Bildirim
FINAL FANTASY XV PS4/PRO - Rehber Niteliğinde Ana Konu - Metascore 84 (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Demoyu oynadım dandik bir teknoloji demosu grafikler kötü frame yerlerde hic begenmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 31 Mart 2016; 21:37:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Demoyu oynadım dandik bir teknoloji demosu grafikler kötü frame yerlerde hic begenmedim.
Zaten trailerda falan da pcden alıyorlar gibi
grafiklerini nasil begenmedin.Bence mukkemmel gorunuyor.karakterin saclari falan gercekti sanki.
Bu işler her zaman böyledir ne zaman ki sağlam grafikli oyun gelir hep kötülenir çünkü bir doyumsuzluk var hep daha iyisini isterler -
kesinlikle +1
Oyunun demosunu oynadim maalesef frame dususleri ve gtafikler ic acici degil. Oyunda rüya senaryosundaydik belki bunun etkisidir bilemem. Cikmasina daha cok var bakalim gorecez.
Dark souls çakar bu oyuna -
yav he he -
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
yav he he
bakiyorum sosyal hayatinizdan feragat edip bos bos mesajlar atmaya baslamissiniz -
Grafikler guzel tamam fakat kimse kimseyi kandırmasın asla bir witcher degil. Ayrıca o demo nedir oyle ya, tamam oyunun kendine has bir kitlesi var o belli de square enix o kitle ile mi sınırlı kalmak istiyor anlamak çok güç. Bir de demo bittikten sonra soruyor pre-order yapmak istiyor musunuz diye, saka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisy -- 1 Nisan 2016; 18:11:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demoyu üşenmedim ikinci kez her ayrıntısıyla oynadım. En büyük sorun frame rate sorunu. Özellikle son boss savaşında resmen yerlerde sürünüyor. 15-30 FPS arası oran var. Sabit 30 FPS yi yakalayacaktır Square. Yoksa bu hali ile gerçek zamanlı dövüş sistemi olan bir oyunu oynamak işkence. Grafikler ise bence hala gizemini koruyor. Demo da dış ortam grafikleri çok iyi ama iç mekana girince o kadar çok sırıtıyor ki. Asıl oyununu bunun gibi olacağını düşünmüyorum. Çünkü demoda senaryo gereği bir rüyadayız. Ana karakterin küçüldüğü esnada o bölüm gereği bir grafik kalitesi kendini belli ediyor zaten. Final Fantasy XV'in bu demosunda daha çok Kingdom Hearts havası olmuş. Asıl bomba 30 eylül 2016 da patlayacak. Umarım Square benim gibi Final Fantasy fanlarını hayal kırıklığına uğratmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: wrisy
Grafikler guzel tamam fakat kimse kimseyi kandırmasın asla bir witcher degil. Ayrıca o demo nedir oyle ya, tamam oyunun kendine has bir kitlesi var o belli de square enix o kitle ile mi sınırlı kalmak istiyor anlamak çok güç. Bir de demo bittikten sonra soruyor pre-order yapmak istiyor musunuz diye, saka gibi.
Bilakis oyun kendi kemik kitlesinin dışında oyuncu çekmeye çalıştığı için bu halde, kemik kitleyi düşünse şu oyunu oynayacak kişi sayısı %90 azalır.
Benim nazarımda FF'nin her türlüsü makbuldür, fakat SE, FF12'den bu yana ki FF12 o kadar eleştiri almasına rağmen sürekli seriyi her yeni oyunda iyice H&S yapısına soktu. Lightning Returns, FF15 ve FF7 Remake için aslında çok açık bir şekilde ileri ki oyunların nasıl olacağını gösteriyordu ama işte yakışmıyor arkadaş, bu seriye bu kadar özgür yapıdaki dövüş sistemi yakışmıyor. Aslında söze Dirge of Cerberus gibi olmuş diyerek başlayacaktım ama onu önce ki sayfada yazmışım zaten ve hakikaten buram buram DoC kokuyor hem de... Turn Based sistemin bir mantığı var, sunduğu o taktiksel dövüş işi güzel kılıyor ama ne yazık ki o taktik anlayışı yok bu oyunda, Lightning Returns'de de yoktu muhtemelen FF7 Remake'de de olmayacak. En son 13-2'de bir nebze olsun şahitlik ettik ama kim bilir bir daha ne zaman göreceğiz.
-
Şimdiden ön sipariş milyonu bulmuş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 1 Nisan 2016; 23:25:06 >
Demonun gectigi bolum kufur gibi. Zero da verdikleri Episode Duscae bin kat iyiydi bolum olarak. Bunda Noctis kuculup kahve fincani, oyuncaklarin yaninda savasiyor. Kim, ne amacla tasarladiysa. Sonlara dogru buyudugu on dakkalik bir sahne var, Iron Gaint'la savasiyorsun orasi hosuma gitti. Kontroller cok cok iyi. Ufak bir kombat bu kadar guzel gecince devasa mucadelelerde yardiracaklari anlasiliyor. 30 Eylule kadar hafizadan silmek lazim XV'i, cok var. -
Grafikler gerçekten kötü o orman rezaletti resmen, frame zaten yerlerde evin içi fena değildi parkeler özellikle genel anlamda iğrenç bir demoydu, hayal kırıklığına uğradım, beklediğim 5 yapımdan biri bu nesil, mgs 5 gibi patlamaz umarım (Mgsnin grafikleri şahaneydi ama hakkını yemem) -
Harika bir oyun olmus ama resmen 15 fpsde oynuyoruz.
Grafikleri cok guzel cok sanatsal olmus. Muthis hayalgucuyle donatilmis. Insanin icinde farkli hisler uyandiriyor ki bir oyunun bunu basarmasi yeterlidir zaten.
Cok essiz bir oyun olacak. Ilk gunden alinacak bir oyun.
İşin ilginç kısmı ben hiç bir frame sorunu yaşamadım. Bunun haricinde demo sadece gece-gündüz döngüsü, hava şartlarının değişimi ve particle effect lerin gösterilmesi için yapılmış. Oyunun trailerı grafiksel anlamda daha iyi görünüyor. Mevcut demoda çevre kaplamalarının düşük olduğu göze çarpıyor. Demonun grafikleri genel anlamda kötü değil fakat daha öncede söylediğim gibi kaplamalar düşük çözünürlüklü. Hatta demonun sonundaki bölümde bu açıkça belli oluyor. Karakter ve boss lar baya ayrıntılı. Effectler çok çok iyi.
Nedense uzun süre sonra beni heyecanlandıran tek ff oyunu oldu diyebilirim. Turnbase jrpg seven biri olarak bu oyununda sıra tabanlı olmasını isterdim fakat yapacak birşey yok. Ön siparişini verdim bile. Çıkışını iple çekiyorum.
Bu frame sorunlarını herkes yaşayacak değil zaten
Zamanında hatırlarsanız Ps3 de yok şu oyun bende donuyor yok bu oyun yavaşlıyor diye konu açılıyordu aynı o na benziyor
Arkadaş oynarken ustream den yayın açtırdım izlerken muhabbet ettik ama demedi frame düşüyor diye
Bende bu akşam deneyeceğim bakalım belli olmaz bende frame sorunu yaşayabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X