Şimdi Ara

Final Destination 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jamez

gülerek izliyorum bu filmleri nasıl olse geberecekler diye

Diğer 3 seri birbirine çok benzerdi hep aynı kurguda gidince zevk vermiyor ve ama bu sefer biraz daha farklı birşeyler katarlar gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Mayıs 2009; 22:25:14 >
  • Kadro değişik devam değil galiba. Krista Allen varsa zaten, millet ölmek için kuyruğa girer.
  • Oleyyy.olay budur.Umarım diğerlerinden daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Kadro değişik devam değil galiba. Krista Allen varsa zaten, millet ölmek için kuyruğa girer.

Nedendir bilinmez, girer girmez oyuncu kadrosunda bu isim gozume carpti!
  • İlkini pek hatırlamıyorum, 2. ve 3. filmleri çok hoşuma gitmiştir, bunu da izlerim sonrakini de yeter ki güzel olsun. Bu filmde bıkma limitim geniş.
  • İlk Filmde Uçak Kazası Vardı Ve Uçak Kazasından Kurtulanların Sıraya Göre Ölümleri İşte..
  • 1 ve 2 güzel 3 fena değildi ..

4 güzel olsun
  • Bu da denizde geçecek 5.si de uçakta geçer herhalde :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Bu da denizde geçecek 5.si de uçakta geçer herhalde :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Hero*

İlk Filmde Uçak Kazası Vardı Ve Uçak Kazasından Kurtulanların Sıraya Göre Ölümleri İşte..

Onu hatırlıyorum, zaten hatırladığım birkaç noktadan biri, ama sahneleri ölüm şekillerini nasıl son buluğunu hatırlamıyorum.Neyse denk gelirse izlerim ya da bazı arkadaşlara indirtirim .
  • Çok sevdigim devam filmlerinden inş digerleri kadar güzel olur
  • sanırım 3 boyutlu gözlükle seyredilecek film
  • Nasıl oluyo ki daha önce hiç öyle izlemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bu tip gereksiz ingiliz genç oyunculu filmleri nasıl olurda uzatmayı başarıyorlar anlamıyorum,

Kurgusu çok değişik olduğu için basit ama insanlara hitap ediyor ondan olabilir ki benimde hoşuma gitti yani
  • Sıra kimde
  • Huba forloci olcak yani seri

Hastasıyım bu serinin. Geçenelrde 3 filmide izledim baştan. çok ilgimi çekiyor böle filmler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

keşke yeni filmi çıkarıp bozmasalardı güzelim seriyi...

2 tane Sond Durak Filmi yeterliydi bence.
    Serinin 3.Filmini hiç sevmemiştim.
    Bu Seri de Araba Yarışı Kazası denmiş ama.
    Verilen resimde Gemi Resmi Var.

Verilen resim serinin sevenleri tarafından heralde bu defa da gemi de geçer düşüncesiyle aylar önce nette vardı zaten yani çıkacak olan filmle ilgisi yok

Bu filmin tam konusu da Hunt ve 12 arkadaşı "yani yavaş yavaş ölecek olanlar" hafta sonu yarış izlemeye piste giderler Hunt diğer filmler de olduğu gibi uyur ve gerçekleşecek kazayı görür uyanır arkadaşlarını ordan ayrılmaya ikna eder ve onlar ayrılınca kaçınılmaz son olan kaza gerçekleşirondan sonra kaçınılmaz olan ölüm kaçanları teker teker bulur ve en kanlı şekil de avlar

• quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

keşke yeni filmi çıkarıp bozmasalardı güzelim seriyi...

2 tane Sond Durak Filmi yeterliydi bence.
    Serinin 3.Filmini hiç sevmemiştim.
    Bu Seri de Araba Yarışı Kazası denmiş ama.
    Verilen resimde Gemi Resmi Var.

Verilen resim serinin sevenleri tarafından heralde bu defa da gemi de geçer düşüncesiyle aylar önce nette vardı zaten yani çıkacak olan filmle ilgisi yok

Bu filmin tam konusu da Hunt ve 12 arkadaşı "yani yavaş yavaş ölecek olanlar" hafta sonu yarış izlemeye piste giderler Hunt diğer filmler de olduğu gibi uyur ve gerçekleşecek kazayı görür uyanır arkadaşlarını ordan ayrılmaya ikna eder ve onlar ayrılınca kaçınılmaz son olan kaza gerçekleşirondan sonra kaçınılmaz olan ölüm kaçanları teker teker bulur ve en kanlı şekil de avlar

Bu kız daha öncede biliyor kaçanların hepsin,n öldüğünü hem ekstra ölüm masrafı hemde etraf pislenecek sen sessiz sakin uzaklaş onlar ölsün kafan rahat olsun ha geldi gelecek diye korkma!

• quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Bu da denizde geçecek 5.si de uçakta geçer herhalde :D

Bu Araba yarışıymış.2.ye benziyor arabalı.
  • Son Durak serisini severim; fakat insanı izleyince paranoyak yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.