Şimdi Ara

FINAL FANTASY XV PS4/PRO - Rehber Niteliğinde Ana Konu - Metascore 84 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
16
Favori
42.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emretor23

Final Fantasy XV'in teknik detayları belli oldu

Yakın zamanda Asya bölgesi için demosu çıkan Final Fantasy XV'in teknik detayları belli oldu. Demo sürümünde oyunun 1080p ve 30 fps'de çalışmadığı ancak Square Enix'in açıklamasında oyunun tam sürümünde 1080p ve 30 fps'ye hedeflendiği resmi olarak belirtildi.

PC, PlayStaion 4 ve Xbox One için çıkış yapacak olan Final Fantasy XV için gelecek yeni bilgilerin ilerleyen zamanlarda açıklanacağı dile getirild
    i.

demosunu 1080p yapamadiklari oyunu nasil 1080p yapacaklar merak ediyorum 900p cikarsa sasirmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Square Enix dediğiniz firma Microsoftun kucağına atladı maalesef. Bkz. Tomb Raider.

Adamlar iki yüzlü o bir gerçek. Ama ben oyuna bakarım FFXV çok çok iyi görünüyor. Gerçi Uematsu yok sanırım artık. Büyük adamdı. Lost Odyssey 2 ile ilgileniyor şu an. Ve hatta FF'in köklü yaratıcılarının çoğu Lost Odyssey 2 ile ilgileniyor diye biliyorum. LO2 de Xbox One Exclusive olacak. Harika bir oyun olacağını düşünüyorum, ilk oyunu çok iyiydi.

Ama FFXV de umarım içerik ve kurgu olarak Lost Odyssey 2 ile baş edebilir. Görsellik olarak çok hayvan olmuş o belli izlediğimiz videolarda :)

Görsellik olarak hayvan falan olmamış, ff 13 misal bir oha çektirtmişti bana ilk demosunu oynadığımda ps3'te ama bu oyunun grafiğinde ohalık bir şey yok.Adamlar uzak mesafeye blur mu ne basmışlarsa birde üzerine o gözlerimi yoruyor deli gibi.Şu oyun için 9 sene beklettiler ya Allah'ından bulsun hepsi..Ff serisi microsoft desteği ve 13 serisi ile hakkı rahmetine kavuştu.Şu dakikadan sonra anca remake'leri beklerim heyecan ile.Büyük ihtimal kingdom hearts 3'ün de içine edecek bu beceriksizler.Persona 5'in acilen gelmesi lazım..

FINAL FANTASY XV PS4/PRO - Rehber Niteliğinde Ana Konu - Metascore 84

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Uzman geldi, dağılın beyler...
  • Sen bilir kişimisin Blur falan demiş birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkcs -- 23 Mart 2015; 0:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkcs kullanıcısına yanıt
    Goren bunu oyundan falan anliyor sanacak. Kac gundur mercanaries oynuyor, gelmis burada Final Fantasy hakkinda ahkam kesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Goren bunu oyundan falan anliyor sanacak. Kac gundur mercanaries oynuyor, gelmis burada Final Fantasy hakkinda ahkam kesiyor.

8-bit oyunu oynaya oynaya gözü bozmuş Final Fantasy e laf atıyor

• Bu oyun biraz fazla Dirge of Cerberus vari oldu, herkese sevdireceğiz diye oyunun dinamikleri ile çok fazla oynuyorlar. Son çıkan dört oyuna da bakıyorum hepsinin farklı, FF13'deki sistemi devam ettirmelerini çok isterdim.
  • Merakla beklediğim oyunlardan biridir daha önce Final Fantasy oynamadım ama herşeyi değişikle uğradığı için bunu oynayacağım. Dövüş sistemi çok iyi gözüküyor grafiklerine zaten laf yok inanılmaz. Böyle giderse çok iyi bir oyun olacak bence ya seneye yada bu senenin sonuna doğru çıkacak.

Demo'yu oynayan arkadaşlar bir söylermisiniz oyun nasıl güzel mi?
  • Link olayı bana biraz ffxii ve white knight chronicles ı anımsattı. Dans ederek savaşmaları da adeta fantezi olmuş ama yine de beklediğimize değecektir. Ramuh un saldırı esnasında çıkan muhteşem efekti şimdiye kadar hiç bir RPG oyunda görmedim. Luminous engine i güzel kullanmışlar.

Episode duscae 2.0 2 3 güne çıkıyor bakalım nasıl olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 6 Haziran 2015; 12:58:00 >
  • Final fantasy serisi hicbir zaman ilgimi cekmemisti. Ama bu oyuna görsel olarak bayıldım ilk firsatta demo kodu alacağım. Duscae 2.0 dan galiba görüntüler emin değilim

• Final Fantasy 15 2016'da çıkıyor! İşte Tabata'nın Açıklaması;
    http://www.finalfantasytr.com/2015/08/06/tabata-final-fantasy-xv-2016da-yayinlanacak/
  • Tabata: DLC Olarak yeni diller ekleyebiliriz.
    Tabata: Oyunu gelecekte diğer platformlara da çıkarırsak oyunun dil skalasını da geliştirmeyi çok isteriz.
    http://www.finalfantasytr.com/2015/08/07/final-fantasy-xv-oyuna-baska-diller-de-eklenecek-mi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otakutr

Tabata: DLC Olarak yeni diller ekleyebiliriz.
    Tabata: Oyunu gelecekte diğer platformlara da çıkarırsak oyunun dil skalasını da geliştirmeyi çok isteriz.
    http://www.finalfantasytr.com/2015/08/07/final-fantasy-xv-oyuna-baska-diller-de-eklenecek-mi/

Güzel haberler için teşekkürler.
  • Oyun PC'ye çıkacak demedi demeyin konsollarda çok kötü çalışıyor şuan. Büyük ihtimal bilgisayara hazırlıyorlar oyunu. 2016'da çıkması güzel haber. PC'ye çıkarsa PC'de, Eğer tahminim doğru çıkmazsa yani PC'ye çıkarmazlarsa PS4'te oynayacağım.
  • Bu oyunla ilgili içimdeki tüm hype kayboldu desem yeridir. Oyunun ps4 portu demodan anlaşılacağı gibi rezilvarimsi çalışıyor strikelarda deli gibi kasiyor.Sistem biraz hantal çalışıyor gibi geldi. Trailerda daha hızlı bir oyun vaad etmişlerdi bizler için. Biraz kingdom hearts havası sezmedim değil oyunda. Bakalım nasıl bu oyunun güzel gozukmesini saglayacaklar Ps4 te...

• Final Fantasy 15'in bu yıl geleceği onaylandi hayırlı ugurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 2 Ocak 2016; 15:46:39 >
  • Hele şükür.
  • FINAL FANTASY XV PS4/PRO - Rehber Niteliğinde Ana Konu - Metascore 84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazors -- 31 Ocak 2016; 9:54:28 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.