topicten gorunce bunun genel bir sorun oldugunu ve onumuzdeki gunlerde bunla ilgili bir guncelleme cıkacagını dusunuyorum.

    minefield 4,2 yi denedim onda yok bu sorun.

    ayrıca,bazı internet bankacılıgı sayfalarında sayfayı tam acmadıgı yada hata verdigi gibi bi konu okumustum chip te.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 28 Mart 2011; 16:41:12 >
    |
    |
Sayfaya Git:
Sayfa:
Reklamlar
Masal Oku
Radyo Dinle
Sohbet
Google Play Kodu, LOL RP, Oyun Satış Sitesi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
1,000
1.2.165

Kripto Paralar
Sembol
Fiyat
Değişim
    Tümünü Gör
    Reklamlar
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.