Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BursaGB olarak sizlere özel en uygun fiyat için elimizden geldiğince global çapta araştırma yaptık. Ancak sizlerinde fark ettiği üzere fiyatlar sürekli artışta ve elimizden geldiğince bizdeki mevcut fiyatı sabit tutmaya çalışıyoruz. Oyun çıkışından kısa bir sürenin ardından fiyatların düşeceğini tahmin etmekteyiz. Bu nedenle de ancak oyun çıkışından sonra FIFA 18 için iyi bir kampanya düzenleyebiliriz.
    https://www.bursagb.com/Fifa-18-Origin-Cd-Key

Karşı çıkan kişiler olacaktır. Ancak elimizdeki bir durum değil ne yazık ki. Geçen yıl FIFA 17 için piyasadaki en iyi fiyatı sunmuştuk, ancak bu yıl ki fiyat oranları bir hayli yüksek. Yine de, oyun çıkışından en kısa süre için de fiyatın düşeceği anda kampanya düzenleyeceğiz ve duyurusunu yine buradan geçeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BursaGB -- 26 Eylül 2017; 23:52:11 >

• BursaGB kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlık bir indirimden bahsediyorsunuz çıktıktan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen senelerde nasıldı? download oyunun çıkış gününde mi aktif oluyor?
  • 2 arkadaş alacağız en uygun ve güvenilir yeri arıyoruz , beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGB

Merhaba DH Ailesi,

BursaGB olarak sizlere özel en uygun fiyat için elimizden geldiğince global çapta araştırma yaptık. Ancak sizlerinde fark ettiği üzere fiyatlar sürekli artışta ve elimizden geldiğince bizdeki mevcut fiyatı sabit tutmaya çalışıyoruz. Oyun çıkışından kısa bir sürenin ardından fiyatların düşeceğini tahmin etmekteyiz. Bu nedenle de ancak oyun çıkışından sonra FIFA 18 için iyi bir kampanya düzenleyebiliriz.

Karşı çıkan kişiler olacaktır. Ancak elimizdeki bir durum değil ne yazık ki. Geçen yıl FIFA 17 için piyasadaki en iyi fiyatı sunmuştuk, ancak bu yıl ki fiyat oranları bir hayli yüksek. Yine de, oyun çıkışından en kısa süre için de fiyatın düşeceği anda kampanya düzenleyeceğiz ve duyurusunu yine buradan geçeceğiz.

Çıktıktan ne kadar sonra ? FUT oynayanlar için çok önemli bir soru bu . Biraz daha netleştirebilir misiniz ?

• beyler droyun kodları gonderdı ben de gırdım kodu fakat ındırme dosyası hala yok. keşke olsa da cumaya bırakmasak bu uzun işi. geçen sene nasıldı onceden ındırebılırdı mı?
  • anka126 kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimal 1 gün öncesin de indirilmeye açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: lokord1

Hocam büyük ihtimal 1 gün öncesin de indirilmeye açılır

inşallah hocam oynamasak bile insin yeter ki 40 gb az değil zaten akk doldu
  • Oyun 50 GB değil mi? Origin Access'den trial indiriyorum ama 33 küsür GB diyor.
    Sizin güzel haberlerinizi bekleyeceğiz. Saygılar efendim.
    gecen yilda sizden almistik arkadaslarla ayni sorular var aklimda oyun cikisi demissiniz 29undan ne kadar sonra indirim saglayabilirsiniz bu fiyatlarin dusecegi varsayim mi yoksa bilginiz mi var

Şimdiki fiyatlar üzerinden 10-20 lira indirim yapacaksanız hiç beklemeyelim 160 veren 180 de verir, yabancı sitelerde zaten 160-165 civarına bulunabiliyor key dh özel 120-130-140 bandında yaparsanız tadından yenmez herkes de oyun çıkışından sonra alabilir çok geç olmamak kaydıyla

• Geçen hafta 165 liraydı haftaya alırım dedim bu fiyatlara ne olmuş ya böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxngame

Öncelikle, donanimhaber üyelerine iyi alışverişler dileriz, şuan buraya bilgilendirme amaçlı üye olmuş bulunmaktayız.

Kısa bir süre önce 159,30 TL üzerinden satışa sunmuştuk ürünü ve zararına satış yapıyorduk sizin için şuan 164,99 TL'lik bir fiyatı var FIFA 18'in sitemiz üzerinde ve 20kuruş kâr ile satıyoruz.

Biz de diğer siteler gibi astronomik rakamlara satmak istemediğimiz için 20kuruşluk bir kâr marjı belirledik sürümden kazanmayı planlıyoruz.

Kuruluşumuzdan beri amacımız müşteri memnuniyeti üzerineydi ve halâ daha müşteri memnuniyeti için mücadele vermekteyiz, detaylı sorularınız olursa, canlı desteğimize gelip soru sormaktan çekinmeyiniz. İyi günler ve iyi oyunlar dileriz.

20 kuruş kar ettiğinizi kanıtlasana? at makbuzu hadi

• 33 GB oyun 50 değil

• quote:

Orijinalden alıntı: AgentZero3

Ben farklı ip ile ilk kez alıyorum ama duyduğum gördüğüm kadarıyla önceki yıllardan alanlar herhangi bir sıkıntı yaşamamışlar.

Origin access fiyatı 5.000 Won sanırım yaklaşık 15 tl gibi bir aylık ücreti var. Access aboneliği olanlara oyun %10 indirimli. 148 tl oluyor yaklaşık olarak. Toplamda da 163 tl civarı bir fiyata denk geliyor. Access'i originin web sitesinden alabilirsin. Menüde Origin Access kısmından.

Yaa o kadar uğraştım kore vpn için falan hola ile çözdüm dedim tam origin accessi satın aldım fakat bu sefer fifa'yı aldırmıyor bir türlü. "We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later." Hatası alıyorum sürekli. Siz ne kullandınız vpn için ?

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    Hocam hideallip programını kullan ödeme ekranında vpni kapat

• quote:

Orijinalden alıntı: ddeddedde

Hocam hideallip programını kullan ödeme ekranında vpni kapat

Sağolun hocam oldu (:
  • anka126 kullanıcısına yanıt
    Hocam sana tavsiyem oyunu gece indir 1.3 1.4 mbitlere çıkıyo indirme hızı akkyi geçsen bile sabaha kadar oyun iniyo.

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de aynı problemi yaşıyorum. Origin Access'i dahi alamadım daha. Hola ile girdiğimde ''We are unable to...'' diyor. Hideallip indirdim. Onla bağlandığımda ise Kore'ye bağlandı olarak gösteriyor ama Origin'de hala İrlanda gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.