Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende origin access var.
    Ekstra %10 indirim yapıyor.
  • ne zaman indirmeye acilacak bu
  • Geçen sene bu kadar gecikmemişti pre-load. Amaç nedir ya?
  • Bu oyuna 200 TL vermek günahtır. Fifa 17 den öyle aman aman bir farkı yok. Sırf kadrolar yeni diye hiç zahmet etmesinler, zaten Ultimate Team de kadrolar güncelleniyor. Yapsınlar 100 TL. alayım. Veya mutlaka hemen sıkılıp satan olacaktır, onlardan alırım yarı fiyatına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet35470

Geçen sene bu kadar gecikmemişti pre-load. Amaç nedir ya?

Bizler de pre-load açıldı.
  • son 2 dk keşke indirme olsa :)
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    oyun zaten yabancılar için 80 tl. o fiyatlar bizim ülkemizle alakalı
  • saat 12yi geçti originde indirme açılmadı ?
  • 2 de açılacak bence
  • Gençler oyunu ben Fifa 15'ten beridir oyunu hem ps4 hem pc'ye alıyorum.Bazıları da mesela pes ve fifayı alır ama ben pesi sevmediğimden ve bazen tv bazende sıkıldığımdan pcde kariyer atıyorum ps4 te ise genellikle online oynuyorum.Pc için saat 2 'de açılacakmış oyun standart sürüm aldım pahalı oldu ama neyse.Fifa sezon boyunca düzenli oynadığım tek oyun yada 2 tek atmalık tek oyun hepinize iyi oyunlar.Konuyu yeni gördüm.

Saat 02:00'de beyler pc ps4 için ise açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2017; 0:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fSinatra

2 de açılacak bence

Benim de tahminim saat 2 idi. Millet 00:00 deyince gaza geldik.
  • Maalesef saat 2yi beklicez gibi beyler

Ha bu arada kendine güvenen eklesin kapışalım: C4PITANO
    Herkese iyi beklemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4PITANO -- 29 Eylül 2017; 0:30:34 >
  • 02:00'de açılacağı bilgisine nereden ulaştınız? Ben hesapladığımda 08:00 olarak hesaplamıştım.
  • Nerde yazıyor 2 de açılacağı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu ben playstore.com üzerinden almıştım key dağıtılmadı henüz fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Nerde yazıyor 2 de açılacağı?

Mantıken EA ve Origin avrupa saatine göre oyunu yayınlar. Yani İngiltere'de 00.00 iken indirmeye açılır bence oyun. Bu da Türkiye'de saat 02.00 a tekabül eder.

• eest(east european summer time) 01:00 am almanya polonya fransa italya felan o koordinat merkezine göre saat 2'ye tekabül ediyor ben ps4'e indirdim pc'ye de indircem işte onu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2017; 0:35:10 >
  • gecen sene ön sipariş olarak alınca hediyeler için kütüphaneye bir tane daha fifa ekleniyordu bu sene öyle değil galiba.bu arada dayanamadım ****dan aldım hemen key geldi şakınım
  • quote:

Orijinalden alıntı: j0ffline

02:00'de açılacağı bilgisine nereden ulaştınız? Ben hesapladığımda 08:00 olarak hesaplamıştım.

Nasıl hesapladın hocam? :) GMT ye göre 02:00 diye tahmin ediyoruz.
  • Sahibinden'de 69 liraya Fifa 18'li origin hesabı satan biri var, çok büyük ihtimalle çalıntı hesaplar onlar.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.