Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durma playdan 164 tlye aldım bir ay önce, şimdi 180 tlyi geçmiş, bu kadar fark nasıl oldu bilmiyorum ama key geçen gün geldi, origine ekledim, indirmeyi bekliyorum şimdi. ne diyeyim, almak isteyenlere tavsiye biraz daha bekleyip indirim felan olursa 140 ve 160 arası kapabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Organizasyon diyip duruyorsunuz ama bu sitelerin sizlere neler yaptığından birhabersiniz!!

Listede yaklaşık 260 kişi vardı ve bir zamandan sonra konu sahibi listeyi güncellemedi toplam 300 kişiye yakındık.

Droyun denen firma 145 liradan satarken demonun çıkacağı gün fiyatı birden 159’a çıkardı hatta ben dahil çoğu arkadaş karşı çıktık, demoyu oynayıp beğenirsem 145den alacaktım birden fiyatı 159’a çektiniz diye. Ardından şöyle dedi oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça fiyat artar diye ibare koymuşlar, ama ben onlara dedim ki madem sitenize bir sayaç ekleyin şu şu tarih ve saatte fiyat yükselecektir insanlar da ona göre alışveriş yapsın.

Ardından gel zaman git zaman diğer sitelerde fiyat yükseltti, işin komik yanı bu konuda bahsedilen firmalar aynı gün içinde veya ertesi gün fiyat yükseltme yaptılar.

Bursagb yetkilisiyle görüştük, adamlar bize size fiyat vereceğiz pazartesini bekleyin dediler 1 hafta geçti ses seda yok, geçen konuya geldi yetkili anca oyun çıktıktan sonra dh’ye özel indirim yapabiliriz dediler ama ortada ne indirim miktarı var ne de ne zaman verileceği oyunun. Oyun çıktıktan 1-2 hafta sonra indirimli alsam ne olur almasam ne olur..

Ondan sonra foxngame diye bir site adı geçti, adamların yetkilisi konuya gelip her key başına 20 kuruş kar ediyoruz gibi 5 yaşında çocuğun bile inanmayacağı ve akıl mantık sınırlarının dışında bir açıklama yaptı, biz de makbuzu at görelim dedik adam toz oldu gitti..

Şimdi böyle firmalar varken, bursagb-droyun gibi donanımhaberin adam ettiği firmalar “erken alsaydınız bize ne şimdi fiyatlar böyle” gibisinden açıklamalar yaparken, insanları küçümser tavırda konuşurken ne organizasyonundan bahsediyorsun?

Senin organizasyon dediğin bu firmalar arasında yapılan organizasyondur. Demo günü fiyat artırma, konuda ismi geçince fiyat artırma gibi..

Bir de bu firmalar piyasanın altında satıyoruz diye kendileriyle övünüyorlar,peh...

Dün artık beklemekten sıkıldım drmplay’ den 184 liraya aldım oyunumu çok rahatım, bu kan emiciler yerine daha kurumsal firmalar tercihimdir.

O arkadaş armut piş ağzıma düş mantığında. Sanıyor ki biz konuyu açıp kaçmışız, organize olamamışız falan filan...
    300 kişi toplamışız. Yurt içi yurt dışı dahil konuşmadığımız firma kalmamış.

Supernova1071'in dediği gibi hangi key dağıtıcının ismi geçse sihirli değnek değmiş gibi 1-2 saat içerisinde fiyatı yükseliyordu...

Talep artıyor fiyatı yükseltiyorlar.

1 aydır bu konuda bir çok arkadaş indirim almak için hiç bir karşılık beklemeden uğraştılar.

Emeği boşa sayıp 'bir şey beceremediniz yaaaa' moduna girenlerle muhatap olmuyorum.

Seneye arkadaşı konuyu açıp milleti toplayıp indirim almayı sağlamasına davet ediyorum.

Katılıyorum, ters tepti bu topluluk. Potansiyeli görünce indirim değil bindirim yapıldı.

Seneye kimse böyle bir konu açmasın bence

Yanlış anlama hocam senin iyi niyetinden şüphemiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 28 Eylül 2017; 16:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş ve boşlar yapmak buna denir cektirip gidermisiniz. Arkadaş bişey yapmak istedi olmadıysa önemli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları droyunun veya başka firmaların bir yerlerini okşuyor gibi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Uğraştık dedikleri de 2-3 mail atmanın ötesinde bir şey değil.

Euro olmuş 4,21 adamlar 60 euroluk oyunu 145 TL koymuş daha neyin pazarlığını yapıyorsun.

O ara bağlayacaktınız 140 TL 'den tüm DHlilere "DHXXX" koduyla verin diye olacak bitecekti..

Bir ara çok iyi hatırlıyorum millet 100 TL ye alıyoruz gazına geldi.

Biz droyun'a 'bize 100tl den ver mi dedik ?

Adamlara kaç kere bizzat ben yazdım 1 kere bile dönmediler.

Konuya yazdıklarında sitelerinde fiyatı 159tl ye çekmişlerdi.

Bir kere bana geri dönüp size 140tl den verelim dedi de biz mi kabul etmedik ?

Çok biliyorsan gelip sen ayarlasaydın, tutan yoktu seni. Tabi sallamak kolay böyle...

145 TL 'den satılırken sen diyecektin ki ulan zaten ucuz 140 TL 'den ver bize diye teklif edecektin onlarda kabul edecekti bitecek gidecekti.

Yok oraya baktınız buraya baktınız yok demoyu beklediniz. Herhalde yükselir. 1 tanesinin yükseltmesi yeterliydi. Gerisi domino taşı gibi geldi.

Adam 3000 key satmış DH den gelecek 300 key için keyfinizi mi bekleyecek.

Hayır daha uyguna satan olsa diyeceğim tamam adamların fiyatı yüksekti. Yok dünyada yok Kingu in den bile ucuza sattı adamlar halen işi bağlayamadınız.

Neyse bunlar hep hayat tecrübesi oldu sizde

Onca kişi peşinize takılıp size inandı bekledi ve şuan 185 tl ye almak zorunda kaldı.

Keşke siz bu işi 150 TL ye bile olsa bağlasaydınız da bende pişman olsaydım söylediklerimde ama malesef toyluk yaptınız ve bunun bedelini ödediniz.

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Ya zaten bizim droyun'a tepkimiz bu yüzdendi. Adamı kaç kere koyu çağırdık bir mesaj bile atmadı olur veya olmaz bir mesaj atsa yeterdi ama demo çıktı fiyat yükselttiler sonra konuya gelip biz size demiştik tarzı bir açıklama yaptılar bu hoş olmadı. Ayrıca ben de defalarca droyundan oyun aldım yani evet piyasanın en ucuzu onlarda oluyordu ama bundan sonra istese 50 TL fark olsun bir oyunda droyun'dan oyun almam. Ha evet ben almayınca bir şey kaybederler mi bir etkisi olur mu bilemem isteyen almaya devam etsin kimseyi de zorlayamayız. Ayrıca bursagb'den aldım ben, defalarca sordum ne zaman verecekseniz keyleri diye almadan önce 28i dediler, şimdi 29u diyorlar. Aynı şey onlar için de geçerli eğer oyun çıkmadan key bana ulaşmazsa bundan sonra benim param onlara gitmez kendileri bilir 1 müşteri kaybettiler. Benim gibi düşünenler de vardır diye düşünüyorum. Herkese iyi oyunlar diliyorum şimdiden, konu da bir şeyler için uğraşanlara da teşekkür ediyorum..

Edit: bursagb keyleri gönderdi neyseki oyun çıkmadna keyimiz geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 28 Eylül 2017; 18:36:47 >

• Smoch kullanıcısına yanıt
    Hahaha bize diyene bak. ha 145tl ha 140tl ne farkedecek. Zaten almak istesek 145tl ye de alırdık.

Araştırma yapmak iyidir.@Adu87 ve konuda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

Firmalar böyle yaptıkça kendileri kaybederler ilerleyen zamanlarda biz nasıl adam ettiysek droyun vs gibi siteleri geri madam etmesini de biliriz...

185 tl ye almak zorunda olan kişiler sizin gibi yolunmak isteyen kişilerdir.
  • quote:

quote:

quote:

Uğraştık dedikleri de 2-3 mail atmanın ötesinde bir şey değil.

Euro olmuş 4,21 adamlar 60 euroluk oyunu 145 TL koymuş daha neyin pazarlığını yapıyorsun.

O ara bağlayacaktınız 140 TL 'den tüm DHlilere "DHXXX" koduyla verin diye olacak bitecekti..

Bir ara çok iyi hatırlıyorum millet 100 TL ye alıyoruz gazına geldi.

Biz droyun'a 'bize 100tl den ver mi dedik ?

Adamlara kaç kere bizzat ben yazdım 1 kere bile dönmediler.

Konuya yazdıklarında sitelerinde fiyatı 159tl ye çekmişlerdi.

Bir kere bana geri dönüp size 140tl den verelim dedi de biz mi kabul etmedik ?

Çok biliyorsan gelip sen ayarlasaydın, tutan yoktu seni. Tabi sallamak kolay böyle...

145 TL 'den satılırken sen diyecektin ki ulan zaten ucuz 140 TL 'den ver bize diye teklif edecektin onlarda kabul edecekti bitecek gidecekti.

Yok oraya baktınız buraya baktınız yok demoyu beklediniz. Herhalde yükselir. 1 tanesinin yükseltmesi yeterliydi. Gerisi domino taşı gibi geldi.

Adam 3000 key satmış DH den gelecek 300 key için keyfinizi mi bekleyecek.

Hayır daha uyguna satan olsa diyeceğim tamam adamların fiyatı yüksekti. Yok dünyada yok Kingu in den bile ucuza sattı adamlar halen işi bağlayamadınız.

Neyse bunlar hep hayat tecrübesi oldu sizde

Onca kişi peşinize takılıp size inandı bekledi ve şuan 185 tl ye almak zorunda kaldı.

Keşke siz bu işi 150 TL ye bile olsa bağlasaydınız da bende pişman olsaydım söylediklerimde ama malesef toyluk yaptınız ve bunun bedelini ödediniz.

Ya anlatamıyorum ya da anlamakta zorluk çekiyorsun.

Ben zaten konuyu açtığımda ilk sırada droyun'un adresi vardı.

'Bakın arkadaşlar şu an en ucuz olarak droyun 145tl den satıyor' diye.

Altına da ucuzdan pahalı olarak sıralamıştık 4-5 adresi işte 'şu an en uygun key satan sitelerin isimleri ve fiyatları' diye.

Senin anlamadığın biz adamlara rakam vermedik güzel kardeşim. Cevap vermeye tenezzül etmeden 'Bakın biz demiştik 145 den almadınız şimdi 159' oldu demeleri.

İlk cevabı bu olan satıcıya ne diyeceksin ? Cevap vermediler diyorum cevap.

Bize deselerdi 'Arkadaşlar bakın' ya da ona da gerek yok 'ulen pis ölücüler yarın fiyat 159 olacak gelin alın yoksa bir daha bu fiyatı bulamazsınız haaaa'

Arkasından da 'huahauahuua' diye gülselerdi gene kabulümdu. Adamlar bize cevap vermeden fiyatı yükselttiler.

Ben kimseyi peşime takmadım, eski mesajlarıma bakabilirsin. İsteyen istediği yerden alır saygım var dedim.

Evet hayat tecrübelerle dolu, saçma bir tecrübe oldu demek bazılarını tiye almamak lazımmış...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Elin yabancısı kendi parasıyla 50-60 birime oyunu oynasın sen kendi para birimiyle onların 3 katı ücret ver gel burda sevinmeye devam et..

Ayrıca tekrar yaziyorum biz konuyu açtığımızda zaten 145 TLydi. Biz kimseyi zorla bekletmedik ve de dediğim gibi sizin gibiler olmasa ucuza da alabilirdik..

Siz 40 kuruş kar yapıyoruz veya 3 TL kar yapiyoruz diyenlere de inaniyorsunuzdur, inanmaya devam

Almanya'da yaşamıyorum evlat. Burada yaşıyorsam mecbur 3 katı 4 katı ödeyeceğim. Bu ülkenin ekonomisi böyle bunu Fifa almak için mi değiştireceğiz ?

145 TL iken makul bir indirim talep edebilseydiniz alırdınız.

Sanki 145 TL nin 45 TL si kar zannedip 100 TL 'ye indirtmeye çalışırsanız böyle avucunuzu yalarsınız.

5-10 TL indirim talep etseydiniz bunun için uğraşsaydınız belki başarılı olurdunuz.

10-15 TL indirim için sizi mi bekleyeceğim tabiki gittim aldım.

Sanki bana ekmek satılıyor peynir satılıyor. Lüks bu kardeşim Lüks bilgisayar oynuyorsunuz halen ucuzluğun ucuzluğu halen ölücülüğün ölücüğünü yapıp demagoji yapıyorsunuz.

Gören de ekmek için zeytin için bu kadar mücadele etti sanır.

Alttarafı bir oyun al geç 5 lira 10 lira kimseyi ne fakir ne zengin eder.

Kardeş ne boş konuştun destek olmucaksan gider misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iyide oyun yokken oyunun ucuz olması oyunun çıkış tarihine yakın fiyatların artması kadar normal bir durum yok. Adam ortada oyun yokken 1 2 ay önceden para veriyor gayet normal değil mi ucuz olması.

Ayrıca iyi niyetinizden şüphem yok yani kötülük yaptınız demiyorum.
  • Olayın özeti Fifa 18 almayı okulda çocuklardan para toplayıp okul gezisi yapmakla karıştıran bir öğretmenin olayın kontrolünü eline alıp firmalarla anlaşmak yerine öylece beklemesi sonucu firmaların arasındaki rekabetten ötürü arttırılan fiyatlardan dolayı yaklaşık 300 kişilik bir mağduriyet oluşturulmuş. Bu 300 kişi şimdi 180 TL civarı bir rakama almak zorunda kaldı.

Ortalama 20-25 TL 'den 5000 ila 7500 TL arası bir ekonomik zarar var.

Zamanında beklemek yerine droyunla görüşüp fiyatı sabitleme talebi ya da indirim talebinde bulunup anlaşılsaydı şimdi bu kadar insan mağdur olmayıp maddi ve manevi olarak zarara uğramayacaktı.

Niyet kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ortada bir hata var ve bu hata olduğu gibi satıcı firmalara yükleniliyor. Burada bu işten evine ekmek götüren bir çok insana ve firmaya haksızlık ediliyor, karalanıyor , ve kötüleniyor.

Ben kimsenin avukatı ya da sözcüsü değilim. Hiç bir beklentim olmadı ve olamaz. Fiyatı gördüm aa gayet uygunmuş dedim aldım bitti gitti.

10 lira zam yaptılar diye yerden yere vuruyorsunuz.

O zaman hava yolu firmalarını da kötüleyin uçağın kalkmasına saatler kala binlerce TL zamlıyorlar fiyatları ?

A firması oyunu 180 TL'ye satarsa B firması 145 TL 'de kalmaz. Hemde rahatça sattığı halde.
    Piyasa ve rekabet diye bir şey var.

Neden bir çok ürünün fiyatı birbirine yakın tesadüf mü zannediyorsunuz ? Firmalar aralarında anlaşıyorlar zarar etmemek için ve fiyatı belirli bir düzeyin altına indirmiyorlar.

• Fifa 16'yı çıktığı hafta key olarak forumdan bir şahıs 70-80 lira civarı bir fiyata 100'den fazla kişiye sattı, herkes memnun kaldı. Fifa 17'de ise bu siteler türedi, 2 siteyle iletişim kurulup 100 lira civarında fiyattan alındı keyler. Siteler buranın da gücüyle büyüdüler ve yeni seride foruma ilgi göstermediler, baştan denilseydi dolar şu kadar euro bu kadar oldu bu sene bizden kampanya beklemeyin, sorun olmazdı. Ama onlar talebe göre fiyat belirlediler, belki az olan stoklarını buradan yakaladıklarına sattılar istedikleri -bize göre yüksek- fiyattan. Alanın almayana, almayanın alana saygı duyması lazım önce. "Ben aldım 145'den siz şimdi 180'den alın hihihi" demek çok çocukça. 10-11 ay ömrü olan, hileciden saçmalıktan geçilmeyen bir oyun 100 liradan fazlasını hak etmiyor bence.
  • Bir insan ancak bu kadar boş konuşur 300 hayırla arkadaşı yolluyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Fifa 16'yı çıktığı hafta key olarak forumdan bir şahıs 70-80 lira civarı bir fiyata 100'den fazla kişiye sattı, herkes memnun kaldı. Fifa 17'de ise bu siteler türedi, 2 siteyle iletişim kurulup 100 lira civarında fiyattan alındı keyler. Siteler buranın da gücüyle büyüdüler ve yeni seride foruma ilgi göstermediler, baştan denilseydi dolar şu kadar euro bu kadar oldu bu sene bizden kampanya beklemeyin, sorun olmazdı. Ama onlar talebe göre fiyat belirlediler, belki az olan stoklarını buradan yakaladıklarına sattılar istedikleri -bize göre yüksek- fiyattan. Alanın almayana, almayanın alana saygı duyması lazım önce. "Ben aldım 145'den siz şimdi 180'den alın hihihi" demek çok çocukça. 10-11 ay ömrü olan, hileciden saçmalıktan geçilmeyen bir oyun 100 liradan fazlasını hak etmiyor bence.

quote:

10-11 ay ömrü olan, hileciden saçmalıktan geçilmeyen bir oyun 100 liradan fazlasını hak etmiyor

Hayatında hiç bir zaman yazılım yazmadığın ya da bilişimin B'sinden bir habersin.

Hile var diye seneye yenisi çıkacak diye koskoca EA Games bünyesindeki onca mühendis onca kişinin emeği çöp müdür?

Kolay zannediyorsunuz. Sinema filmi çekmek gibi sanıyorsunuz.

Oturuyorlar 1 kg çekirdek alıyorlar kuruyemişten ve oturup bir sonraki senenin Fifa'sını mı yapıyorlar ?

Bunca emeğin olduğu insanlara 4-5 farklı mod ile keyif veren saatlerce oynamasını sağlayan bir oyun için bana göre 100-150 tl hiç bir şey. Hele 60-70 euro hiç bir şey. (Avrupada yaşayanlar için)

Kimse bizim ülkenin bozuk ekonomisi yüzünden az kar etmek zorunda değil. Adamlarda 60 birim para. Gayet de makul. Bedavadan biraz pahalı.

• quote:

Olayın özeti Fifa 18 almayı okulda çocuklardan para toplayıp okul gezisi yapmakla karıştıran bir öğretmenin olayın kontrolünü eline alıp firmalarla anlaşmak yerine öylece beklemesi sonucu firmaların arasındaki rekabetten ötürü arttırılan fiyatlardan dolayı yaklaşık 300 kişilik bir mağduriyet oluşturulmuş. Bu 300 kişi şimdi 180 TL civarı bir rakama almak zorunda kaldı.

Ortalama 20-25 TL 'den 5000 ila 7500 TL arası bir ekonomik zarar var.

Zamanında beklemek yerine droyunla görüşüp fiyatı sabitleme talebi ya da indirim talebinde bulunup anlaşılsaydı şimdi bu kadar insan mağdur olmayıp maddi ve manevi olarak zarara uğramayacaktı.

Niyet kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ortada bir hata var ve bu hata olduğu gibi satıcı firmalara yükleniliyor. Burada bu işten evine ekmek götüren bir çok insana ve firmaya haksızlık ediliyor, karalanıyor , ve kötüleniyor.

Ben kimsenin avukatı ya da sözcüsü değilim. Hiç bir beklentim olmadı ve olamaz. Fiyatı gördüm aa gayet uygunmuş dedim aldım bitti gitti.

10 lira zam yaptılar diye yerden yere vuruyorsunuz.

O zaman hava yolu firmalarını da kötüleyin uçağın kalkmasına saatler kala binlerce TL zamlıyorlar fiyatları ?

A firması oyunu 180 TL'ye satarsa B firması 145 TL 'de kalmaz. Hemde rahatça sattığı halde.
    Piyasa ve rekabet diye bir şey var.

Neden bir çok ürünün fiyatı birbirine yakın tesadüf mü zannediyorsunuz ? Firmalar aralarında anlaşıyorlar zarar etmemek için ve fiyatı belirli bir düzeyin altına indirmiyorlar.

Sende anlama sıkıntısı var sanırım?Konunun sahibi diyoki bir çok firmayla konuştum,yazdım.Halen daha konuşsaydın bilmemne.Adam bişeyler çabaladı sizin gibi köstek olanlar yüzünden hiç bir iş ilerlemez.Hayır sen almak istiyosan 145 e al uzak dur konudan kardeşim.Ne biçim adamlarsınız anlamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Fifa 16'yı çıktığı hafta key olarak forumdan bir şahıs 70-80 lira civarı bir fiyata 100'den fazla kişiye sattı, herkes memnun kaldı. Fifa 17'de ise bu siteler türedi, 2 siteyle iletişim kurulup 100 lira civarında fiyattan alındı keyler. Siteler buranın da gücüyle büyüdüler ve yeni seride foruma ilgi göstermediler, baştan denilseydi dolar şu kadar euro bu kadar oldu bu sene bizden kampanya beklemeyin, sorun olmazdı. Ama onlar talebe göre fiyat belirlediler, belki az olan stoklarını buradan yakaladıklarına sattılar istedikleri -bize göre yüksek- fiyattan. Alanın almayana, almayanın alana saygı duyması lazım önce. "Ben aldım 145'den siz şimdi 180'den alın hihihi" demek çok çocukça. 10-11 ay ömrü olan, hileciden saçmalıktan geçilmeyen bir oyun 100 liradan fazlasını hak etmiyor bence.

quote:

10-11 ay ömrü olan, hileciden saçmalıktan geçilmeyen bir oyun 100 liradan fazlasını hak etmiyor

Hayatında hiç bir zaman yazılım yazmadığın ya da bilişimin B'sinden bir habersin.

Hile var diye seneye yenisi çıkacak diye koskoca EA Games bünyesindeki onca mühendis onca kişinin emeği çöp müdür?

Kolay zannediyorsunuz. Sinema filmi çekmek gibi sanıyorsunuz.

Oturuyorlar 1 kg çekirdek alıyorlar kuruyemişten ve oturup bir sonraki senenin Fifa'sını mı yapıyorlar ?

Bunca emeğin olduğu insanlara 4-5 farklı mod ile keyif veren saatlerce oynamasını sağlayan bir oyun için bana göre 100-150 tl hiç bir şey. Hele 60-70 euro hiç bir şey. (Avrupada yaşayanlar için)

Kimse bizim ülkenin bozuk ekonomisi yüzünden az kar etmek zorunda değil. Adamlarda 60 birim para. Gayet de makul. Bedavadan biraz pahalı.

Helal kardeşim sen anlıyon yazılımdan biz anlamıyoz.Süpersin sen.150 liraya satan 2 kuruş kar ediyorum diye dalga geçiyorsa bizimle bilki o fiyata satmıyodur.Geçen yıl burası sayesinde adını duyuran sitelerin bu yıl buranın yüzüne bile bakmamaları tamamen şerefsizce bir davranıştır.Kimin uşağısınız bilmiyorum ama uzak durun bari konudan.

• Smoch kullanıcısına yanıt
    Benimki de normal versiyon, kabul etti. Versiyonu önemli değil, torrent sağlam olsun yeter, Origin oradan kendine uygun olan dosyaları seçip onaylıyor zaten.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    En kötü paranı bir süre sonra geri alırsın gg'de, o manada rahat olabilirsin.
  • beyler yeni zelanda vpn'i ile ulaşım varmı?
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam, bu gece oyun açılınca durumu hemen buraya yazacağım, eğer olursa herkesi rus keye yönlendiririz hayırlısıyla.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.