Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: Cruelly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaarahan5858

foxngame'de 159 lira

Teşekkürler.Siparişi geçiyorum

güvenilir mi acaba ben de ordan almayı düşünüyorum

Valla hocam biraz araştırdım müşteri hizmetleri ile konuştum güvenilir geldi bana.Şu an en uygun fiyatı veren site orası.Şu an indirimdeymiş bir kaç gün içinde normal fiyatına dönecekmiş.Öyle dedi çalışan.

Ben de buradan almayı düşünüyorum. Gittigidiyor hesabına bakabilirsiniz gayat iyi duruyor.

• necromyhTh kullanıcısına yanıt
    Toplanalım hep beraber alalım eğer indirim yapiyorlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

koreden alan arkadaşlar türkçe dil var mı güney kore originden aldınız değil mi

İngilizce var hocam

• Güney Kore originden 1 aylık origin access + fifa 18 standart edition 162tl'ye aldım ben de bugün. Hem önceden yükleme imkanı hem 10 saatlik oynama imkanı veren en uygun fiyat bence. Key gelecek derdi yok. Tek eksisi türkçe dil yok ama ben zaten hiçbir seriyi türkçe oynamadığım için benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor.

Beni de listeden çıkarabilirsiniz.
  • Şuanda 150 TL civarı fiyat yok mu hiç bir yerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necromyhTh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cruelly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaarahan5858

foxngame'de 159 lira

Teşekkürler.Siparişi geçiyorum

güvenilir mi acaba ben de ordan almayı düşünüyorum

Valla hocam biraz araştırdım müşteri hizmetleri ile konuştum güvenilir geldi bana.Şu an en uygun fiyatı veren site orası.Şu an indirimdeymiş bir kaç gün içinde normal fiyatına dönecekmiş.Öyle dedi çalışan.

Ben de buradan almayı düşünüyorum. Gittigidiyor hesabına bakabilirsiniz gayat iyi duruyor.

Efendimli konuşuyor, çok nazik.

• Arkadaşlar origin acces üyesi olup durm a play'den alan yok mu acaba? Ben origin access üyesiyim de 3 gün önceden erişim hakkım var ona rağmen 29 Eylül'ü mü bekleyeceğim keyi alıp girsem oynayamaz mıyım şuan
  • Foxngame ile geçen hafta görüşmüştüm ben toplu alım için. Fiyat vereceklerdi ama geri dönüş yapmadılar. Şu an uygun fiyat onlarda. Baya da ilgililerdi aslında. Konuşurken de kibarca cevap vermişlerdi her soruma. Oradan almayı düşünüyorum ben de. İndirim yapmazlar ama sanırım. 165.99 olmuş orada da. 159 liraydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebofann -- 26 Eylül 2017; 19:54:23 >
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
  • sebofann kullanıcısına yanıt
    keyi ne zaman veriyorlar bilgin var mı ?
  • 2 saat önce foxngame'den 159 a almıştım hemen 8 lira zam yapmışlar..Hareketlenme olunca her satıcı dayıyor zammı.Hoş değil ancak şu an hala en uygun fiyat orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 26 Eylül 2017; 20:1:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukC53

keyi ne zaman veriyorlar bilgin var mı ?

Hemen göndermiyorlar sanırım. Yarın ya da perşembe günü demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam ya. Canlı sohbetten sormak lazım yine. Fiyatı arttırmamış olsalardı iyiydi aslında. 2 saat önce daha uygundu. Zam yapmışlar.
  • Beraber konuşalım 140 145 e ceketlerde oradan alalım hep beraber

• Bunlar çıldırmış. Aç gözlülükte bir yere kadar. Bu kadar da olmaz pes.
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Foxngame tekrar 159 yaptı fiyatı şu an. Sayfayı yeniledikçe değişiyor. 165.99 oldu tekrar. tekrar yeniledim 159'a geri düştü:D Değişiyor sürekli ya da benim bağlantımda sıkıntı oldu:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebofann -- 26 Eylül 2017; 20:7:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Foxngame tekrar 159 yaptı fiyatı şu an. Sayfayı yeniledikçe değişiyor. 165.99 oldu tekrar. tekrar yeniledim 159'a geri düştü:D Değişiyor sürekli ya da benim bağlantımda sıkıntı oldu:D

165 olmuş :S Şaka mı bunlar ya, bunların hepsi bizimle eğleniyor bence.
  • Yeniden merhaba bugün gta 5 aldım oyuntr adlı internet sitesinden ve kendi mail adresim ve şifrem ile giriş yaptım şuana kadar bir sorun yaşamadım yaşarsam yazarım arkadaşlar.

Ek not: Yarın Fifa 18 siparişi vereceğim fakat Origin ile anlaşmış olan bir şirket ile temin ediyorlarmış yani oyun çıktıktan daha sonra gelebilir diye söyledi ordaki yetkili kişi ama sorun yaşamadım gta 5 alacaklara öneririm fifa 18 alınca sorun çıkmaz ise yine önereceğim :) beklemede kalın
  • Playstore'dan almayı düşünüyorum,hem tanıdık hem de ödeme kısmı daha kolay.Alternatif önerisi olan var mı?
  • shpdat kullanıcısına yanıt
    hocam onlar çalıntı hesap zibil gibi kaynıyor. fifa 18 şuan hesap olarak max 10 dolara satılıyor. Eğer illa alacağım diyorsanız link atayım oradan alın paranızı kaptırmayın.
  • Foxngame de şuan 159,30 TL. Ben de bu fiyattan aldım. Herhalde yükseltelim dediler sonra vazgeçtiler :D
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.