*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesinde yüzde 50 indirim fırsatı!
1 Mobil
-
-
Bildirim geldi anında girdim. Süresi doldu diyor. Kimse boşa girmesin. Ugrasmasin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben yakaladım sepetimde indirimli olarak , almak isteyen yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ürün ile ilgili ciddi şikayetler var. Kesinlikle almanızı ÖNERMİYORUM. DÜŞÜK YILDIZ VERENLERİN YORUMLARINI ÖNCE OKUYUN LÜTFEN!!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kaçırdım sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ copyright @ blackrose -
espresso performansı çok kötü alanlar pişman olmaz umarım
_____________________________ -
Kaçırdık ya benim makinede 4. yılına girdi ömrünü doldurmuştu :) üzerine 1000 tl verip alırım al-sat için alan varsa
direkt kargoyu eve yönlendirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 10 Temmuz 2025; 3:18:30 >_____________________________ -
kod gecersiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20 yillik banka ve finansal piyasa danışmanlığı yapıyorum kredi faiz altin vs bilgi yatırım icin özelden yazin -
"UBERKULOZ50" Tüberküloz 50?
Ülkede bir kitle var her şeyi ama her şeyi "al sata gider mi kaç lira kar ederim" kafasıyla değerlendiriyor. İş haline getirmiş insanlar bunu, iğrenç geliyor bana.
-
Önce bindir sonra hop %50 indir.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
10 tane alandan sonra yazıyı yayınlamışlar
Geçen gün LCW'de 12-13 yaşında çocukları gördüm. Oyuncak arabalarında başında durmuşlar, ellerinde telefon.
Arabalara bakıp internette kaça satılıyor? Hemen satılır mı? diye kontrol ediyorlar.
-
Ben bunu 2-3 sene önce almıştım 7-8 bin civarına.
Her şeyin fiyatı 3'e katlarken bunu yarı yarıya satmışlar
Alan hayrını görsün. İyi kötü espresso yapıyor bence olumsuz yorumlar abartılı. Paranız, yeriniz ve vaktiniz varsa kazanlı bir makine almanız gerekir daha iyi kahve yapmak için. Bu paraya bu. Bas iç.
_____________________________ AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
Samsung S23 Ultra 12/512 -
Kaçırdık bee ..
Neyse bir dahaki sefere artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
10 kişiden 1 kişi alır diğer çünkü normalde 10 değil sadece 1'dir. Amazon her zamanki amazon DH her zamanki DH. Vasıfsız amazonun vasıfsız reklamları.
_____________________________ R5 1600AF - Gigabyte A320M-H - Corsair 16GB DDR4 3000mhz - Thermaltake LitePower 650W - 2TB WD Green HDD - 240GB Crucial SSD - Phanteks P300 -
Osman BiçeryoutubeZalimleri Ömür Boyu Boykot Edeceğiz İnşallah #mecaninitarihhttps://www.youtube.com/shorts/_v_1HpjOmVw?app=desktop
-
spam yapıyorsun, forumu boykot et bence.
tüh fırsat kaçmış be ya
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ülkede bir kitle var her şeyi ama her şeyi "al sata gider mi kaç lira kar ederim" kafasıyla değerlendiriyor. İş haline getirmiş insanlar bunu, iğrenç geliyor bana.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı