Şimdi Ara

FINOW X5 Plus Kullanıcıları Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
7
Favori
15.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Finow x5 air 1 gündür kullanıyorum. Telefonla kurduğum bluetooth bağlantısı sürekli kopuyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALi Aydoğdu

selamlar

Cihazı 1 haftadır kullanıyorum. Size nacizane bir kaç tavsiye vermek isterim. Saatin kendi yardımcı uygulaması hiç bir işe yaramaz çöp diyebiliriz. Bunun yerine
    play.google.com
    Watch Droid Phone - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lumaticsoft.watchdroidphone&hl=tr
    bu uygulamayı telefona

play.google.com
    Watch Droid Assistant - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lumaticsoft.watchdroidassistant&hl=tr
    bu uygulamayı da saate yükleyip eşleştirme yapın. Bu yardımcı program sayesinde saat üzerinden BT bağlantısı ile arama yapabilir gelen mesajları kimden geldiğini görerek okuyabilir sesli ve yazılı olarak cevap verebilir ve telefon rehberinize ulaşabilirsiniz.

Herkese Kolay Gelsin.

Teşekkür ederim. Deneyeceğim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• factorykodi F kullanıcısına yanıt
    ota güncellemesini yaptıysanız bu sorun son güncelleme ile alakalı genel bir sorundur. Eski sürümü sp flashtool ile tekrar yüklemeniz gerekmekte. Yükleme ve firmware dosyalarını
    roundandroidwatches.proboards.com
    Forum Maintenance | Round Android Smartwatches
    http://roundandroidwatches.proboards.com/#category-4
    bu sitede bulabilirsiniz.

• factorykodi F kullanıcısına yanıt
    bt bağlantısı ile akşam saat 9 a kadar %15 kalıyor. Bağlantıları kapatıp sadece saat olarak kullanımda %50 üzeri yani aktif olarak kullanımda günü çıkartıyor.
  • Teşekkürler hocam. Dediğin gibi bir önceki firmware'i yükledikten sonra bt bağlantı kopma sorunu kalmadı. Watch droid ile kullanıyorum. Bildirimlerde gayet iyi. Bendede tüm gün bt açık pil tasarruf modunda ve uçak modunda 1 günü çok rahat çıkarıyor.

• Aldığınız saatlerin donanım olarak çok iyi ama aklıma takılan bataryaları ölünce yeni batarya nereden bulacaksınız. Batarya bulsanız bile değişmiyor galiba o zaman saat çöp mü olacak?

• erdemogut kullanıcısına yanıt
    batarya değişiyor.

• Bu kurla bu bile cok para
  • satılık finow x5 plus var kordon değişmesi gerekiyor onun haricinde donanım ve yazılım olarak hiç bir sorunu yok. temiz ve sorunsuzdur. 0554 810 4 810

• Finow x5 Air ve Lemfo 5 pro vb. Saatler için brick olması durumunda Stock rom atılmasını ,yeni rom atılmasını ve twrp yüklenmesini
    gerechte messeryoutube
    How to install twrp , firmware , rom finow x5 air and lemfo 5 pro files- T
    https://youtu.be/hKf54xr92BQ
    linkindeki videoda paylaştım . Linkteki word belgesinden işlem sırasını takip edebilirsiniz

• Arkadaşlar bu saati almak istiyorum ancak sanırım bu aralar fiyatı biraz yüksek. Nereden ve hangi modeli almamı tavsiye edersiniz? Bir de galiba sim kart girişi var. Gümrükte sorun oluyor mu?

• befo B kullanıcısına yanıt
    Eğer hala almadıysanız ve almak istiyorsanız ben satabilirim. Finow X5+ 1 sene önce almıştım hala 0 kondisyonda kutusunda duruyor. 4 yada 5 kere kullanıp kutusuna koydum. Sim girişini açmadım bile.

• saatin kordonu kaç mm veya değiştirmek için kaç mm'lik kordon almalıyım?
  • Bu saatin piliyle alakalı olumsuz yorumlar var kullanan arkadaşlar deneyimini paylaşabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staree

Bu saatin piliyle alakalı olumsuz yorumlar var kullanan arkadaşlar deneyimini paylaşabilir mi.
    Ortalama 1 gün gidiyor

• Arkadaşlar telefondan gelen çağrıyı cevaplama yani konuşma özelliğini aktif eden biri vardı burada, yardımcı olabilir mi nasıl yapacağız?

• 4 yıllık bir saat şuan alınır mı? yada bunun yerine alınabilinecek yeni bir modeli var mı? tavsiye.?
  • MindWalker kullanıcısına yanıt
    şarjı çeyrek gün giden bir saat alınmaz. gt2 al bak keyfine

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.