Finish Quantum Bulaşık Makinesi Tableti Süper Fiyat [Hepsiburada 1,63 ₺/adet )

-
-
1 adet kaptım, teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bozulmuyor mu bunlar ?
-
Hocam sorma, 1.5 yıl önce filan "Gönder" diye bir uygulama çıkmıştı, tanıtım indirimlerini market indirimleri ile kombolayıp 100 lü finishleri 30 TL ye aldım 4-5 tane hala kullanıyorum ama azaldı.
Elim bu fiyatlardan asla gitmiyor fırsat varsa da var gibi gelmiyor
-
Hava almazsa kolay kolay bozulmuyor. Marketlerde genelde eski tarihli ürünler indirimli oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Max ile bunun ne farkı var acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çek satiştan 100/50 hesap alsak sepette 50 tl daha düşüyor mu ?
Bende faydalandım teşekkürler
4 yıllık tableti kullanan da neden kanser oldum diye merak etmesin bence. Arkadaşın şaka yaptığını düşünüyorum da 4 yıl nedir... Üretim tarihinden 6 ay sonraya kadar kullanılıp bitirilmesi gerekiyor bir paketin. Aman diyim. Stok yapılacak son ürünlerden biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 1 Kasım 2022; 23:54:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 ay olayı nerede yazıyor acaba ?
-
Bu bulaşık makinesi deterjanlari da ayni araba modeli gibi çoğaldıkça çoğaldı. Quantum max ile bunun arasindaki fark nedir hangisi daha iyidir bilen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. faydalandık
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 2 Kasım 2022; 1:30:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 paket aldım, teşekkürler haber veren arkadaşa.
-
tuvneraya bir şey olmaz. isterse 10 yıllık olsun o yine kullanır.
-
bende faydalandım dün akşam bugün kargoya verilmiş, muazzam hızlı :)
-
4 sene önce 30 tl'nin değeri 180 tl ediyordu zaten.
enflasyon denen şeyden haberiniz yok sanırım.
-
O açıldıktan sonra 6 aya kadar kullanılması gerekiyor. Şampuan, diş macunu türevleri de hep o şekildedir. 4-5 sene önce aldığım 3'lü Fairyleri ben de kullanıyorum. Akma, kokma, renk şekil bozukluğu hiçbir şey yok. Zaten kimyasallara zarar veren güneş, ısı ve nem. Bunlar olmadıkça deterjana bir şey olmaz. Stok için böyle ürünler tercih edilecekse birbirine en az ölçüde değecek az adetli olanları tercih edilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 2 Kasım 2022; 9:15:51 > -
Evdekiler bunu çok gömüyor fairy daha iyi diyorlar sizde de öyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

tuvneraya bir şey olmaz. isterse 10 yıllık olsun o yine kullanır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X