Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    İyi niyet mi? İki günde oyunun fiyatını, satılıyor diye 40 TL arttırmak mı iyi niyet? Güldürmeyin Allah aşkına.
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Yok bu full sürüm oyun için geçerli, crack filan değil yanlış anlaşılmasın, oyunu origin'den satın alıp önceden yükleme yapmak isteyenler veya rusçayı ingilizceye çevirmek isteyenler için.
  • Arkadaşlar , keyi aldım listeden çıkmak değil de Beni’de origin hesabına eklerseniz sevinirim kendi vatandaşlarımla veya Türkçe konuşan soydaşlarımla arada sırada iki Fifa atalım origin : armagank1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Droyun 174'e çekmiş fiyatı. Tüh ya adamlara yazık ama. Şimdi evlerine ekmek götüremeyecekler(!)
    Foxngame de 172,30 yapmış. Bu adamlara da yazık. 20 kuruş kar ediyorlardı. İyi bari şimdi 7,5 TL'ye çıktı kar(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazigs1905 -- 28 Eylül 2017; 18:13:5 >
  • Bursagb keyleri gönderdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

ulan bu konudaki bu topluluk için ne yaptınız he ne yaptınız gidipte bir siteyle konuştunuz mu ne yaptınız bi söyleyin? buraya gelipte biriniz yok organizasyon olmamış, sitelerle konuşulmamış diyor, diğeriniz adamları övüyor 145 liradan 100e mi inecekti diyor.

bilginiz yok fikriniz var. biz geçen senede 120 liralardan 100 liralara almadık mı? aldık. e şimdi bir aklı olan beyni olan bir kişilik düşünür değil mi? geçen yıl zam geldi mi oyuna oyun çıkmadan diye? gelmedi.

dolar artmadı euro artmadı bu sene ne zamı geldi oyun çıkmadan bir söyleyin hele bana?

hala buraya gelipte bana bu kan emicileri övmeyin adamı da hasta etmeyin.

defolun gidin nerden alıyorsanız oradan alın sizin gibi tiplere iyilik haram daha ağır konuşurdum da sizin gibi tipler için hesabımı çizdirmeye değmez.

Geçen yıl ismail 'in yaptığı emekler unutulmaz.

Adam her gün geldi konumuza yardım etti.

Bazıları ise kaos dan prim elde etmeye çalışan arkadaşlar.

Hayır arkadaşa 10 kez cevap vermiyorum hala aynı notadan çalmaya devam ediyor kısacası anlamak istemiyor.

Ulan sanki kendimiz için bir şey istedik...

• Bu konunun yüzde 99 u senin arkanda zaten.2 tane saçma kişi için canını sıkmaya değmez.
  • tolgaiü kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim .

• Oyun ön yüklemeye açılmadı mı? Keyi girdim Origin'e fakat hiç bir buton çıkmıyor.
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bekliyoruz, aynı durumdayım...

Bence şimdiye kadar açılmalıydı...
  • Normalde 120 lira ama sen tanıdıksın sana 150 olur
  • Foxngame ürün anahtarını gönderdi hesabıma ekledim Piyasada ki en ucuz satıcıydı sorunsuz bir şekilde gerçekleşti ödeme ve gönderim.
  • Zaman kaybetmek istemeyenler torrent'i indirsin, sonrasında origin verify ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Foxngame ürün anahtarını gönderdi hesabıma ekledim Piyasada ki en ucuz satıcıydı sorunsuz bir şekilde gerçekleşti ödeme ve gönderim.

kardeşim kaçıncı sıradaydın.bana gelmedi hala.
    edit.34. sıradaydım 15. sıradayım şuan.demekki gönderiyorlar.teşekkürler foxngame

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan_1977 -- 28 Eylül 2017; 19:3:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Foxngame ürün anahtarını gönderdi hesabıma ekledim Piyasada ki en ucuz satıcıydı sorunsuz bir şekilde gerçekleşti ödeme ve gönderim.

kardeşim kaçıncı sıradaydın.bana gelmedi hala.
    edit.34. sıradaydım 15. sıradayım şuan.demekki gönderiyorlar.teşekkürler foxngame

Dün 24. sıradaydım.
  • Foxngame den 159 liraya almıştım. Key gelmiş hemen aktive ettim. Güvenilir bir satış yeri bilmek isteyenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necromyhTh

Foxngame den 159 liraya almıştım. Key gelmiş hemen aktive ettim. Güvenilir bir satış yeri bilmek isteyenlere.

siz kaçıncı sıradaydınız.
  • dogan_1977 D kullanıcısına yanıt
    Öğlen baktığımda 28. sırada gözüküyordum.
  • Ben 38.sıradayım. Foxngame'den aldım. Gelmedi henüz. Beklemedeyim

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.