Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://oyuntr.org/ arkadaşlar alırsak 100 liradan satıyor dün konuştum canlı destekten birde genelde saat 17.00 ve daha sonrasında aktifler ona göre yazın karar neyse ona göre oyunu alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shpdat

https://oyuntr.org/ arkadaşlar alırsak 100 liradan satıyor dün konuştum canlı destekten birde genelde saat 17.00 ve daha sonrasında aktifler ona göre yazın karar neyse ona göre oyunu alalım

Origin hesabı olarak satıyorlar, cd key olarak değil. Yüksek ihtimalle çalıntı hesaplar yada kredi kartı dolandırıcılığıyla alınmış oyunlar. Gerek yok burdan almaya 100 liranıza yazık.
  • Hocam beni de listeden çıkartabilir misiniz? İki kişiydik, bugün yabancı bir siteden alacağız.
  • Listeden beni alabilirsiniz. Tusça 18 aldım 138 e geldi. Origin üzerinden alabilseydim 125 gibi olacaktı ama origin sürekli ödemede problem çıkarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeden beni de silebilirsiniz
  • Origin access aylık üyelik ve 10 saatlik fifa 18trial version aldım. UT falan takılıyordum. Gece yatmadan NFS indirmeye başladım. Sabah kalktığımda internet gidip gelmiş sanırım % 89'da kalmış, net gelince indirmeye devam etmeye tıkladım ama origine tekrar giriş yapmamı istedi, şifrem kayıtlıydı (auto login) aslında. girdim yanlış veya bilgilerinizin tarihi geçmiş (expired) diyor sürekli.

hesaba bağlı maili de kapatmıştım sonradan, maili değiştirmeye çalışmıştım ama olmamıştı. kullanıcı adı ve şifreyi biliyorum nasıl olsa diye önemsememiştim. live chatten düzelttirmem mümkün mü?

iyi ki fifa 18 keyi gelip de buraya girmedim. çözemezsem yeni hesap alacağım. 4 pound da boşa gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 26 Eylül 2017; 9:12:1 >
  • uyguna alan arkadaşlar nereden aldıklarını yazarlarsa bizde alabiliriz.
  • Arkadaşlar. Origin Access ile 10 saatlik indirmeyi yapsam oyun çıkınca yine indirmem gerekir mi?
  • naturklich kullanıcısına yanıt
    supportla konuş çözersin kardeşim sıkıntı etme yardımcı oluyorlar.
  • gerekmiyormuş iyi ki, yukarıda ben de sormuştum.
  • Gerekmiyor. Key aktif edip devam ediyorsun oynamaya.

20dk sürem kaldı :( Valla oynarken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Squad Battle sayesinde 35k yaptım. Ticarete atılamadım bir türlü. Piyasa karman çorman. Neyin ne olacağı belli olmuyor. Ama birşeylere yatırım yapıcam galiba.

Bu arada benide listeden silin satın aldım başka yerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer25

supportla konuş çözersin kardeşim sıkıntı etme yardımcı oluyorlar.

kalan süre 40 dakika yazıyordu elemanın live chat'e gelmesini bekliyorum. 20'ye 10'a indi bekleme süresi sonra 5-10 dakika yazdı kaldı. gir çık yapmıyorum gene 40 dakikaya çıkar diye.
  • naturklich kullanıcısına yanıt
    o iş biraz sabır istiyor akşam dene bence özellikle 5 dk bağlanıyor.
  • Arkadaşlar bir de indirsem 33 GB boyutu var oyun 50 GB değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 26 Eylül 2017; 11:18:46 >
  • Arkadaşlar hileciler ile ilgili bir gelişme yok mü anti cheat falan gibi yoksa fifa 17 gibi mi 99 açan gelecek mi karşımıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu meyeze adlı kişiden ben de alacaktım ne kadar kişiyi dolandırmış tam olarak ne olmuş o olayla ilgili hocam ?
  • Oyunu kore originden vs. alınca key ile uğraşma derdi olmuyor değil mi direk kütüphaneye ekleniyor oyun?
  • AgentZero3 kullanıcısına yanıt
    Direk ekleniyor kütüphaneye.
  • shpdat kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 100 lira diyo siz alında ona göre alıyım bende
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Keyi temin edeceği yer dolandırmış arkadaşı. En son key satın alanlara paralarını iade edecekti. Son durum nedir bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.