Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen cracklanırsa bende almıcam. Pesi kıran cpy bunuda kırabilir redditte o tür muabbetler gördüm. Kaldı ki bir oyun her zaman çıkınca ön sipariş fiyatından pahalıya satılır. Bunların oyun çıkınca kampanya yapabiliriz ayağı bununla ilgili olabilir gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR dil olupta originde en ucuz yer nerededir arkadaşlar ?
  • emrecyln kullanıcısına yanıt
    rus keyleri global olmadıgından vpn kullarak oynamak zorunda kalabilirsin
  • tolgaiü kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorsun. O yüzden boşuna anlatmakla uğraşmayacağım.

Playstoreden alan var mı? Keyleri ne zaman teslim edecekler acaba. Bu fırsatçılara para kaptıracağıma gidip en başından beri aynı fiyatı verip faturaya yansıtma imkanı olan playstoreden aldım. 20 kuruş olayı gerçekten güzel hikaye. Şu fiyattan satıyoruz altına düşmeyiz diyebilirsin de, 20 kuruş diye yalandan hikaye uydurmanın manası yok. Geçen sene nasıl uygun fiyata düştüyse bu senede düşebilirdi. Bunların hepsi fırsatçılık başka bir şey değil. Zaten alınacak diye arttırıyorlar. Ultimate team kasma gereksinimleri duymayanlar fiyat düşünce alabilir. Fakat tahminim biraz uzun sürecek.

Bu arada rus key almayın. Zamanında Bf3'ü ve Simcity'i rus key almıştım. Güncelleme sonrasında resmen işkenceye dönüyordu dili değiştirmek. Sonradan komple kalktı mı bilgim yok. Güney koreden alıp ing oynamak en mantıklısı.
  • Gençler selam, bende uzun zamandır key arayışındayım.
    Origin'i RUS VPN ile açtığımda yaklaşık 2000 ruble, 122TL ye denk geeliyor. Oyunu aldığımızda dil sıkıntısı yaşanmıyorsa Kore'den daha mantıklı değilmi? Fikilrerinizi bekliyorum
  • Ben Durmaplay'den aldım. Keyim teslim edildi.
  • karaoglan_61 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) Gerçekten inanılmaz. Playstore neyin kafasında merak içerisindeyim. Hala tık yok. İleri ki serilerde **** iyi fiyat verirse ilk tercih. Erken key güzel bir olay.
  • Origin Access satın alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir türlü alamıyorum. Kartlar hata verip duruyor. Hepiniz kredi kartı ile mi aldınız acaba? Kendi IP'mden bağlansam bile hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazigs1905 -- 27 Eylül 2017; 14:19:48 >
  • Foxngame den alan arkadaşlara köyler teslim edildi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Foxngame den alan arkadaşlara köyler teslim edildi mi ?

Hayır gelmedi henüz. Beklemedeyim ben de
  • Durmaplayden aldım.Anında key geldi.Benide silebilirsiniz.Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

• drmplyden alsak şimdi ne zaman oyuna girebileceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova1071 -- 27 Eylül 2017; 14:23:23 >
  • bu ne ya herkes drmply reklamı yapıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redtoblack -- 27 Eylül 2017; 14:25:31 >
  • 180 TL ciddi misiniz siz durmplaymiş. Ne olduda 1 sene %80 zam geldi böyle.
  • bizim adam ettiğimiz droyun, bursagb gibi firmalar konularda hit olunca fiyat zammı yapıp bir de üstüne üstlük oyun çıktıktan sonra ucuza verebiliriz o da belki diyen firmalar yerine daha kurumsal firmalardan alışverişimi yaparım 20-30 fazla veririm ama yine de para kaptırmam bu kan emicilere
  • droyun sağolsun göndermiş indirme kodunu.

kütüphaneye eklendi ama henüz indirilebilir değil.tahminim yarın akşam olacak gibi.
  • birileri oyun tr de 100 tl filan diyodu adamlar dolandırıcı beyler sakın ha inanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragib111995 -- 27 Eylül 2017; 15:2:3 >
  • Fut modunda hala hileciler var mı? Ona göre değerlendirmek istiyorum. Devam ediyorsa 1 TL bile vermem şu oyuna
  • beyler peşin ödeyecek durum yoktu bende taksitle ayda 33 den 6 taksite durma playdan 199 aldım ayda 33 koymaz bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragib111995 -- 27 Eylül 2017; 15:26:57 >
  • arkadaslar oyunun cıkmasına kalmıs 2 gün en ucuz foxngame ben aldım kafam rahat 160 liraya sabitlediler alan alır ben memnun kaldım gerektıgınden fazla yardımcı oldular 165 fiyat yapmıslardı konusarak cektım 160 a daha uygunu yok eger varsa gitsin oradan alsın kım alırsa ama yok ben bulamadım alana hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.