Şimdi Ara

Finali En Çok Şaşırtan Film? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
17
Favori
68.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eternal of sunshine,Memento,İnception,Saw,Se7en,The game ve Christopher Nolan'ın diğer filmlerinden..
  • The Secret in Their Eyes filmini yeni izledim sonu fenaydı.Böyle filmleri sevenler kaçırmasın.
  • The Number 23 ile The Usual Suspect'in finali şaşırtmıştı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromelf

Skeleton Key (iskelet anahtar) filminin sonunda cok sasirmistim ben.. malum iyiler hep kazanir tezine zit dusen bir film...

sayende artık kötülerin kazandığını biliyorum gerzek arkadaşım
  • sonu ile beni şaşırtmayı başarmış ilk filmdir. izlediğimde velettim daha. ağzım açık kalmıştı.
     Finali En Çok Şaşırtan Film?

http://www.imdb.com/title/tt0127919/

3,9 vermiş imdb filme ama hatırladığım kadarıyla 6 eder bu film. zaten filmi seven biri isyan etmiş tartışma panosunda.

- I think Russell Mulcahy is a good director with original ideas and his own visual style. 
    - It felt like a Hammer movie to me. I am a fan of Hammer.
    - Christopher Lee.
    - Jack Davenport (should have got the main part though).
    - Great soundtrack by Stefano Mainetti.
    - Lovely atmosphere.
    - Not a typical ending.
    - KNB Effects Group (they didn't have much money for this, but they did have some original ideas).
    - Ancient Egypt fascinates me.

• 7 pounds
  • http://www.imdb.com/title/tt0831916/

bu filmi izleyecek olursaniz arkadaslar - hani 10 uzerinden 6 almis bir gerilim filmi icin fena degil - bana sonu sasirticidan ote garip geldi

en son izledigim 2 film bu ve michael clayton'da ayni seyi yasadim maalesef; olayi tam olarak analiz edemiyorum

hadi michael clayton'da konuyu daha iyi kavradim ama bu film kotulemek istemiyorum fakat bana mantiksizmis gibi geldi

simdi olayi anlatmaya calissam spoiler olacak o yuzden fazla ipucu vermeyeyim ama sonunun boyle bitmesi cok garipti gercekten

bana diyeceksiniz ki filmi bastan izle, fakat size sunu belirteyim ben universite okuyorum ve zamanim gercekten cok degerli, o yuzden maalesef filmi mazinin tozlu sayfalarina kaldiriyorum su andan itibaren

• quote:

Orijinalden alıntı: cdnm47

The Others

Aynen katılıyorum.
  • Mary and Max adlı bir stop-motion animasyon çalışması izledim. Sonu çok gerçekçi olmuş.
  • spiderman
  • inception & köstebek
  • Repo Men
  • Yazılanların çoğuna katılmakla birlikte bu iki filmi de ben eklemek istedim.Özellikle -korku-gerilim sevenler-13 Oyun'u izlemediyseniz kesinlikle izleyin derim.Sonu çok etkileyici.

• tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

OLAĞAN ŞÜPHELİLER derim...

kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Şu ana kadar beni en çok memento şaşırttı. İnception da şaşırılacak bişey bulamadım. prestige de seslendirmeden dolayı adamın ikiz olduğunu farkettim o yüzden çok şaşırmadım. Akıl oyunları da iyiydi

the usual suspects i de eklesen süper olcak

Onu daha izlemedim

• quote:

quote:

quote:

Şu ana kadar beni en çok memento şaşırttı. İnception da şaşırılacak bişey bulamadım. prestige de seslendirmeden dolayı adamın ikiz olduğunu farkettim o yüzden çok şaşırmadım. Akıl oyunları da iyiydi

Onu daha izlemedim

izleyince eklersin emin ol

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu daha izlemedim

izleyince eklersin emin ol

Tamam hocam. izleyince yazarım buraya

• The Ususal Suspects gerçekten hikaye olarak süper ama...
    Ondan sonra yapılan filmlerden midir nedir bana daha ilk sahneden filmin sonunu tahmin ettirdi ama yinede kült bir filmdir

Ayrıca Goodfellas güzeldir bu kategoride
  • 500 days of summer.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.