Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler foxngame ile mesajlaştım bugün 165 tl olucakmış
  • Beyler foxngame den haber var. Bende dayanamadım oradan sipariş verdim. Keyler yarın verilecekmiş. Aslında hepsine kızgındım ama konuştuktan sonra foxngame biraz daha samimi geldi. Bir mesajları var iletebilir misiniz dedi burada paylaşıyorum.
  • xreaLy kullanıcısına yanıt
    Ben cidden anlamıyorum burada kimin adı zikredilse mutlaka fiyatta değişim oluyor normal bir durum değil bu gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

Beyler foxngame den haber var. Bende dayanamadım oradan sipariş verdim. Keyler yarın verilecekmiş. Aslında hepsine kızgındım ama konuştuktan sonra foxngame biraz daha samimi geldi. Bir mesajları var iletebilir misiniz dedi burada paylaşıyorum.

En azından bu firma samimi şekilde yanıtlamış/bilgilendirmiş. Diğer satıcılar gibi ukala ukala yanıtlar vermemişler.

• foxngame güvenilir midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

foxngame güvenilir midir

Aldık hocam artık. :) Sanmıyorum bu kadar olaydan sonra yamuk yapacaklarını adamlarla bir saat konuştum.
  • Beyler yurt dışından 138 - 145 fiyatlarında alanlar olmuş hangi siteden aldılar bi yardımcı olunursa sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgentZero3

Güney Kore originden 1 aylık origin access + fifa 18 standart edition 162tl'ye aldım ben de bugün. Hem önceden yükleme imkanı hem 10 saatlik oynama imkanı veren en uygun fiyat bence. Key gelecek derdi yok. Tek eksisi türkçe dil yok ama ben zaten hiçbir seriyi türkçe oynamadığım için benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor.

Beni de listeden çıkarabilirsiniz.

Dostum Güney Kore Origin'den önerir misin? Origin Access ile birlikte piyasaya göre fiyat cazip.
    Edit: Bir de Origin'e girdiğimde oyunu 52800 Won olarak gösteriyor. Ekstradan Access'i nasıl alacaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazigs1905 -- 26 Eylül 2017; 21:27:20 >
  • Playstore ne zaman veriyor keyi bilen varmı ??

• foxngameden bende aldim gectim bu sabah sinirlenip playstoredan alacaktim sonra su tek sifre zimbirtisi ugrastirdi bende biraktim ciktim gittim.Eve gelince son bi kontrol ettim foxngame sitesini gordum gittim canli konustum samimi gordum aldim.

Guven meselesine gelince artik gorecez asiri uyaniklara para kaptiracak degilim gonullu dolandirilmaktansa boyle dolandirilirim daha iyi
  • Durmaplayden aldım fakat seneye ps4 e geçeceğim ,Pri Sec olayıyla adamlar icon edition'u ps4 de 150x2 tl ye alabiliyorlar. Biz 170-200 veriyoruz üstüne hilecilerle uğraşıyoruz.
  • Almayın bunlra inat almayın adamların burayı takip ettiklerini madem tahmin ediyosunuz ona göre takılın tabikide burayı takip ediyolar iyi niyetli satıcı Türkiye de zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle, donanimhaber üyelerine iyi alışverişler dileriz, şuan buraya bilgilendirme amaçlı üye olmuş bulunmaktayız.

Kısa bir süre önce 159,30 TL üzerinden satışa sunmuştuk ürünü ve zararına satış yapıyorduk sizin için şuan 164,99 TL'lik bir fiyatı var FIFA 18'in sitemiz üzerinde ve 20kuruş kâr ile satıyoruz.

Biz de diğer siteler gibi astronomik rakamlara satmak istemediğimiz için 20kuruşluk bir kâr marjı belirledik sürümden kazanmayı planlıyoruz.

Kuruluşumuzdan beri amacımız müşteri memnuniyeti üzerineydi ve halâ daha müşteri memnuniyeti için mücadele vermekteyiz, detaylı sorularınız olursa, canlı desteğimize gelip soru sormaktan çekinmeyiniz. İyi günler ve iyi oyunlar dileriz.
  • Hocam teşekkür ederim gerçekten henüz satın almadım ancak canlı sohbette ki tavrıniz çok hoş.Biraz önce ismini dahi zikretmek istemediğim bir yerde bugün 3. yazışın ne vardı diye tepki aldım sizi görünce teşekkür etmek istedim

• niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Ben farklı ip ile ilk kez alıyorum ama duyduğum gördüğüm kadarıyla önceki yıllardan alanlar herhangi bir sıkıntı yaşamamışlar.

Origin access fiyatı 5.000 Won sanırım yaklaşık 15 tl gibi bir aylık ücreti var. Access aboneliği olanlara oyun %10 indirimli. 148 tl oluyor yaklaşık olarak. Toplamda da 163 tl civarı bir fiyata denk geliyor. Access'i originin web sitesinden alabilirsin. Menüde Origin Access kısmından.
  • 20 kuruş için neden bu işi yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

20 kuruş için neden bu işi yapıyorsunuz

Açıkcası 7 aylık yeni kurulmuş bir siteyiz ve müşteri kapasitemiz oldukça yüksek ve biz bunu müşteri memnuniyeti üzerinden sağladığımızı düşünüyorum ve müşteri memnuniyetinin en belirgin özelliği uygun fiyata ürün satın almalarını sağlamaktır, müşteri memnuniyeti ne kadar yüksek olur ise reklamımız o kadar çok olur diye düşünüyoruz. Twitch.tv ve youtube gibi yayın ağlarında verdiğimiz reklamlar olsun, gittigidiyor üzerinden sattığımız ürünler olsun bunlar hep reklamımızın iyi olması ve müşteri kapasitemizi arttırmamış için yapmış olduğumuz çalışmalardır efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxngame

quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

20 kuruş için neden bu işi yapıyorsunuz

Açıkcası 7 aylık yeni kurulmuş bir siteyiz ve müşteri kapasitemiz oldukça yüksek ve biz bunu müşteri memnuniyeti üzerinden sağladığımızı düşünüyorum ve müşteri memnuniyetinin en belirgin özelliği uygun fiyata ürün satın almalarını sağlamaktır, müşteri memnuniyeti ne kadar yüksek olur ise reklamımız o kadar çok olur diye düşünüyoruz. Twitch.tv ve youtube gibi yayın ağlarında verdiğimiz reklamlar olsun, gittigidiyor üzerinden sattığımız ürünler olsun bunlar hep reklamımızın iyi olması ve müşteri kapasitemizi arttırmamış için yapmış olduğumuz çalışmalardır efendim.

yav dostum kim hangi firma 20 kuruş kar için satış yapar Allah aşkına madem 20 kuruş karla yapıyorsun satışını sana geliş fiyatını gösteren makbuzu yayınla görelim.

• AgentZero3 kullanıcısına yanıt
    Dahili sandım ben Origin Access'i. Sadece oyun 52800 Won gözüküyor bende. O da 163 TL'ye tekabül ediyor. Sen kaç wona almıştın?
    Edit: Ooo çok pardon. Şimdi düştü jeton. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazigs1905 -- 26 Eylül 2017; 22:46:51 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.