Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Preload açıktı ama ben oyunu ingilizce yapma girişimlerimden dolayı zaten önceden torrent'i indirmiştim. Torrent'in ismi
    fifa.18.icon.edition.ali123
    ve tam uyumlu, origin kabul etti ve şu an oyun yüklü gözüküyor.

Bilmeyen arkadaşlar için kısaca yazayım buraya da;

Origin'den yüklemeyi başlatın, bir 200-300mb en az indirsin, origin'i kapatın. Sonra torrent dosyasından oyunun bulunduğu 6 tane dosyayı (installer, core, data, fifasetup, patch ve support dosyaları) olduğu gibi kopyalayıp origin'deki fifa 18 dosyalarının üstüne yapıştırın. (yaklaşık 45gb)

Sonra origin'i açın ve sadece bekleyin, hiçbir şey yapmayın, bir kaç dakika sonra kendi kendine origin yüklü dosyaları görüp verify etmeye başlayacak. Eğer olmazsa siz yeniden indirme tuşuna basın öyle bekleyin, ama normalde bir şey yapmanıza gerek yok.

Bakalım ingilizceye de dönüştürecekmi benim rus oyunu. Regeditten te en_US yaptım eski usul (Hkey_Local_Machine\Software\Wow6432Node\EA Sports\FIFA 18) inşallah olur.

Hocam haber bekliyorum bende rus alıcam eğer ing yapılıyorsa tr de yapılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Preload açıktı ama ben oyunu ingilizce yapma girişimlerimden dolayı zaten önceden torrent'i indirmiştim. Torrent'in ismi
    fifa.18.icon.edition.ali123
    ve tam uyumlu, origin kabul etti ve şu an oyun yüklü gözüküyor.

Bilmeyen arkadaşlar için kısaca yazayım buraya da;

Origin'den yüklemeyi başlatın, bir 200-300mb en az indirsin, origin'i kapatın. Sonra torrent dosyasından oyunun bulunduğu 6 tane dosyayı (installer, core, data, fifasetup, patch ve support dosyaları) olduğu gibi kopyalayıp origin'deki fifa 18 dosyalarının üstüne yapıştırın. (yaklaşık 45gb)

Sonra origin'i açın ve sadece bekleyin, hiçbir şey yapmayın, bir kaç dakika sonra kendi kendine origin yüklü dosyaları görüp verify etmeye başlayacak. Eğer olmazsa siz yeniden indirme tuşuna basın öyle bekleyin, ama normalde bir şey yapmanıza gerek yok.

Bakalım ingilizceye de dönüştürecekmi benim rus oyunu. Regeditten te en_US yaptım eski usul (Hkey_Local_Machine\Software\Wow6432Node\EA Sports\FIFA 18) inşallah olur.

Hocam trial versiyonu var şuan bende yine oyun çıkınca dediklerini yapsam geçerli olur değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu amacından saptırmışsınız arkadaşlar millet ucuz key bulabilecekmiyim diye giriyor. Son mesajların hepsi vpn ile alakalı yeni konu açın mümkünse.
  • Almayan kaç kişi kaldı?Nereden almayı düşünüyorsunuz arkadaşlar ben hala beklemedeyim

• Scdkey.com dan alan var mı? Keylerı dagıttılar mı?

• ownerplus kullanıcısına yanıt
    Ben almadım henüz. Hiç içime sinmiyo bu fiyatlardan almak. Muhtemelen 1 hafta bekler öyle alırım oyunu. Zaten millet şimdiden 200 k lık kadrolar yapmış fazla bi kayıp yaşanacağını sanmıyorum 1 haftada. :)
  • Playstore almayı düşünen varsa keyleri dağıtmadılar. Dağıtacaklarınıda düşünmüyorum bugün.

• droyundan aldım dün teslim edildi, teşekkürler..
  • redtoblack kullanıcısına yanıt
    Oyun hergün 5 lıra zamlanıyor :D bence cıktıktan sonrada fiyatı artar

• Lipovna kullanıcısına yanıt
    Bence ellerindeki keyleri sürekli fiyat yükseltip, hep artacakmış gibisinden göz korkutup eritmeye çalışıyorlar. Oyun çıktıktan sonra bu kadar talep olmayacak ve düşürmek zorunda kalacaklar. Umarım öyle olur yani. :D
  • redtoblack kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle dusucektir

• Yeiegy Y kullanıcısına yanıt
    Görüştüm. 29'unda teslim edicez dediler. Umarım çıkışına kadar gelirde anında giriş yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtoblack

Bence ellerindeki keyleri sürekli fiyat yükseltip, hep artacakmış gibisinden göz korkutup eritmeye çalışıyorlar. Oyun çıktıktan sonra bu kadar talep olmayacak ve düşürmek zorunda kalacaklar. Umarım öyle olur yani. :D

Öyle olucak hocam zaten tamam dolar yükseldi ancak 200e yakın fiyat çekmek nedir sezonluk oyuna :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fiyatlar böyle olmaya devam ederse büyük ihtimal fifa almayacağım.Bu kadar insan indirim beklerken her yer zam yapmış.Fiyatlar uygun seviyeye çekilene kadar alışveriş yapmamak lazım.

200'e yakın bir fiyat verdikten sonra dijital oyun satıcılarının gözümde araldan pek bir farkı kalmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Görüştüm. 29'unda teslim edicez dediler. Umarım çıkışına kadar gelirde anında giriş yaparız.

Bu gece 2 de zaten açılacak playstore dan dahada almam

• bursagb de 29u diyor eger oyun cikmadan once veremezlerse benim icin o firma da biter cunku hep 28i diyorlardi..

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

bursagb de 29u diyor eger oyun cikmadan once veremezlerse benim icin o firma da biter cunku hep 28i diyorlardi..

daha dün 1-2 gün önceden geçen seneki gibi dağıtırız yazdı şimdi sorunca R yapıyolar bugün içinde dağıtılmazsa kodlar bursagb den bende bi daha bişey almam
  • Yarından sonra burada keyleri gelmeyenlerin feryadını duymaya başlarız...

• Oyun indirmeye ve oynanmaya ne zaman açılacak preorder olmayanlar için?

Keyi dün aldım ama preorder değil sanırım

• myres kullanıcısına yanıt
    29u dedi fb sayfasında evet ama gece 2 ye kadar mı yoksa yarın akşam mı acaba gelecek keyler bilgin var mı?

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.