Şimdi Ara

Final Fantasy XIII Xbox360'da Farklı Olmayacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim hdd'de forza 3 için yer ayırdım.Zaten 2 dvd'yi install edince hdd yer kalmaz artık..Zaten final fantasyşlerden nefret ederim.Onun için bir dvd yi bırak cd bile harcamam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

PS3 sürümünü kısacaklar bu açıklamaya bakılırsa...

(Yanarım,yanarım 360 yüzünden Kz2 grafikleri ile Modern Warfare 2 oynayamayacağıma yanarım)

Bu söylediğin doğru hocam çünkü multiplatform oyunlarda en zayıf olan platformun gücü dikkate alınır ve oyunun sınırları o platformun gücünün yettiği kadarı ile çizilir. bu tabiki yapımcıların kabiliyetinede kalmış bi durum ama bu tür multi oyunlarda seninde dediğin gibi playstation 3 sahipleri herzaman xbox360,ın gücünüc yettiği kadarını görebilecekler ps3 lerinde.
    şu multi oyunlarda xbox360 daha iyi diyen arkadaşlar,bi zahmet araştırında bunun sebebinide öğreniverin.bu oyunların hepsi xbox360 dan port edildiği için bu tür kalite ve görüntü farkları doğuyo .gerçek kalite farkı görmek istiyosanız 2 konsolada çıkan exculıve oyunların arasındaki kalite farkına bakın ve aydınlanın diyorum...

Bana fan diyip Ps3 fanlığı yapmak? Ne kadar güzel çelişki demi?
    Bu soyledigim fanlIk falan degil arkadasim,bunlar gercekler.FANLIK yapacak ne durumum nede ihtiyacim var her 2 konsoloda cIkan oyunlari zevkle oynuyorum ama hic biri gerceklerin onune gecemiyo.sende 1gun objektif sekilde bakabildiginde ne demek istedigimi anlarsIn ama bu tavirlarinla daha cok uzaksIn diyebilirim sana.

• Nasıl bir fanlıktır bu x360 olduğu için ps3de kötü vs.İyice sınırları aştınız siz
    Editörlerinde böyle tartışma yaratıcak mesajları silmemesi acaba editörlerinde tarafmı tutmaya başladı düşüncesini aklıma getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 16 Haziran 2009; 19:39:57 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

PS3 sürümünü kısacaklar bu açıklamaya bakılırsa...

(Yanarım,yanarım 360 yüzünden Kz2 grafikleri ile Modern Warfare 2 oynayamayacağıma yanarım)

Bu söylediğin doğru hocam çünkü multiplatform oyunlarda en zayıf olan platformun gücü dikkate alınır ve oyunun sınırları o platformun gücünün yettiği kadarı ile çizilir. bu tabiki yapımcıların kabiliyetinede kalmış bi durum ama bu tür multi oyunlarda seninde dediğin gibi playstation 3 sahipleri herzaman xbox360,ın gücünüc yettiği kadarını görebilecekler ps3 lerinde.
    şu multi oyunlarda xbox360 daha iyi diyen arkadaşlar,bi zahmet araştırında bunun sebebinide öğreniverin.bu oyunların hepsi xbox360 dan port edildiği için bu tür kalite ve görüntü farkları doğuyo .gerçek kalite farkı görmek istiyosanız 2 konsolada çıkan exculıve oyunların arasındaki kalite farkına bakın ve aydınlanın diyorum...

Bana fan diyip Ps3 fanlığı yapmak? Ne kadar güzel çelişki demi?
    Bu soyledigim fanlIk falan degil arkadasim,bunlar gercekler.FANLIK yapacak ne durumum nede ihtiyacim var her 2 konsoloda cIkan oyunlari zevkle oynuyorum ama hic biri gerceklerin onune gecemiyo.sende 1gun objektif sekilde bakabildiginde ne demek istedigimi anlarsIn ama bu tavirlarinla daha cok uzaksIn diyebilirim sana.

Ben yeteri kadar Ps3'te oyun oynayan birisiyim, arkadaşımın Ps3 kafesi var sen düşün artık. Ama burada bana fan diyen bir insanın kendisinin fanlık yapması, ne garip?Oyun beğenip beğenmemek göreceli kavramdır. Kimne X-Men Origins müthiş gelir ama Uncharted sevmez. Yorumlarınızıda ona göre yapın diyecem ama sizden böyle birşey istemek deveye hendek atlatmak gibi birşeydir?!!

• benim yaptigim yorumun senin soyledigin seylerle alakasI yok.lafI geveleyecegine ilk once ne yazdigimi anlamaya calIs taki basarabilirsen sonra gel tartisalIM.
  • simdi xbox 360 kotu oldu oyle mi ??

ayrica nerden cikti bu 2 DVD olayi

diger oyunlar gibi 1 dvd olamaz mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

simdi xbox 360 kotu oldu oyle mi ??

ayrica nerden cikti bu 2 DVD olayi

diger oyunlar gibi 1 dvd olamaz mi

Bırak 2 dvd yi, 3-4 dvd çıkacak büyük ihtimal.
  • Şu multi oyunlara bakip 360 güçlü diyen adamlara birsey anlatamazsın Erol hocam.Onlar...Objektif bakamayanlar...
  • en az 4 olur 8er gb cift katmanlı olark hesaplarsak
  • birak xbox a kac dvd olacagini ps3 e 2 bluray olarak bile gelebilir.oyun multi oldugu icin ps3 versiyonundan kaliteden odun verilecek bence yoksa exc. olurdu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 9 Aralık 2009; 22:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet
    birak xbox a kac dvd olacagini ps3 e 2 bluray olarak bile gelebilir.oyun multi oldugu icin ps3 versiyonundan kaliteden odun verilecek bence yoksa exc. olurdu zaten.

Hayal görmek ne gusel :)

yok 2 değil 5 blu ray olacak oyunU abartmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: bluet
    birak xbox a kac dvd olacagini ps3 e 2 bluray olarak bile gelebilir.oyun multi oldugu icin ps3 versiyonundan kaliteden odun verilecek bence yoksa exc. olurdu zaten.

Hayal görmek ne gusel :)

yok 2 değil 5 blu ray olacak oyunU abartmayın

uslubun hic hos degil ayrica birseyler duydumda konustum ben.lafini geri al lütfen

http://finalfantasy-xiii.net/forums/showthread.php?s=a8e169ddebe71f887926eb4dbf2cd432&t=9868

PS3 version is on a dual-layer bluray disc yaziyor en azindan çift layer suan.Suan cift layer ama belki 2 disc de olabilir dedim kendimce.

• Taş çatlasa 3-4 DVD'yi geçmez, ben 3 DVD olur diyorum.
    8 DVD nedir yahu ? oyunu kimse almaz o zaman..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.