< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 14 Mayıs 2021; 6:52:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 14 Mayıs 2021; 6:52:24 > |
Yahudiler oraya geldiğinde orada kim vardı ? Kenanlılar ( Fenikeliler) vardı ayrıca hakiki topraklar diye bir şey yoktur.
Kiminse onundur kardeşim bugün bir adam gelip birader ben Hititliyim Anadolu'dan 2-3 yer istiyorum diyebilir mi ? |
İŞGALCİ kelimesini büyük harflerle yazarsanız Filistin'in topraklarını geri alabileceğiz.
100 bin kişi yaparsa olay Obama'ya taşınır beyler devam !!!! |
kudus ve filistin yahudilerin hakiki topraklaridir ve onlara aittir.yaklasik 1000 yillik esaret ve zorunlu gocler, soy kirim denemeleri sonrasinda 1948 yilinda var olabilmistir.
|
kafanız anca bu kadar çalışıyor işte herkes kendi kurulduğu toprağa gitsin neymiş efendim 1000 sene önce Yahudi ymş bırak bunları islam düşmanlığı yapıcam diye komik oluyorsun
|
Ooo tamam. O halde bulunduğumuz toprakları da Hıristiyanlara verelim, her gün onar onar öldürülelim fln. Ne de olsa önceden topraklarımız onlara aitti, öldürülmeyi hak ediyoruz.
|
.Ç...
|
diyelim ki yahudiler gasp etti topraklarını filistinlilerin filistin osmanlıdan ayrıldımı ayrıldı kendi göbek bağını kendi kessin filistinli arkadaşım var sizin kadar düşünmüyor bunları
|
Bekleyip gorelim. Son denemelerinde ne oldugu malum
Bir de mehdiyle deneyin. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD353FDC9 -- 8 Haziran 2017; 0:52:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 8 Haziran 2017; 1:04:48 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 8 Haziran 2017; 1:15:45 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 8 Haziran 2017; 1:20:28 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 8 Haziran 2017; 1:33:14 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 8 Haziran 2017; 2:53:41 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|