Bildirim
FINAL FANTASY XV PS4/PRO - Rehber Niteliğinde Ana Konu - Metascore 84 (8. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mükemmel haber hadi bakalım. Ön siparişi hakediyor oyun. -
Beklediğim nadir oyunlardan birisi,bi 5 senedir bekliyoruz zaten -
5 sene iyiymiş benim 10 sene oldu
Bu arada aptal square oyuncuların demodaki geri dönüşlerini dikkate alıp kamera açısını düzeltmiş iyi olmuş götünü görerek oynuyorduk resmen demoda. Silah değiştirme sistemi vs gerekliydi grafik olarak kapalı alan yardırmış umarım fps değerleri de videodaki gibi olur artık 60 beklemiyoruz zaten 30 sabit olsun 20 leri vurmasın hadi düşücen en fazla 27 ye düş gözünü seveyim sövdürtme kendine -
5 para etmez bu oyun kimse heyecan yapmasın fazla.Güzelim seriyi mahvettiler.Grafik kasmakla olmuyor bu işler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
5 para etmez bu oyun kimse heyecan yapmasın fazla.Güzelim seriyi mahvettiler.Grafik kasmakla olmuyor bu işler.
Oyun kaliteli olacak metacritic skorunu söylüyorum şimdiden 92-93 olacaktır.
Peki oyun iyi olacak dedin sence eski oyunlar gibi mi dersen ben bu oyunu final fantasy olarak değil o yıllardır aradığımız japon aksiyonu oyunu tadında oynayacağım.
Bir nevi Advent Children oyunu diyebiliriz. Jrpg beklentim şu an sadece Persona 5 için hayatta -
-
Ff benim için ölü doğan bebek gibi. Gömün gitsin. Tenezül edip bir videosunu bile izlemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun bomba gibi geliyor.turn based yerine tam zamanli olmasi daha iyi olmus bence ff 7 remake de cok iyi gozukuyor bence final fantasy serisi 13 olsun 14 online olsun kendini topladi 15 de cok basarili olucaktir.
Umarim guzel olur
Zaten. Oynayacak oyun yok. Birde Bu Fos Cıkmasın
Bu nesilbenim açımdan berbat Geciyor gercekten
actiginiz ana konularin hakkini verin ya da acmayin lutfen
canli yayinda ff 15 cikis tarihi aciklanmak uzere
-
-
-
-
-
-
-
Teşekkurler bilgiler için
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X