Şimdi Ara

Final Destination 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçarı yok mutlaka ölecekler.Ali larter kaçtı kaçtı oda yakalandı 2 inci filmde.Sonu yok yani düzen işliyor.
  • 23.30 seansı'na 7kişi gidiyoruz bakalım 3boyutlu nasıl olacak ölümden kaçış yok
  • adamlar yapıyo yaa...güzel filmlerdi...
  • yaş sınırı var mıdır? ayrıca gözlüm bozuk gözlük kullanıyorum nasıl olcak üstüne mi takacam
  • beyler cinebonusdaki 3d gözlükler kağıt değil yalnız söyliyim.
  • eskişehirde espark ta var sadece yaş sınırı nedir acaba 15 yaşındayım abimle gitsem girebilirmiyim yaaaa
  • IMDB puanı 7.5 ile açılış yaptı.
  • Tamamen unutmuşum.Bu gün yarın giderim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

IMDB puanı 7.5 ile açılış yaptı.

Fena değilmiş. Ama açıldığında hep şişik not veriyolar sonra düşüyor.Bu da 7'ye kadar düşer herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacan_atakan

eskişehirde espark ta var sadece yaş sınırı nedir acaba 15 yaşındayım abimle gitsem girebilirmiyim yaaaa

Yaş sınırı +18 bende esparka gidicem iftardan sonra 22:00 seasına bilet alıcam inş yer wardır
  • Of arkadaşlar 16 yaşındayım filme nasıl girebilirim? Maltepe carrefourdaki afm ye gitmek istiyorum lütfen bir yol gösterin
  • 21:30 seansına gidiyoruz biz de. 18+ sınırı varmış.
    Kardeşim 18 yaşında ama götürmesem diyorum. Cinsellik yok dimi bu filmde?
  • Parayı verip bileti alacaksın.Bir çok yer bakmıyor yaş durumuna.Tabii yaşından çok küçük gösteriyorsan orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Parayı verip bileti alacaksın.Bir çok yer bakmıyor yaş durumuna.Tabii yaşından çok küçük gösteriyorsan orası ayrı.

Afm de direk nüfus cüzdanını soruyor ya aslında bileti aldırabilirimde sonra kapıdan girerken sorun oluyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

21:30 seansına gidiyoruz biz de. 18+ sınırı varmış.
    Kardeşim 18 yaşında ama götürmesem diyorum. Cinsellik yok dimi bu filmde?

IMDB'ye göre bir cinsellik sahnesi varmış

"Rated R for strong violent/gruesome accidents, language and a scene of sexuality."
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Of arkadaşlar 16 yaşındayım filme nasıl girebilirim? Maltepe carrefourdaki afm ye gitmek istiyorum lütfen bir yol gösterin

bende oraya gitmeyi planlıyom ama yaş tutumuyo

acaba ablamın dediği doğrumudur şuan saç uzun sakal bıyık falanda var(yaş 16) bide mavi lensi takınca 18 görünüyomuşum öyle diyorgidip deniycem olmadı birine rüşvet veririz

• filmi izledim hemen söylim yaş kontrolü yoktu gelen giriyo salona ama her salonda aynımı bilmem kadıköy tepenatulius cinebonus da izledim filme gelirsek bildiğiniz son durak filmlerinden biri kim ölcek nezaman nasıl ölcek vs 3boyutlu olması filmi daha cazip kılmış 3boyutlu sahneler güzeldi ama film belli bi yerden sonra sıkıyor zaten olaylar klasikleşiyo filmi 3d kurtarıo zaten 3d olmasa sinemada izlencek kadar iyi değil son olarak notum 3d hatrına 7/10
  • Merak ettiğim tüm film 3d olarakmı yoksa sadece belli kesimlerdemi çok belirgin?Yani filmin her anında 3d yi hissedebildinizmi?
  • 24:00 seansına gittik 7 kişi, film hakkında şunu söyleyebilirimki gerçekten çok iyi yapılmış bi filmdi, her sahnesi çok heycanlı yine yaratıcılık konuşmuş filmde çok değişik ölüm sahneleri var. bide bunlar 3d yle birleşince ortaya çok gerilimli film çıkıyor hayliyle, bence mutlaka izleyin derim, kaçmaz bu film hatta sinemadan çıkınca etkisinden çıkamıyosun heran bişey olcakmış gibi geliyo o derece yani, ama tabi klasik bişey çünkü her sondurak filmi izlediğimde 3-4 saat etkisinden çıkamıyorm buda filmin kalitesini gösteriyor

puan 10\9
  • Filmi izledim sonunda. Cinsellik var mı diye sormuştum burada. Cevap geldiği sırada ben filmi izlemek ile meşguldüm.
    Sanki her filmde bir sevişme sahnesi olacak diye bir kural var gibi hissetmeye başladım. Hadi sevişme sahnesini geçtim. Artık düzüşme sahneleri olmazsa olmaz oldu Biz onları izlemek için gitmiyoruz ki. İsteyen bu tarz filmleri her yerde bulabilir.
    Neyse film klasik son durak tarzında. Pek bir fark göremedim. Tek fark 3D olması. 3D için gidilir diyorum. 6/10

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Merak ettiğim tüm film 3d olarakmı yoksa sadece belli kesimlerdemi çok belirgin?Yani filmin her anında 3d yi hissedebildinizmi?

Elbette tüm film 3D
    Her anında hissediyorsun. Tabiki sana doğru bir tornavida fırlatıldığında veya yılan sana doğru gelirken ağzının içine girer gibi olduğunda daha fazla hissediyorsun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.