Bahsedilen çoğu filmi izledim fakat bugün; The Life of David Gale diyorum mutlaka izleyin
Aynen hocam ben de bu film bittikten sonra ufak çapta şok geçirmiştim,
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Oldboy bu konuda rakipsizdir. Oldboy'un sonu adamı çıldırtır, psikolojisini bozar. Oldboy efsanedir.
Kesinlikle katılıyorum. Filmden sonra ağzımı yüzümü yerden zor topladığımı hatırlıyorum. Gerçekten de çok trajik bir sondu.
quote:
Orijinalden alıntı: DeIimavi
Öldüren Sis.
Filmin sonunda gülmek ile ağlamak arasında kaldım...
Ben de şok geçirdim Öldüren Sisin sonunda Ayriyetten The Others da ters köşeye yatırdı beni ve harika bir korku filmiydi
The Usual Suspects The Prestige Oldboy Saw I
Aklıma gelenler,
Shutter island .
quote:
Orijinalden alıntı: hektorSTK
Bahsedilen çoğu filmi izledim fakat bugün; The Life of David Gale diyorum mutlaka izleyin
şeklinde kaldım sonunda
Filmin tamamı bi garip zaten. Donnie Darko.
Guy Ritchie filmleri derim.
bu işin kralı 6.his sonra olağan şüpheliler , fight club , diğerleri , saw , oldboy vs vs vs...
altıncı his diyenler okuyun
yav hani çocuk yatakda doktorla konuşurken dedi ya ölüleri görüyorum heryerdeler orda anlamadınızmı ölü olduğunu orda anladım sonunda şaşırmadım
The Prestige Saw Oldboy The Usual Suspects (şuan izledim) Cypher Fight Club Shutter Island Secret Window vb.
The Others'ın sonu harbi şaşırtıcıydı.
Shutter Island'ın sonu çok orijinal değildi fakat parçaların birleşmesi çok güzeldi gerçekten.
tartışmasız oldboy
kimse zindan adası dememiş.. en az 30 kişiden bu cevabı bekliyodum. ben ilk izlediğimde bir bok anlamıştım. uykuluydum çünkü. hatta filmin yarısı uyuyarak geçirdim ama çok şaşırtıcıymış sonu. izlemeye fırsatım olmadı tekrardan.
Değişik önerisi olan yokmu hepsini seyrettik filimlerin
Buried filmini yeni gördüm ve muhteşem ayrıca sonu da çok güzel ve çok olmasa da şaşırtıcı. Ayrıca Prestije de çok feci sonu vardı...
quote:
Orijinalden alıntı: CurciX
Buried filmini yeni gördüm ve muhteşem ayrıca sonu da çok güzel ve çok olmasa da şaşırtıcı. Ayrıca Prestije de çok feci sonu vardı...
PRESTİJJ BU KONUNUN KRALI ARKADAŞLAR..
Inception şaşıracak bir bilgi bile yok, belirsiz...