Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam şuan 59 lira olarak görüyorum ben
  • qo0oki kullanıcısına yanıt
    pardon hocam başka site ile karıştırdım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexandro006 -- 28 Eylül 2017; 21:49:59 >
  • Yardımcı olabilme imkanınız var mı? Hola VPN var ben de ama işe yarar mı? teşekkürler yardımlarınız için
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    pm attım.
  • arkadaşlar isterseniz beni ekleyin, arada bir maçta atarız. buradaki muhabbeti oyun ilede geliştiririz :)

ORİGİN Hesabım: bozkurt0625
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexandro006

arkadaşlar isterseniz beni ekleyin, arada bir maçta atarız. buradaki muhabbeti oyun ilede geliştiririz :)

abundantias

eklerseniz oynarız hocam:)
  • Origin id: ozgur0071... Ekleyebilirsiniz beni de:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ekledim başkan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Fifa 16'yı çıktığı hafta key olarak forumdan bir şahıs 70-80 lira civarı bir fiyata 100'den fazla kişiye sattı, herkes memnun kaldı. Fifa 17'de ise bu siteler türedi, 2 siteyle iletişim kurulup 100 lira civarında fiyattan alındı keyler. Siteler buranın da gücüyle büyüdüler ve yeni seride foruma ilgi göstermediler, baştan denilseydi dolar şu kadar euro bu kadar oldu bu sene bizden kampanya beklemeyin, sorun olmazdı. Ama onlar talebe göre fiyat belirlediler, belki az olan stoklarını buradan yakaladıklarına sattılar istedikleri -bize göre yüksek- fiyattan. Alanın almayana, almayanın alana saygı duyması lazım önce. "Ben aldım 145'den siz şimdi 180'den alın hihihi" demek çok çocukça. 10-11 ay ömrü olan, hileciden saçmalıktan geçilmeyen bir oyun 100 liradan fazlasını hak etmiyor bence.

quote:

10-11 ay ömrü olan, hileciden saçmalıktan geçilmeyen bir oyun 100 liradan fazlasını hak etmiyor

Hayatında hiç bir zaman yazılım yazmadığın ya da bilişimin B'sinden bir habersin.

Hile var diye seneye yenisi çıkacak diye koskoca EA Games bünyesindeki onca mühendis onca kişinin emeği çöp müdür?

Kolay zannediyorsunuz. Sinema filmi çekmek gibi sanıyorsunuz.

Oturuyorlar 1 kg çekirdek alıyorlar kuruyemişten ve oturup bir sonraki senenin Fifa'sını mı yapıyorlar ?

Bunca emeğin olduğu insanlara 4-5 farklı mod ile keyif veren saatlerce oynamasını sağlayan bir oyun için bana göre 100-150 tl hiç bir şey. Hele 60-70 euro hiç bir şey. (Avrupada yaşayanlar için)

Kimse bizim ülkenin bozuk ekonomisi yüzünden az kar etmek zorunda değil. Adamlarda 60 birim para. Gayet de makul. Bedavadan biraz pahalı.

Aynen çok haklısın, süper yazılımcıları olan EA sports 2 tane Polonyalı yazılımcı çocukla baş edemeyecek kadar boş ve galesiz bir firma. Sen yazılımdan iyi anlıyorsun anlaşılan, iyi kaparsın bu dediklerimi anlamak istersen tabii. 4-5 farklı mod demişsin o modlar türlü türlü hile kullanan oyuncularla dolu, senin önünde eğildiğin EA'in ise umurunda değil bunlar. Son dakikada galibiyet golü atıp da dnf yedikten sonra göreyim seni bakalım böyle konuşuyor musun? Ama senin niyetin farklı, anlamak istemiyorsun.

Oyunu önce saçma buglara piyasaya sürüyorlar, oyunun stabil olması yılbaşını buluyor, ama senin için 145 tl hiçbir şey bu oyun için öyle değil mi ?!? Ver 145'i hilecilerle oyna, saçmalıklarla uğraş, sonra da Fifa 19'u git en pahalı siteden al, çünkü senin tuzun kuruymuş, sende epey bir yolunacak tüy mevcutmuş...

Pubg diye bir oyun var satış ve oynanma rekorları kırdı, steamde 69 lira, sitelerde 59 tl bandında bulmak mümkün, ömür boyu oynuyorsun alınca, senin lafından yola çıkarsak bu oyunu çekirdek yiyerek oturup yazmışlar o zaman...

Her şeye muhalefet olup insanların konusunu baltalamayı bırak, git paha biçemediğin oyunu oyna, zengin ama saf duygularıyla pc'de oynayan temiz kalpli yazılımcım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

arkadaşlar isterseniz beni ekleyin, arada bir maçta atarız. buradaki muhabbeti oyun ilede geliştiririz :)

abundantias

eklerseniz oynarız hocam:)

Pro club düşünürseniz hocam bekleriz
    https://forum.donanimhaber.com/fifa-18-pc-pro-clubs-fvpa-ligi-icin-oyuncu-ariyoruz-hababam-futbol--129125795

• GurkanGunduz kullanıcısına yanıt
    Bu yıl Pro Club oynayasım var ancak çok resmi bir takım içerisinde yer almak istemiyorum açıkçası. Eğlenceli bir ortam var ise düşünülebilir.
  • Uzak doğu vpn lerinden bağlandım ancak indirme butonu hala aktif olmadı.Neyse bir kaç saat daha bekleyelim
  • quote:

ekledim başkan :)

Hola ile denemeye çalışıyorum umarım olur ya.
  • Kusuruma bakmayın söylenmiş olabilir.

29 Eylül yani bu gece yarısı 00:00'dan sonra oyunu indirmeye sunabilecek miyiz oynayabilmek adına yoksa belli bir saat içerisinde mi oynayabileceğiz.

Birde ben 17'de hunter modunu oynayıp bitirdim sonra yanlışlıkla tüm kayıtlarım gitti 18'de nasıl devam edecek anlayamadım.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Eğer hiç bir kaydın yoksa, yeni bi hunter ile başlıyosun 71 overall li oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaiü -- 28 Eylül 2017; 23:3:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaiü

Oyun indirmeye falan açıldı mı hocam nasıl oluyor şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaiü

Oyun indirmeye falan açıldı mı hocam nasıl oluyor şimdi?

açılmadı malesef umarım saat 12de acılır da indiririz
  • Surpentor hocama çok teşekkür ederim yardımları olmasa bu oyunu W52,800 South Korea parasına alamazdım. Sevgiler diliyorum.

Fotoğrafta origin id var eklerseniz oynarız.

Önemli değilde hola vpn neden çalışmadı anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Ben oyunu g.kore vpn ile standart versiyonu aldım.
    Oyunun bana maliyeti 145TL'dir.
    Benimkinde Türkçe yok.Ben ingilizce menüye ve ingilizce mevkiye(cam,cf,st,..) alışık olduğumdan çokta yadırgamıyorum.
    Türkçe olsa bile Türkçe spiker olmadığından ilgimi çekmiyor.

Bu arada 2200 Fifa Points 62TL'ye mal oluyor.

VPN ile baktığımda TL karşılığı 162 gibi bir şey yapıyor emin misiniz 145 olduğuna?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.