Şimdi Ara

Fifa 13 PSN Kardeşligi Ana Konusu.Oyunu Kardeslikle alacaklar buraya. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
481
Cevap
8
Favori
14.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...10...25
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hantırtuvan

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

quote:

Ben de kardeşlikle almak istiyorum ancak oyunun HDDde olması donmalara yol açıyormuş bu yüzden mecbur Araldan alacağım.(seneye türkiye ligine katkım olsun diye)

Oyunun HDD de olması daha iyidir daha rahat çalışır bana yanlış bilgi gibi geliyor nereden okudunuz ?

Hocam bu forumda okudum. Özellikle BF3te çok oluyormuş. Örneğin fifa 12 takılma sorunu gibi konularda hep oyun HDDde oluyor. Üstteki ultra seviyeli(!) kullanıcının verdiği cevap da bunu destekler nitelikte.

Bendeki fifa12 hdd de. Öyle çok donma sorunu olmuyor ara sıra oluyor tabi ama bilemedim şimdi ya ben de normal kutulu versiyon mu alsam acaba kararsız kaldım

Bilen biri cevap verirse çok iyi olur.

EA oyunları HDD de olursa donma yapabiliyor hocam, 2 farklı PS3 üm oldu, ikisindede böyleydi.

• Yapılacak kardeşlikte bende varım. Ortak arayan arkadaşlar pmden yazarsa sevinirim.

neyse takip

(Ancak şu durumu belirtmek/ayırmak lazım;
    Slim kasaların bazı serilerinde CPU-GPU ısınmasına bağlı yeterli soğutma yapılamadığından takılmalar olabilir.
    Ama bu kasa ve modelin tipiyle alakalı)

1- PSN den kredi kartıyla oyun alırken taksit oluyormu yoksa hepsi peşinmi çekiliyor??

2- PSN den satın aldığın oyunu arkadaşınla nasıl paylaşıyorsun??

cevaplayıp yardım ederseniz çok sevinirim....

Çağın ÖZGÜR
  • Arkadaşlar siz ne yapcaksınız yaa ? Ben geçen sene oyunu kardeşlikle 26 liraya almıştım ama bu sene kardeşlikle oyun 65 liraya geliyor. mario128.com da oyun kargo dahil 102 liraya geliyor. Yardım ederseniz sevinirim....

Hem makinayada iyilik etmiş olurum bluray yıpranmaz..
  • Arkadaşlar pre-order paylaşılabilir mi nedir fikriniz? Pre-order'da alımı yapın ps3 açık kalsın auto login ve auto sign için açık şekilde, oyunun çıkma tarihinden önce yüklenecek ps3'ünüze diyor. Buna göre kardeşlik nasıl yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 12 Eylül 2012; 9:02:25 >
    PSN:TR-quanch
  • Preorder ile kardeslik yaptim,kredi karti benden,kendi kardesimle kardeslik yaptim hepsini ben odedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 12 Eylül 2012; 9:47:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba birimizin ps3'ünde yükleme başlayınca log off olursa, diğer ortak log in yaptığında downloads kısmından fifa 13'ü görebilecek mi? Burada kafa karıştıran, yüklemenin elle değil otomatik yapılıyor olması.
    TR PSN--Keremk54TR
  • Takip

Orijinalden alıntı: naturklich

Acaba birimizin ps3'ünde yükleme başlayınca log off olursa, diğer ortak log in yaptığında downloads kısmından fifa 13'ü görebilecek mi? Burada kafa karıştıran, yüklemenin elle değil otomatik yapılıyor olması.

Evet Serdar görebilir,downloadı başlatıp hesaptan çıktığında diğer ortak girip kendi downloadını başlatabilir. Ayrıca bende kardeşlik için ortak arıyorum,bilginize
  • Alkar hocam eyvallah. Oyun çıkmadan dört gün önce oynanabileceği söylentileri dolaşıyor bu şekilde indirildiğinde, millet "cd kutuları gemiden indi mi, gemi battı mı, akşam gelecek mi ..." derken biz 5. division'a çıkmış oluruz Ayrıca "oyun dediğini elinle tutacaksın arkadaş" diyenler 130 tl bayılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 12 Eylül 2012; 14:13:54 >
  • Hele son 1-2 gün kala forumdaki söylentiler,haberler falan acaip bir ortam yaratıyordu,beklemek resmen işkenceye dönüşüyordu Bu sene gidip 130 tl vermem artık,PSN'den bir ortak bulur alırım mis gibi oynarım kısmet olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 12 Eylül 2012; 14:46:13 >

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Acaba birimizin ps3'ünde yükleme başlayınca log off olursa, diğer ortak log in yaptığında downloads kısmından fifa 13'ü görebilecek mi? Burada kafa karıştıran, yüklemenin elle değil otomatik yapılıyor olması.

Evet Serdar görebilir,downloadı başlatıp hesaptan çıktığında diğer ortak girip kendi downloadını başlatabilir. Ayrıca bende kardeşlik için ortak arıyorum,bilginize

Ben de tam ortak arayan biri var mıdır diye foruma girdim, sizi gördüm. Kartınız var mı hocam?

• ben bu oyunu alacağım. daha önce kardeşlik yaptığım arkadaşlardan kimse var mı yani almak isteyen
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.