Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna indirmeler ne zaman başlar 28 eylül gece 12de mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preload zaten aktif arkadaşlar, (en azından preorderlar için), açılış saati olarak da yarın gece 1 diyor, hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Preload zaten aktif arkadaşlar, (en azından preorderlar için), açılış saati olarak da yarın gece 1 diyor, hadi hayırlısı

Nasıl aktif, preload gözükmüyor bende originde.
  • sieve S kullanıcısına yanıt
    Bende bugün tüm gün yükleme açıktı, rus versiyon fakat onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum, sizin oyun preorder olmayabilir.
  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    tekrar tekrar bakıyorum da you have preordered this game and it's added to your library. yani kesin ön sipariş. ancak indirme şu an açık değil malesef bende.
  • psychomax13 kullanıcısına yanıt
    Preload açıktı ama ben oyunu ingilizce yapma girişimlerimden dolayı zaten önceden torrent'i indirmiştim. Torrent'in ismi
    fifa.18.icon.edition.ali123
    ve tam uyumlu, origin kabul etti ve şu an oyun yüklü gözüküyor.

Bilmeyen arkadaşlar için kısaca yazayım buraya da;

Origin'den yüklemeyi başlatın, bir 200-300mb en az indirsin, origin'i kapatın. Sonra torrent dosyasından oyunun bulunduğu 6 tane dosyayı (installer, core, data, fifasetup, patch ve support dosyaları) olduğu gibi kopyalayıp origin'deki fifa 18 dosyalarının üstüne yapıştırın. (yaklaşık 45gb)

Sonra origin'i açın ve sadece bekleyin, hiçbir şey yapmayın, bir kaç dakika sonra kendi kendine origin yüklü dosyaları görüp verify etmeye başlayacak. Eğer olmazsa siz yeniden indirme tuşuna basın öyle bekleyin, ama normalde bir şey yapmanıza gerek yok.

Bakalım ingilizceye de dönüştürecekmi benim rus oyunu. Regeditten te en_US yaptım eski usul (Hkey_Local_Machine\Software\Wow6432Node\EA Sports\FIFA 18) inşallah olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 28 Eylül 2017; 4:22:54 >

• VPN olayına girmedim yarın gece temiz temiz indirir akarım

Son birkaç maç daha yapayım PES 18'de sonrası malum

• quote:

Orijinalden alıntı: Drima

VPN olayına girmedim yarın gece temiz temiz indirir akarım

Son birkaç maç daha yapayım PES 18'de sonrası malum

tmm

• Indirme ne zaman aciliyor server ne zaman aciliyor net bilgisi olan varmidir

• Hocam konu başlığını değiştirir misin bizde sıkıntı yok bu sene satıcılar kar paylarından kısmak istemediler ön sipariş için oyun çıktıktan sonra indirim yapıp bakın indirim yaptık diye ortaya çıkacaklar bu sene hiç bir site indirime yanaşmadı sağlık olsun fiyat düşünce alım yaparım ben acelem yok 1 ay içinde güzel bir fiyata alacağıma eminim :)

He türk sitelerden mi şu an için imkansız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle deme bazi firmalar 40 kuruş kar yapiyor bazilari 3-5 TL felan ya onlara da yazık, yersen..

• yeni zelanda vpn deneyen var mı?
  • Umarım foxngame bugün dağıtır keyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 28 Eylül 2017; 8:52:53 >
  • Oyuna bugun girebilmek için Yeni Zelenda vpn mi kullanmamız gerekiyor??
    Bilen arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim bugun evde boş olunca erken girmek istedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Hocam öyle deme bazi firmalar 40 kuruş kar yapiyor bazilari 3-5 TL felan ya onlara da yazık, yersen..

Marketde satılan sudan o kadar kar ediliyor o fiyatlara imkanı yok satmaya tenezzül etmezler 40 kuruş nedir :)

• fat33 kullanıcısına yanıt
    Ben Uganda vpn'den bağlandım. Yalnız bir sorun var, bütün oyuncular siyahi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Ben Uganda vpn'den bağlandım. Yalnız bir sorun var, bütün oyuncular siyahi...

• Çoğu insan key almak amacıyla, fiyat öğrenmek için, kampanya var mı bilgi almak için giriyor buraya. Keyini alanların vpni mpni falan başka konuda araması lazım bence, hoş değil.
  • Osvaldo17 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Hocam kusura bakmayın..
    Uzun zamandır çıkmasını beklediğimiz zor şartlarla aldığımız oyun olunca heyecanlanıyoruz.Erken oynamak istiyoruz.
    Ama sizde haklısınız burası key konusu kirlilik yapmamamız lazım Tekrardan özür dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Preload açıktı ama ben oyunu ingilizce yapma girişimlerimden dolayı zaten önceden torrent'i indirmiştim. Torrent'in ismi
    fifa.18.icon.edition.ali123
    ve tam uyumlu, origin kabul etti ve şu an oyun yüklü gözüküyor.

Bilmeyen arkadaşlar için kısaca yazayım buraya da;

Origin'den yüklemeyi başlatın, bir 200-300mb en az indirsin, origin'i kapatın. Sonra torrent dosyasından oyunun bulunduğu 6 tane dosyayı (installer, core, data, fifasetup, patch ve support dosyaları) olduğu gibi kopyalayıp origin'deki fifa 18 dosyalarının üstüne yapıştırın. (yaklaşık 45gb)

Sonra origin'i açın ve sadece bekleyin, hiçbir şey yapmayın, bir kaç dakika sonra kendi kendine origin yüklü dosyaları görüp verify etmeye başlayacak. Eğer olmazsa siz yeniden indirme tuşuna basın öyle bekleyin, ama normalde bir şey yapmanıza gerek yok.

Bakalım ingilizceye de dönüştürecekmi benim rus oyunu. Regeditten te en_US yaptım eski usul (Hkey_Local_Machine\Software\Wow6432Node\EA Sports\FIFA 18) inşallah olur.

Icon değilde normal edition için böyle bir torrent ismi var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.