Şimdi Ara

Final Destination 4 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The Final Destination 2009 720p BluRay x264 DTS-WiKi
  • 1080p de geldi
  • Az sonra izliyicem
  • İzledim şimdi filmi gerçekten çok beğendim ama bana biraz kısa geldi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 30 Kasım 2009; 21:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

İzledim şimdi filmi gerçekten çok beğendim ama bana biraz kısa geldi sanki

runtime 81-82 ' mı ne idi.. Doğrudur..
  • İlk filmi izlediğim günü hatırlıyorum 99-00 yılları sanırım İzmir`de üniversite öğrencisiyim, pekte tanıdığım yok henüz Kemeraltı taraflarında dolaşırken tek başıma bir sinema gördüm. Afişte Final Destination yazıyordu ama hiç bir fragmanını izlemediğim için ne tür bilmiyordum. Sadece yapımcı NewLine sinema olduğu için girdim ve harika bir filmdi. Bu ise ilk filmin gölgesi olabilecek nitelikte renksiz bir film...
  • Kötü hatta berbat ötesi,ne rezalet efektler onlar öyle,bu kadarmı kötü olabilir,ilk film nereee bu film nereee,zorlama ölüm sahneleri,zorlama ilk giriş sahnesi.Hiç beklediğim gibi çıkmadı.10/3
  • Bende bugün izledim puanım 6/10 ilk iki filme göre çok çok kötü.
  • izlemeyin film berbat olaylar o kadar hizli gelisiyorki cat pat cut bitti

arkadaslari oluyor hic uzulmuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

izlemeyin film berbat olaylar o kadar hizli gelisiyorki cat pat cut bitti

arkadaslari oluyor hic uzulmuyorlar

bence o cenazelere filan yer vermeleri gerekiyordu en azından neredeyse herkes 1 günde öldü oldu bittiye geldi biraz
  • Yine ölüm sahneleri güzeldi ama önceki filmlere nazaran vasattı. Filmde olaylar çok çabuk gelişiyor çok aceleye getiriliyor sanki "filmin senaryosu öncekilerle aynı o yüzden geçiyoruz buraları" dermiş gibi, buna rağmen sıkıldığım yerler oldu sebebi ise olayları zaten tahmin edebileceğimiz idi. Daha önceki filmleri izlediyseniz -çerez niyetine- izleseniz de olur izlemeseniz de. Genel olarak sürükleyici ama senaryo önceki filmlerden kopyala-yapıştır.

Yarış pistinde aracın tekinin kaza yaparak bir parçasının 2 kişiyi ortadan kesme sahnesi güzeldi. Ancak araç tekerleğinin fırlayarak insan bedenini parçalaması saçma olmuş. En fazla kemiklerini kırar hadi kafasına gelsin boynunu kırar ne lan bu bomba mı paramparça ediyor? Orayı çok abarmışlar.
    Bazı ölüm sahneleri abartı ve zorlama olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Aralık 2009; 22:38:25 >

• cok iyi diyemeyecegim bende...
  • Favorim 1 inci film ardından 3 üncü film gelir benim için 2 icni ve 4 üncü filmleri bu kadar başarılı bulamadım her halukarda bana tat verdi ama.

1 inci filmin yerini ise hiçbiri tutamaz.
  • Skandala gelin millet!

FD 4'ü bilindik bi tor rent sitesinden indiriyorum, şu an %25'e geldi, dedim bi görüntüsüne bakayım. Filmi açtım ilk görüntüde Naughy America yazdı, dedim hayırdır bu endüstri bu kadar büyüdü mü... Sonra film bi başladı, obaaaa...

Yazıklar olsun milleti kandıran bu zihniyete...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 14 Aralık 2009; 18:07:37 >

• film gerçekten de aceleye gelmiş gibiydi, filmin ruhu yok gibi bişey. ama fd serisini sevenler izleyebilir, katlanılamaz bi tarafı yok izlettiriyor yinede . ilk 3 film hala favorim :) 4. film en zayıf halkası olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 14 Aralık 2009; 22:40:09 >
  • Tek kelime ile berbat.
  • Katılıyorum 4. film seyrettiklerim arasında en kötüsüydü. Final Destination serileri içinde en güzeli bence ilk filmdi ikincide fena değildi ondan sonrakilerden sonra zaten tadı kalmadı bu tür filmleri gereğinden fazla uzatmamaları gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Aralık 2009; 14:35:19 >
  • Ölüm kurguları için izlenebilir yine de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 26 Aralık 2009; 14:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.