Süpper olacak. Çıktığı gün gidicem ama yine kulaklarımı parmaklarımla kapatarak oturcam sinemada. Ani patlamalar, ani hareketler, ani ses yükselmeleri oluyor bu tür filmlerde
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Güzel kızlar ölünce üzülüyom be
Aynen birde krista allen ölürse kıyamam ya
Bir kez 3D filme gitmiştim. Kısa metrajlı bir animasyondu. Çok etkileyiciydi. Acaba bu filmin süresi de mi kısa olacak yoksa normal bir film gibi mi olacak süresi?
quote:
Orijinalden alıntı: Zaba
Bir kez 3D filme gitmiştim. Kısa metrajlı bir animasyondu. Çok etkileyiciydi. Acaba bu filmin süresi de mi kısa olacak yoksa normal bir film gibi mi olacak süresi?
Konu filmin yapısı dolayısıyla aynı ilerliyor ama ölüm türleri ve efektleri yetiyor ve beni herseferinde içine çekmeyi başarıyor.
Bence yine kaliteli ve keyifle izleyebileceğimiz bir Son Durak filmi geliyor
Gördüğüm Kadarıyla Final Destination 4 de diğer filmlerin atmosferi kaybolmuş Zaten en iyi filmleri bence 1 ve 3 üncü filmlerdi.2 yi farklı buldum sevmedim.4 de 1 ve 3 deki atmosferi bulamadım.Mutlaka izleyeceğim kaçarı yok ama umarım başarılı bir filmdir.
Rest In Piece
Huzur İçinde Yan!
Yarış alanında eğlence dolu geçmesi gereken bir günde, Nick O'Bannon (Bobby Campo) dehşet verici bir öngörü yaşar: Öngörüsünde, tuhaf bir dizi olay sonucu, çok sayıda yarış arabasının birbirine girişine, bunun sonucunda havadan yağan alev ve araba parçalarının izleyiciler arasında bulunan arkadaşlarını korkunç şekilde öldürüşüne ve seyirci platformunun da kendi üstüne çöküşüne tanık olur...
Nick bu korkunç kabustan uyandığında paniğe kapılır ve sevgilisi Lori (Shantel VanSanten) ile arkadaşları Janet (Haley Webb) ve Hunt'ı (Nick Zano) oradan ayrılmaya ikna eder. Aradan bir kaç saniye geçmeden Nick’in korkunç öngörüsü gerçeğe dönüşür.
Ölümü aldattıklarını düşünen grup, hayatta ikinci bir şans elde ettiklerini sanırlar ama ne yazık ki Nick ve Lori için bu sadece bir başlangıçtır. Nick'in öngörüleri devam ederken, kazadan kurtulanlar gitgide daha korkunç şekillerde birer birer ölümle tanışırlar. Nick'in, eğer kendi son durağına gitmek istemiyorsa, ölümü esaslı bir şekilde aldatmanın bir yolunu bulması gerekmektedir.
Şu seriyi sırf Ali Larter için izliyorum ya.Çok
3.filmden sag kalan kişi warmıydı 4.filmnde oynayacak 3.filmi unuttumda