Şimdi Ara

Final Destination 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeepMysticDream

Son Durak serisini severim; fakat insanı izleyince paranoyak yapıyor

Son Durak Serisinin 1.Filmini ben çok sevmiştim.
    O zamanlar çok küçüktüm,filmin etkisinde kalmıştım çok kötü.
    Okulda Ders defterine Son Durak yazıp duruyodum.Sayfaları Son Durak yazıysıyla dolduruyodum defterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 31 Mayıs 2009; 14:08:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeepMysticDream

Son Durak serisini severim; fakat insanı izleyince paranoyak yapıyor

sana katılıyorum kardeşim
  • arkadaşlar nedir bu '3 boyutlu' film olayı ? açıklayabilirmisiniz
    şimdi biz filmi sinemada izlerken adam gibi seyredemicekmiyiz özel gözlük falanmı lazım anlamadım ben :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar nedir bu '3 boyutlu' film olayı ? açıklayabilirmisiniz
    şimdi biz filmi sinemada izlerken adam gibi seyredemicekmiyiz özel gözlük falanmı lazım anlamadım ben :D

Evet gözlük veriyorlar onla izliyorsun.3D film yani filmi izlerken sanki filmde sende oynuyormussun gibi oluyor yanında gibi güze bir şey yani.
  • e gözlük kullananlar ne yapcak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress_

e gözlük kullananlar ne yapcak :)

Aynen . Gözlük gözlük üstüne mi takcaz Gerçi öyle yapabiliriz heral. Kağıt olurya bu 3d gözlükler rahat takılır numaralı gözlüğün üstünde
  • Son Durak serisi izleyiciye keyif veren bir seri olmuştur her zaman..Şimdi de 3D ile geliyor,güzel bir seyirlik olacaktır.
  • Fragman | HD

www.youtube.com/watch?v=-v4osKSQrrk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 5 Haziran 2009; 10:38:36 >

• fragman acayip hoşuma gitti ölümler falan baya güzel ve kaliteliye benziyor :D

ayrıca şunu farkettim

1de filmin sonlarına doğru tren yolunda araba içindeyken hepsi inmiştide arabayı kullanan sıkışmıştı ve son ada ölmesi gerektiği halde kurtarıyolar onu ve sıra diğerine geçiyo sıradaki kişi ölünce nedense bişeyler oluyor ve 3-5 ay hiç bişey olmuyor sonra kurtarılan kişiden tekrar başlıyor ölümler

2de filmin ortalarında çiftlikte kaza olmuştu sonra haberci minübüsü tam orda çalışan çiftçi çoğuga çarparken eroin kullanan o herif kurtarmıştı onu .. sırada çocuk olması gerekiyodu ama bi sonraki kişi yani eroin kullanana geçti ve o öldü.. sonra filmin bitişine doğru yani bir kaç ay sonra yine herkes kurtulduk diye sanarken çftlikte çalışan çocuk ölüyor ve devam ediyor ....

3dede yine sonlara doğru at koşarken kızın boğazına ip takılmıştı ve tam ölürken çocuk kurtarmıştı ipi keserek, sonra ondan sonraki kişi ölmüştü.ve yine bir 3-5 ay geçiyor ve trende ilk kurtulan kişi olmak üzere herkes ölüyor.

yani bu 3-5 ay sonra olayını değiştirirler umarım bişeylerinfarkına varırlar.
    .. bide hep başroldeki ölüyor bence 6. bi şekilde ölemesi lazım 6. filmde falan devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 7 Haziran 2009; 11:17:58 >

• Fragman mükemmel ya!

Araba yıkatmadaki kız çok feci bir şekilde ölecek galiba.
  • İlk 3 film çok iyiydi 4'te güzele benziyor..
  • 3d olması bozmuş olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

3d olması bozmuş olayı

niyeki ?

bilmiyorum ama 3d olmadanda izlenilebilecek heralde . ama bilmiyorum daha önce hiç 3d ile alakam olmadı
  • fast and furuos gibi bu filmin adida 4 degil
  • İndirmek isteyenler için 1080p HD Trailer (145 MB) "Hedefi Farklı Kaydet" yapın.

Bu seferki ölümler daha uçuk olmuş.
  • 1-2 çok müthişti..1 ve 2 devam filmi gibiydi, yani 2 si arasında bi yerde bağlantı vardı..3. film ise apayrı bi konuydu..sanki film çekelim demek için çekmişlerdi..umarım buda hızlı ve öfkeli gibi 4. filmde bi yerden ilk 2 filme bağlanır..en azından karakterleri birbirine bağlansın
  • Fragman süper olmuş.3-D olması daha güzel bence hop oturup hop kalkacaz.

Bu seride ölüm sahnelerine bitiyorum.
  • En sevdiğim serilerdendir Final Destination İlk filmi izlediğimde küçüktüm ve etkilenmiştim iyi filmdi.Diğer çıkan serileri 1 kadar iyi bulmadım orası ayrı.

Diğer bir garip nokta filmlerin çıkış tarihleri ile ilgili

Final Destination 2000 yılı yapımı

Final Destination 2-2003 Yılı yapımı

Final Destination 3-2006 yılı yapımı

Şimdi Gösterime giricek olan Final Destination 4 ise 2009 yılı yapımı olacak.

Her film arasında 3 yıl var.

Final Destination 5 i 2012 de şimdiden bekliyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Haziran 2009; 3:00:57 >
  • şimdi gittiğimizde bize gözlük dağıtacak demi bunlar 3-d için D:
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.