Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %3 kodu bulamadim ? Otomatik etkinlestirilmis durumda mi yoksa odeme ekraninda mi girmemiz gerekiyor ?
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Oyun çıktıktan 2-3 hafta sonra düşer bence fiyatları. Çıktıktan sonraki hafta artabilir doğru söylüyorlar.
  • Scdkey den aldım ben öncelikle üye oldum emaile onay için mail geliyo ona girip aktif ediyoruz sonra fifa 18i sonra satın al diyoruz ve gelen ekranda promotion code yazan yere --mskall3%off-- şu kodu yazıyoruz ve kart bilgilerini giriyoruz ve satın al tuşuna basıyoruz kredi kartına %2lik bir komisyon koyuyo oda 1 dolar kadar ufak bir fark sadece

Birde sitede taksit yapamıyorsunuz ama taksit yapmak isterseniz sonradan ya bankayı arayıp taksit yapmak istiyoruz diyin yada bankanın uygulamasından taksit yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Satın al dedikten sonra yukarda promotion kod yazıyo oraya mskall3%off şunu yazın

• lokord1 L kullanıcısına yanıt
    %3 indirimle birlikte kaç liraya geldi oyun
  • ben korea originden 215 liraya ronaldo edition aldim ve suan oynayabiliyorum oyunu. Acikcasi konusulan rakamlar standart sürüm için çok fazla.

• redtoblack kullanıcısına yanıt
    Her banka başka komisyon koyuyo bana 55 dolara geldi oyun

• Şu fifadan tek istediğim şey oyun falan harikada neden bütün maçlar da bütün stadlar full mesela küme düşmeye oynayan takımların falan az olsa bunu yapmak gerçekten zormu sizce yanıtlarsanız sevinirim

• Hakaniq kullanıcısına yanıt
    Hocam hile olayı sadece maç ile sınırlı kalmıyor maalesef transfer market ps4 de 1.3m oyuncu varken pc de 300 bini geçmiyordu.

• Hakaniq kullanıcısına yanıt
    Söz konusu hile videosunu izledim şimdi eğer doğruysa PC'de hile yapmak daha zor en azından trainera falan ihtiyaç var PS4'de menüden Log Out deyip tekrar açtığında galip sayıyor. Ancak PS4 bölümün de ki arkadaşlar yıllardır hile ile karşılaşmadıklarını söylüyorlar. Bence basit bir açık EA kapatmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Şu fifadan tek istediğim şey oyun falan harikada neden bütün maçlar da bütün stadlar full mesela küme düşmeye oynayan takımların falan az olsa bunu yapmak gerçekten zormu sizce yanıtlarsanız sevinirim

mantıklı bir düşünce, fm de falan öyle mesela daha düşük itibarlı takımların seyircisi daha az dolduruyor maçları.
  • Hilenin çıkmış olması gayet normal. Hatta iyi ki çıktı çünkü erken önlem alınır. Geçen sene en az %40 oranında azalma olduğunu son 3 yılda oynayanlar gayet iyi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matias28

Nereden aldınız?

Durm a play den aldım arkadaşlar.. Ama oyunu dediğim gibi yüklemek için yine de beklemek durumundayız :) Keyi almak yetmiyor sadece. EA inşallah bu gece yarısı indirmeyi açar diyelim :)
  • 15FT1905 1 kullanıcısına yanıt
    hocam bende origin access var da şimdi durm a play'den alsam oynamaya başlayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaarahan5858 -- 26 Eylül 2017; 17:2:55 >
  • Şu an en ucuz satan yer neresi? Oyunfor da 175 lira daha ucuzunu gören var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140-145 bandında satan yer çıkmazsa 1 2 hafta erteliyorum ben oyunu almayı. :)
  • playstoreden alacam artık bende acaba hemen keyleri veriyorlar mı ?
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    foxngame'de 159 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Hocam peki çıkan tarafa galibiyet bize mağlubiyet mı yazılıyor yoksa bize oynanmamış olarak mı yansıyor

%100 emin olmamakla beraber oynanmamış sayılıyor diye biliyorum.
  • oyunun amerika ve avrupa çıkışı farklı değil bu sene. yani standart sürüm alıp keyi aldıysanız bile 28 eylül gecesine kadar beklemek zorundasınız vpn vs. kullanıp oyunu oynayamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.