Şimdi Ara

fight night raund 3 mü? yoksa 4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler xbox live dan oyunu indiricem daha önce 3 ü oynuyodum o zaman ps3 vardı şimdi 4 ün demosunu indirdim kontrollerin 3 le alakası olmadığını gördüm 3 kadar da keyif almadım ikiside live da aynı fiyat sizce nasıl bir tercih yapmalıyım.4 ü ve 3 ü oynayanlardan yorum bekliyorum saygılar....

Core2 Duo E8400, 3.0 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz,ASUS P5 MAX FORMULA X38 DDR2 ,4GB DUAL KIT 2X2GB 1066MHZ REAPER,SAMSUNG 2 TB SATA2 32MB CACHE,ZOTAC 896MB GTX 275 AMP EDİTİON(256BİT),SAMSUNG 223BW,G15,G5,CREATİVE DTS 2200,CASE COOLERMASTER ELİTE,LG DVD-RW,LG GH22N
  • Herikisinide oynadım arkadaşım ve kesinlikle ama kesinlikle Fight Night Round 4 diyorum. FNR3 acemilik, daha doğrusu bir açılış gibiydi ama FNR4 herbir özelliğiyle 3 ten çok daha iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=nxrnEn7BnOM

Bu arada champion ın çıkmasına az kaldı.Yanlış bilmiyorsam 1 mart çıkış tarihi.
    Core2 Duo E8400, 3.0 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz,ASUS P5 MAX FORMULA X38 DDR2 ,4GB DUAL KIT 2X2GB 1066MHZ REAPER,SAMSUNG 2 TB SATA2 32MB CACHE,ZOTAC 896MB GTX 275 AMP EDİTİON(256BİT),SAMSUNG 223BW,G15,G5,CREATİVE DTS 2200,CASE COOLERMASTER ELİTE,LG DVD-RW,LG GH22N
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    12 yıl önce açıldı
    Hocam Spider Man 3 Kasıyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben böyle oyunlarda en yenisi hangisi ise onun seçilmesi tarafıyım yani bu bir spor oyunu sonuçta takip edeceğin veya konuyu başından anlayıpta oynayacağın bir oyun değil...

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Mart'ta Fight Night Champion çıkıyor serinin en iyi oyunu olacağı kesin bence onu bekle.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • FNR'nin dün demosunu indirdim (Onun yüzünden uykusuzluk çekiyorum) harikaydı. Önce ki oyunları oynamadım ama bu oyun müthiş olacak. Ayrıca demoda Live'dan maç yapabilme seçeneğide var.
  • FNR Champion'un demosunu ben de beğenmedim maalesef...ya beklentilerim çok yüksekdi, ya da demoda çok fazla eksik vardı...inşallah tam sürümde düzelir bu durum...

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • FNR4. Ama yeni oyunu bekleyebilirsin.

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.