Şimdi Ara

Fifa 2007 & 64bit Win 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 64-bit windows 7 kullanıcısıyım ve fifa 2007 oynamak istiyorum. Daha önceden bir internet cafeden bu oyunu kopyala yapıştır yöntemi ile alıp bilgisayarımda oynamıştım ve sildim.
    Birkaç gündür fifa 07 oynamak istiyorum ve cd den setup ından kurduğum fifa2007 yi kuruyorun ancak açmaya çalıştığımda window bir sorunla karşılaştı uyarısı alıyorum.

Sizce sorun ne olabilir görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

...
  • Setupta hata olabilir.
  • sanmıyorum çünkü 64bit işletim sistemleri fifa07 çıktığında o kadar yaygın değildi, 64bit uyumlu değil hatası alıyorum, birden fazla setupdan denedim aynı sonuç ... :)

Orijinalden alıntı: NeCRoMeNCeR

sanmıyorum çünkü 64bit işletim sistemleri fifa07 çıktığında o kadar yaygın değildi, 64bit uyumlu değil hatası alıyorum, birden fazla setupdan denedim aynı sonuç ... :)

kaç gigabyte ram kullanıyorsunki makina 64 bit (:

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • 4gb kullanıyorum :) orjinal windows bozmak istemiyorum :) anlamadığım setupdan kurup da çalıştıramadığım fifa07 kopyala yapıştırla aldığımda nasıl çalıştı :)

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Fifa 07'nin Win7 64bit üzerinde reg dosyası ile sorunsuz oynandığı doğru mu?

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler Fifa 07'nin Win7 64bit üzerinde reg dosyası ile sorunsuz oynandığı doğru mu?

doğru

Orijinalden alıntı: player00

quote:

Beyler Fifa 07'nin Win7 64bit üzerinde reg dosyası ile sorunsuz oynandığı doğru mu?

doğru

Geçen 32bit Vista'da denedim. 900p çözünürlüğü görmediği gibi Hex dosyası numarasını da yemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: player00

quote:

doğru

Geçen 32bit Vista'da denedim. 900p çözünürlüğü görmediği gibi Hex dosyası numarasını da yemedi.

32 bit win7 de şuan oynuyorum eskiden vista da denemiştim çalışmıştı
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.