Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstoreden alacağım ne zaman gelir key varmı bir bilginiz beyler cuma gecesi oyun çıkıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

win 10 için driver bulamadım hocam yardımcı olur musun?

Driversız yüklemeyi dene, aygıt yöneticisini kullanarak. Aygıtı tak, aygıt yöneticisi > ünlem işaretine sağ tıkla > sürücü yazılımını güncelleştir > sürücü yazılı için bilgidayarımı tara > Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver > windows sınıfı için microsfot common contoller > xbox 360 wireless receiver for windows deyip bilgisayarını yeniden başlat. Cihazın düğmesine basılı tut yanıp sönmeye başlayacak, aynı anda xbox 360 controllerden sol üstte bulunan küçük düğmeciğe 2 sn baılı tut cihazı tanıyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaiü

Bir çok sitede bu fiyatlarda değil mi zaten.Niye koreden almakla uğraşıyosunuz ki?

yukardaki diğer mesajımı okursan benim demek istediğim de o zaten.
  • Wireless değil hocam kablolu ürün.Aygıt yöneticisi açtım ve kurulu gözüküyor.Pes 2018'te sıkıntısız çalıştı.Anlamadım valla.
  • oyun yarın indirime açılacak hala key yok mu şimdi doğru düzgün satan? ne biçim birlik olduk böyle geçen sene çok ucuza almıştık oyunu konu sahibine laf etmek istemiyorum ama geçen sene ki arkadaş daha güzel halletmişti bu işi. Oyunu 105 TL ye satan site vardı ondan bile almadık 100 TL ye almıştık. 5 TL nin hesabını yapıyoduk o derece geçen sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasfeg

Rica ederim hocam. Bende %10+%10 indirim olunca icon edition aldım. Ön sipariş verdiğiniz için ilk hafta paketleri tanımlanmıştır. Ben şiparişi verdikten sonra webapp tan baktım paketler gelmişti. İlk paketler ne yazık ki hüsran :D

10%+10% nasil yapiliyor hocam? Ben 1 tanesini bile alamadim malesef :)

Benim ilk pakette jordi alba cikti şansıma; oyun baslayinca kiymetlenir diye satmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaybe zamaninda fifa11.12leri 35-40tl lere aliyorduk. Simdi 100tlye alsak sukrediyoruz. Yinede dh halkina helal olsun iyi organize olunmuş. Bukadar buyuk topluluk istedigi sekilde yon verip istedigini yaptirabilir.

Fifa 19 yada 20ye kadar oynamayi dusunmuyorum. Hep ayni oyun gibi geliyor.

• vpn ile origin üstünden yurtdışından alan arkadaşlar Türkçe dil seçeneği çıkıyor mu?
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Yurt içinde yazmadığımız konuşmadığımız tedarikçi kalmadı. Forumda meyeze adlı arkadaş 100tl ye satıyordu. Ben konuştum toplu alımda 80 tl ye verecekti. Sonra güvenemedik ona iyide etmişiz adam dolandırmış. Para aktaranlara paralarını geri verecekti en son ne oldu bilmiyorum. Skype üzerinden romanyada yaşayan biriyle konuştuk adam 32$ a verecekti keyleri lakin bana kimliğini açıklamadı ve banka havalesi istedi güvenmedim burada 300 kişinin vebaline giremem. Dediğim gibi yurt içinde ve yurt dışından ucuza key almak için her hangi bir menfaat beklemeden sizler için çabaladım. Daha ne yapabilirdik kardeşim ? Görüşlere açığım buyur. Geçen sene adamların dediğine göre 99 tl ye maliyeti varmış baksana. Geçen sene konuyu açan arkadaş iyi fiyat bulduysa buyursun sıkıntı yok. Ben daha ne yapayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Yurt içinde yazmadığımız konuşmadığımız tedarikçi kalmadı. Forumda meyeze adlı arkadaş 100tl ye satıyordu. Ben konuştum toplu alımda 80 tl ye verecekti. Sonra güvenemedik ona iyide etmişiz adam dolandırmış. Para aktaranlara paralarını geri verecekti en son ne oldu bilmiyorum. Skype üzerinden romanyada yaşayan biriyle konuştuk adam 32$ a verecekti keyleri lakin bana kimliğini açıklamadı ve banka havalesi istedi güvenmedim burada 300 kişinin vebaline giremem. Dediğim gibi yurt içinde ve yurt dışından ucuza key almak için her hangi bir menfaat beklemeden sizler için çabaladım. Daha ne yapabilirdik kardeşim ? Görüşlere açığım buyur. Geçen sene adamların dediğine göre 99 tl ye maliyeti varmış baksana. Geçen sene konuyu açan arkadaş iyi fiyat bulduysa buyursun sıkıntı yok. Ben daha ne yapayım ?

droyun, **** gibi sitelerde indirim alamadınız sanırım normal fiyatı 180 TL diyor bize kaça veriyorlar?

• ee1122 E kullanıcısına yanıt
    origin access sahiplerine bütün paketler için %10 indirim mevcut. İcon edition alırsanız + %10 indirim daha yapıyor. Toplamda %20 indirim.
  • icon veya ronaldo edition alan varsa şu anda oyuna girebilir. "safervpn" adlı vpn programı 1 günlük trial veriyor. yeni zelanda üzerinden origine girip oyunu açtıktan sonra vpn'i kapatın.
  • Key tedarikçileri bu sene bizle ters düştüler, oysa ki mutabakata varabilirdik. Konu açıldığından beri takip ediyorum, emeği geçen herkese teşekkürler yapabileceğimiz bir şey yok şu vakitten sonra. Ben originden almaya karar verdim arada sadece 40 lira fark var, değmez şu hareketlerinden sonra.

• Fuzix kullanıcısına yanıt
    Yaw kardesim bos yapma senin dr oyun dedigin yer burdaki insanlar sayesinde bu konuma geldi.Kendi cabalarina saygi duyuyorum asla bosa atmiyorum ama bu forumdakilerin destek konusunda cok yardimlari oldu onlara.

Gecen sene geldiler biz bu isi amator ruhla yapiyoruz,kan emicilerden oyunculari kurtaricaz,bizde oyuncuyuz,dusuk kar marjiyla satacaz vs gibi tanittilar kendilerini.Diger firmalar arasindan gercekten de guzel indirim yaptilar ve forum ahalisi olarak gittik toplu sekilde aldik.

Bazi problemler oldu Birkac kisinin keyinde sikinti cikti,bir kacinin gec geldi ama genel manada basarili bir organizasyon olmustu tam puan verdik cogumuz.Hatta karalamaya calisanlar oldu bende dahil bircok kisi karalama kampanyasina karsi destek verdik.Bir cogumuzun pre order bonuslari keylerle gelmedi.Baslari da sikisik diye bunaltmadik gittik ea chattan kendimiz istedik bonuslari oyle aldik.

Sonra memnun kaldik diye battlefield 1 toplu alimi yapildi yine gittik dr oyundan aldik.Memnun da kaldik.Bu sure icinde hem reklamlari yapilmis oldu hemde diger oyunlar icin de yil boyu alisveris yapanlar oldu.

Bu seneki problem her firma vs gibi biraz palazlaninca musteriyi traslama yoluna gidilmesi.Gecen sene boyle verimli gecen toplu alimlardan sonra bu sene onceden key stoklamayacak kadar saf degillerdir heralde.Key mey var.Sonra konu acilinca fiyat birden firladi.Simdi de talep olursa 140 150 bandindan veririz diye 150den kaktirmaya calisiyolar.

Kusura bakma da bu konuya geldiysek paramiz yok diye gelmedik.Bir oyuna 150 verecek adam 20 lira daha verir.Mesele para meselesi degil toplu bir organizasyon olsun meselesi.

Durusu olmayan gitsin kendini yoldursun.Biliyorum var oyle tipler.Ama onlar o kafada gittikce surekli yolunmaya mahkumlar.Seneye de yolarlar bu kafayla.Pre orderlari da normalin 20-30 lira fazlasina hasir husur gecirirler seneye.Cunku onun da yolu yapildi.Seneye ucuz alacaz deyip temmuzda saldiracaklar yine 20-30 lira en az fazladan verecekler.

Dedigim gibi 10-20 liranin lafini yapacak adam gitsin alsin zaten neresi denk gelirse.Isin parasinda olmayan adamlar da bu kurnazligin cevabini baska yerlerden alarak verecek zaten.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bursagb iki hafta önce konumuza geldi geçen hafta bana söz verdiler size döneceğiz dediler dönmediler. Droyun'a ben ve başkaları dahi daha 145tl iken yazdık. Bize özel indirim uygulamadilar aksine fiyatı artırdılar. Demem şu ki az emek sarf etmedik. O kadar uğraştık. Karşılığı beceremedi deyip geçen yılki konuyu açan daha iyiydi demen uygun olmadı... Benim bir çıkarım mı var bu konu bana ne kazandıracak ki ? Amacımız toplu olup güçlenmek. Hala 10 binlerce liralık potansiyeli olan gurubuz. Ben kimseyi zorlamadım veya yonlendirmedim isteyen istediği yerden alabilir. Saygım var ama beceremedi deyip kesip atmak olmaz...

• Hocam listeye beni de ekle. Bu düşüncesiz oyun ithalatçılarından kurtulmak şart, elden ne gelirse yapalım. Umarım en kısa zamanda sonuçlanır.

• Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Soylediklerinize yüzde yüz katılıyorum bu adamlar köyleri önceden hiç mi tedarik etmediler 10'ar tane 20 ser tane mı alıyorlar yanik komik

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

droyun, **** gibi sitelerde indirim alamadınız sanırım normal fiyatı 180 TL diyor bize kaça veriyorlar?

İndirim alamadınız diye bir şey yok. İndirim yapmadılar. Geçen yıl ki topluluğu organize edenler içinde bende vardım. Ki bursagb ve ismini unuttum bir site daha vardı o 2 siteyle öğrenir adlı arkadaş ve ben konuşarak indirim yaptırdık. Droyun gene yoktu geçen sene hesaplarda çünkü onlar geçen yılda pahalıya satıyodu. Bu sene hangi siteyle görüşsek tamam size yardımcı olmaya çalışacağız deyip adam gibi fiyat veren olmadı. Geçen yıl biz dh ye özel link yaptırmıştık adamlara bu sene istemediler yada başka nedenlerden dolayı yardımcı olmadılar bizi oyaladılar bilemiyorum.

Bu droyunun yaptığı tam düzembazlık. Bunların reklamı yapıldı burada şuan en uygun diye bunlar buradaki reklam sayesinde ellerindeki keyi erittiler ve fiyatı artırdılar. Şimdi de kalkmış gelmiş yetkilileri işler kesat gidiyor olacak ki eski fiyat bandına çeksek bizden alır mısınız diyor. Rezalet ki ne rezalet.

Bana göre bunlar kendi aralarında anlaştı bu yıl ve herkes belirlenen fiyat aralığında satış yapıyor. Droyun yetkilisi yok öyle bir anlaşma diyor bana. E at o zaman kaç liraya aldığını keyin makbuzunu at inanalım hadi.

Samimi söylüyorum bu adamlara key 70-80 liradan fazlaya gelmiyordur. Doymuş artık bunlar. Boşverin arkadaşlar almayın bu sene fifayı erkenden. Ben 3 senedir ön siparişle alıyodum dolar 3 senedir 3 lira mıydı? Gidin bakın 3 sene önce dolar kaç liraydı. E madem dolarla alakası yok nasıl 3 senedir 100 tl ye alıyodum ön siparişle? Bu yıl dolar 3.5 oldu diye mi bu fiyatlar.

Ya bırakın allasen bunlara paranızı kaptırmayın. Bu kan emiciler 20-30 lira kar yapcam diye bu işleri kovalamazlar. Gelmeyin oyuna gidin originden satın alın bunlardan almayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

İndirim alamadınız diye bir şey yok. İndirim yapmadılar. Geçen yıl ki topluluğu organize edenler içinde bende vardım. Ki bursagb ve ismini unuttum bir site daha vardı o 2 siteyle öğrenir adlı arkadaş ve ben konuşarak indirim yaptırdık. Droyun gene yoktu geçen sene hesaplarda çünkü onlar geçen yılda pahalıya satıyodu. Bu sene hangi siteyle görüşsek tamam size yardımcı olmaya çalışacağız deyip adam gibi fiyat veren olmadı. Geçen yıl biz dh ye özel link yaptırmıştık adamlara bu sene istemediler yada başka nedenlerden dolayı yardımcı olmadılar bizi oyaladılar bilemiyorum.

Bu droyunun yaptığı tam düzembazlık. Bunların reklamı yapıldı burada şuan en uygun diye bunlar buradaki reklam sayesinde ellerindeki keyi erittiler ve fiyatı artırdılar. Şimdi de kalkmış gelmiş yetkilileri işler kesat gidiyor olacak ki eski fiyat bandına çeksek bizden alır mısınız diyor. Rezalet ki ne rezalet.

Bana göre bunlar kendi aralarında anlaştı bu yıl ve herkes belirlenen fiyat aralığında satış yapıyor. Droyun yetkilisi yok öyle bir anlaşma diyor bana. E at o zaman kaç liraya aldığını keyin makbuzunu at inanalım hadi.

Samimi söylüyorum bu adamlara key 70-80 liradan fazlaya gelmiyordur. Doymuş artık bunlar. Boşverin arkadaşlar almayın bu sene fifayı erkenden. Ben 3 senedir ön siparişle alıyodum dolar 3 senedir 3 lira mıydı? Gidin bakın 3 sene önce dolar kaç liraydı. E madem dolarla alakası yok nasıl 3 senedir 100 tl ye alıyodum ön siparişle? Bu yıl dolar 3.5 oldu diye mi bu fiyatlar.

Ya bırakın allasen bunlara paranızı kaptırmayın. Bu kan emiciler 20-30 lira kar yapcam diye bu işleri kovalamazlar. Gelmeyin oyuna gidin originden satın alın bunlardan almayın...

+1 Geçen yıl maliyeti 99tl diye image attılar siteye. Bu sene de kanıtlasınlar ve göstersinler maliyeti kaç para diye.

Origin'de fiyatlar hep aynı. Dolar desen ahım şahım bir fark yok geçen seneyle ilgili.

Arkadaşlar Aral Game'in geçmiş dönemlerde neler yapmış bir okuyun bakın derim. Ne dolaplar dönmüş...

Eşek başı değiliz, kimseye yağcılık edecek de değiliz... Amacımız beleşe almak ölücülük yapmak da değil.

Burada oyuna 140tl veren arkadaşlar 200tl de verir sıkıntı değil o kadar aç değiliz...

Bizle dalga geçer gibi gelip onlara muhtaçmışız gibi davranmaları bize dokundu tek sebep bu...

Zamanında 130-140tl bandında bize burada özel link açıp bizimle güzelce iletişime geçselerdi böyle olmayacaktı.

Son kez tekrarlıyorum böyle yazıyorum diye bana uymanıza gerek yok gidin alın ben davamdan vazgeçmiyorum...

• Arkadaşlar biz burada çabaladıkça birileri sanki burayı takip ediyor ve fiyatları bir o kadar yükseltiyor bu konuda ciddiyim belki Türkiyede fifa 18 piyasasını bura belirliyor, alıcılar çoğaldıkça bazı sitelerde onlara muhtacız gibi fiyatlarla oynuyorlar bugün noldu da fiyatlar 180 tllere çıktı, insanımız biraz para görünce farklı yollara giriyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.