Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adu87

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

ulan bu konudaki bu topluluk için ne yaptınız he ne yaptınız gidipte bir siteyle konuştunuz mu ne yaptınız bi söyleyin? buraya gelipte biriniz yok organizasyon olmamış, sitelerle konuşulmamış diyor, diğeriniz adamları övüyor 145 liradan 100e mi inecekti diyor.

bilginiz yok fikriniz var. biz geçen senede 120 liralardan 100 liralara almadık mı? aldık. e şimdi bir aklı olan beyni olan bir kişilik düşünür değil mi? geçen yıl zam geldi mi oyuna oyun çıkmadan diye? gelmedi.

dolar artmadı euro artmadı bu sene ne zamı geldi oyun çıkmadan bir söyleyin hele bana?

hala buraya gelipte bana bu kan emicileri övmeyin adamı da hasta etmeyin.

defolun gidin nerden alıyorsanız oradan alın sizin gibi tiplere iyilik haram daha ağır konuşurdum da sizin gibi tipler için hesabımı çizdirmeye değmez.

Geçen yıl ismail 'in yaptığı emekler unutulmaz.

Adam her gün geldi konumuza yardım etti.

Bazıları ise kaos dan prim elde etmeye çalışan arkadaşlar.

Hayır arkadaşa 10 kez cevap vermiyorum hala aynı notadan çalmaya devam ediyor kısacası anlamak istemiyor.

Ulan sanki kendimiz için bir şey istedik...

En azından denedik şansımızı zorladık. Harcadığınız çaba için ben de teşekkür ederim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sebofann kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.

• Foxngame den almıştım. Keyi şimdi aldım. Oyunun çıkış saatini bekliyorum.
  • Foxngame teslimatı yaptı bana da

• foxngame'de de fiyatı arttırdı 172.5 yok mu arttıran
  • yarını beklemenize gerek yok güney kore ya da avustralya gibi ülkelere vpn ile baglanarak oyuna girebilirsiniz
  • foxngame teşekkürler.keyimi teslim etti.sağolsunlar varolsunlar.
  • Eve simdi geldim foxngame teslim etmis benim keyi de.Mail olarak atmamis siteden siparis kismini takip edin siparis detayinda keyiniz geldiyse gorebilirsiniz.

Bu arada kutuphaneye eklendi oyun keyi girince ama download yok release date de yazmiyor oyle hicbir aciklama yok fifa 18 e tiklayinca sizde de oyle mi ? Yani indirme acildiginda mi aktif olacak download ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Foxngame teslimatı yaptı bana da

Aynen 23 diyordu teslimat yapmışlar, şimdi çıkışını beklemesi kaldı. :)
  • Herkese merhabalar, tüm ön siparişler çoktan teslim edildi ve alıcı kişilere de toplu sms ile bilgi verildi zaten. 20 kuruş olayına çok takılan arkadaşlar var. Şimdi şöyle bir durum var ki; 20 kuruş kâr yok. Eğri oturup doğru konuşalım madem. Ekran görüntüleri ile de tüm faturaları göstereceğim merak etmeyin.

Öncelikle amacımız şuydu; en ucuz fiyata koyup minimum kâr ile güzel bir reklam olması. Olmadı. Neden olmadı, çünkü geliş fiyatları beklediğimiz kadar düşük olmadı ve 159,30 TL’ye satılan tüm ön siparişlerimiz muazzam bir zarara uğradı. Ardından fiyatları 164,90’a çektik. Geliş fiyatının 180 olduğunu bilmemize rağmen 164,90’a çektik zararı kısmak için. Neden 180 TL üstü yapmadık? Çünkü kan emini değiliz, para delisi de değiliz, biz de sizler gibi oyuncuyuz ve bu oluşumun temeli de direği de oyunculuktan geçiyor.

250 adet ön sipariş keyini teslim ettik ve tanesinden en az 10tl zarar ederek büyük bir parayı viral reklama gömmüş olduk. Bakın en az 10TL diyorum, geliş fiyatı 180TL. Şimdi fatura da aşağıda mevcut.
    Her 10 adette bir uğradığımız zararı hesaplayabilirsiniz.
    http://prntscr.com/gquyr3

Euro güncel kuru : 4,19’dur.

Hangi firma bu zamana kadar zararına ürün sattı ya da hangi firma bu zamana kadar müşterisini düşündü siz tartışa durun.

20 kuruş kâr yok güzel insanlar, tanesinden yaklaşık 10-15tl zarar var. Umarım oyundan çok ama çok keyif alırsınız. Bir dahaki ön siparişlerde de görüşmek üzere hoşça kalın.

foxngame sizi çok sevdi <3

• Uzak Doğu'da oyun açıldı.
    Yeni fiyatlar yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Uzak Doğu'da oyun açıldı.
    Yeni fiyatlar yazmıyor.

Demek ki gece 02:00'ye doğru burada da açılacak :) Kaldı 5 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxngame

Herkese merhabalar, tüm ön siparişler çoktan teslim edildi ve alıcı kişilere de toplu sms ile bilgi verildi zaten. 20 kuruş olayına çok takılan arkadaşlar var. Şimdi şöyle bir durum var ki; 20 kuruş kâr yok. Eğri oturup doğru konuşalım madem. Ekran görüntüleri ile de tüm faturaları göstereceğim merak etmeyin.

Öncelikle amacımız şuydu; en ucuz fiyata koyup minimum kâr ile güzel bir reklam olması. Olmadı. Neden olmadı, çünkü geliş fiyatları beklediğimiz kadar düşük olmadı ve 159,30 TL’ye satılan tüm ön siparişlerimiz muazzam bir zarara uğradı. Ardından fiyatları 164,90’a çektik. Geliş fiyatının 180 olduğunu bilmemize rağmen 164,90’a çektik zararı kısmak için. Neden 180 TL üstü yapmadık? Çünkü kan emini değiliz, para delisi de değiliz, biz de sizler gibi oyuncuyuz ve bu oluşumun temeli de direği de oyunculuktan geçiyor.

250 adet ön sipariş keyini teslim ettik ve tanesinden en az 10tl zarar ederek büyük bir parayı viral reklama gömmüş olduk. Bakın en az 10TL diyorum, geliş fiyatı 180TL. Şimdi fatura da aşağıda mevcut.
    Her 10 adette bir uğradığımız zararı hesaplayabilirsiniz.
    http://prntscr.com/gquyr3

Euro güncel kuru : 4,19’dur.

Hangi firma bu zamana kadar zararına ürün sattı ya da hangi firma bu zamana kadar müşterisini düşündü siz tartışa durun.

20 kuruş kâr yok güzel insanlar, tanesinden yaklaşık 10-15tl zarar var. Umarım oyundan çok ama çok keyif alırsınız. Bir dahaki ön siparişlerde de görüşmek üzere hoşça kalın.

foxngame sizi çok sevdi <3

Boşver kardeşim bunları. 20 TL ye satsan neden 15 TL değil derler. Araştıran bilir en ucuz Fifa 18 sizdeydi. Gönül isterki 100TL altına alabilelim yeni oyunları ama malesef böyle bir şeyin mümkün olmadığını hepimizi biliyoruz. Şahsen ben oyun oynamasını çocukluğumdan beri severim. Ben teşekkür ederim hizmetinizden dolayı.

• foxngame kullanıcısına yanıt
    Yalnız attığınız ss' e kargalar güler.

• foxngame kullanıcısına yanıt
    amacım ölücülük yapmak değil sadece öneri. Madem ki siz bu oyunda zarar ediyorsunuz ve bu parayı reklam gideri olarak hesaplıyorsunuz. Benim görüşüm 159 lira iken zaten zarardayken kan emici yaftası yemiştiniz büyük bi kesimden. algı eşiği olan 150'nin altına fiyat indirip bu siteye özel 149.90 gibi fiyatla hem burdaki kitlenin kalabalıklığın görmüş olurdunuz hemde reklam harcamanız daha efektif kullanılmış olurdu. yaptıgınız zararı 2 ye katlayarak reklam hedefinize ulaşmış olurdunuz. en azından buradaki kitle için söylüyorum. şu anda ufak bi kitle ve yaptığınız zarar ile kalmış durumdasınız. Hala burda almamış arkadaşlar için zarar karşılığı özel bi linkle satış koyabilirsiniz tercih sizin. Zarar ettiğinizi söylediğiniz ve bunun reklam gideri olduğunun farkında olduğunuz için söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Uzak Doğu'da oyun açıldı.
    Yeni fiyatlar yazmıyor.

Hocam oyunu nereden alabiliriz? Alternatifler varsa beni aydınlatır mısınız? Pek araştıramadım, sevgiler...
  • o kadar bekledim 2 gün şehir dışına çıktım konuyu takip edemedim. Foxngame den alayım dedim bugün karşıma çıkan fiyat 172.50 lira. canlı desteğin cevabıysa çok hoş
    "Ne yazık ki geliş fiyatından dolayı fiyat yükseltmek zorunda kaldık efendim"

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben biraz daha bekleyeyim en iyisi.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu g.kore vpn ile standart versiyonu aldım.
    Oyunun bana maliyeti 145TL'dir.
    Benimkinde Türkçe yok.Ben ingilizce menüye ve ingilizce mevkiye(cam,cf,st,..) alışık olduğumdan çokta yadırgamıyorum.
    Türkçe olsa bile Türkçe spiker olmadığından ilgimi çekmiyor.

Bu arada 2200 Fifa Points 62TL'ye mal oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 28 Eylül 2017; 21:24:27 >
  • droyunda 2200 points 63 lira
  • Arkadaşlar fiyat konusunda bu oyun Canada'da ne kadar dır bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.