< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
|
|
Hikayenin %62lik kısmını geride bıraktım. Ara sahneleri baya abartmışlar. Tamam hikâyeli oyunlar ölmesin diyoruz da 2 tane düşman kes peşine hemen ara sahne koymuşlar. Buda belirli bir süreden sonra sıkmaya başlıyor. Oyunun hikayesi güzel. Combat harika gerçekten akıp gidiyor. Oyunun bir diğer eksiği aşırı kolay olması. 1 sefer öldüm oda dikkatsiz davrandım. Dikkatli davransam hiç ölmeden bitirebilinecek bir oyun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Temmuz 2023; 15:19:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ya bro hatunun birisi için 3 sefer aynı bölgede saçma sapan işler yaptım. Git onu al bunu getir, şununla konuş vs. Kerhane o***su bile getir götürünü yaptırıyor oyunda. Ara videolar muazzam, dövüşler güzel, hikaye ilgi çekici ama geri kalan herşey neresinden tutsan elinde kalıyor. Sanki mobil oyunla konsol oyunu arasinda sıkışmış kalmış gibi. Çok baydı oyun beni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
Final Fantasy 16 Güncellemesi 1.000.003 Yama Notları - Hareket Bulanıklığı Gücü: Oyuncunun, karakter veya kamera hareket halindeyken hareket bulanıklığı efektinin gücünü ayarlamasını sağlar. Varsayılan ayar maksimum 5'tir. Hareket bulanıklığı efektinin gücünü azaltmak için bu değer düşürülebilir veya tamamen kapatmak için 0'a ayarlanabilir. - Oyuncu Takibi (Hareket): Oyuncu hareketi sırasında kamera takibini devre dışı bırakın. - Oyuncu Takibi (Saldırı): Oyuncu saldırıları sırasında kamera takibini devre dışı bırakın. - Kamera Hassasiyeti Artışı: Maksimum kamera hassasiyeti ayarı 10'dan 20'ye yükseltildi. - Yeni Kumanda Düzenleri: Üç yeni kumanda düzeni tanıtıldı (D, E ve F tipleri). - Menü Kararlılığı İyileştirmesi: Belirli menülerin kararlılığını etkileyen bir sorun giderildi. - Metin Sorunu Düzeltmeleri: Metinle ilgili çeşitli sorunlar çözüldü. - Çeşitli küçük hatalar giderildi. - Oyun çökme sorunları çözüldü. - Ses ve diyaloglarla ilgili hatalar giderildi. - Oyundaki aksaklıklar giderildi. - Dokularla ilgili sorunlar çözüldü. - Diğer küçük düzeltmeler. ![]() |
|
![]() Intel Core i5 11600K 3.9GHz LGA1200 12MB Cache / MSI MPG Z590 Gaming Carbon Wifi Soket 1200 DDR4 5333 (OC) / Crucial Ballistix 16GB(2x8GB) 3600MHz CL16 RGB DDR4 / MSI GEFORCE RTX 3080 SUPRIM X 10G / Samsung SSD, 970 EVO P. M.2 NVMe 1 TB - Kioxia Exceria M.2 NVMe 250GB / Samsung 1TB 870 EVO SATA 3.0 SSD / MSI MAG CoreLiquid 240R 240 mm Sıvı Soğutucu / Seasonic FOCUS PX-850 Tam Modüler 850WATT 80PLUS Platinum / Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms FreeSync 2K Curved / Logitech G403 HERO Oyuncu Mouse / Logitech G G213 Prodigy RGB / Hyperx Revolver Oyuncu Kulaklığı /XIAOMI 11T PRO
|
|
Şükür motion blur ayarı gelmiş oyuna.. Yarıladık bakalım oyunu gayet iyi gidiyor. Got+DMC gibi biraz |
|
Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
|
|
oyun harika gidiyor işten geliyorum 1 saat ile 45 dk bir bölüm oynuyorum boss savaşı sonrası gelen bir yorgunluk sonrasında normal hayata geri dönüyorum yanı gel keyfini at sonra işlerine dön tarzında olmuş bu bence güzel birşey |
|
| _____________________________ |