Şimdi Ara

Fifa 12'de en iyi takım hangisi (Maç sonuçları eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turnuva ya katilacagim o yuzden sormak istedim

Legendary seviyesinde Barça ile aldığım sonuçlar:
    Porto 5-4 Barça
    Juventus 6-3 Barça
    Napoli 4-3 Barça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukas Wenneck -- 30 Ekim 2011; 22:03:05 >

• Barcelona busquets in yerine cesc fabregas i koy xavi iniesta fabregasi orta sahada yakın oynat . Pique puyol a markaj verdir tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta sahaya nasıl yakın oynatıyoruz
  • gerçekte hangisiyse orda da o
  • oyun stiline bağlı en çok hangi takımı izlerken zevk alıyorsan o dur en güçlü takım mesela ben bayer münihle ne takımlar yendim usta barcacılardan madridcilere kadar peki iyi bir oyuncumuyum hayır ama yendim demek istediğim zevk aldığın oyuncularını tanıdığın takım en iyisidir
  • Oyunla işim olmaz fakat yılımızın en sağlam kadrosuna Manchester City sahipse oyundada öyledir herhalde....

Hart..Dzeko..Agüero..Balotelli..Silva...Nasri

İsimleri görünce zaten gıpta etmişsindir Man City e....

Not : En son Fifa 97 yi oynadım o yüzden oyun hakkında pek bir bilgim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

oyun stiline bağlı en çok hangi takımı izlerken zevk alıyorsan o dur en güçlü takım mesela ben bayer münihle ne takımlar yendim usta barcacılardan madridcilere kadar peki iyi bir oyuncumuyum hayır ama yendim demek istediğim zevk aldığın oyuncularını tanıdığın takım en iyisidir

Roma tabiki de, Capitano ile az is basarmadik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_uzun

gerçekte hangisiyse orda da o

yani trabzon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukas Wenneck

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

oyun stiline bağlı en çok hangi takımı izlerken zevk alıyorsan o dur en güçlü takım mesela ben bayer münihle ne takımlar yendim usta barcacılardan madridcilere kadar peki iyi bir oyuncumuyum hayır ama yendim demek istediğim zevk aldığın oyuncularını tanıdığın takım en iyisidir

Roma tabiki de, Capitano ile az is basarmadik

o zaman düşünme bile kendi mental yapına uygun taktiği kurdukdan sonra iyi oyunlar yalnız 12 de totti o kadar iyi değil dhaa doğrusu gerçekdeki kadar iyi değil

• m.city
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

Barcelona busquets in yerine cesc fabregas i koy xavi iniesta fabregasi orta sahada yakın oynat . Pique puyol a markaj verdir tamam

Orta sahaya yakın nasıl oynatıyoruz?
  • 12 oyunmu maça başladığım gibi sildim
    fifa 07 en iyisi :D
  • Napoli çok sağlam.
  • Barça,Roma,M.United

hangisini seçeyim arkadaşlar ?
  • bayern
  • bayern münih baya iyi.O müller ne öyle be abi piuuu
  • arsenal
  • QPR
  • Barcelona yı bu sefer düzgün yapmışlar oyunda çok güzel paslar yapabiliyorsun , takım halinde hücum ve defans yapıyorlar , en önemlisi messi gibi bir adam var , fifa 11 de ne kadar hakkını vermeselerde fifa 12 de doğru düzgün yapmışlar messiyi, pique defansta çok sağlam , abidal solda adam geçirmiyor...
  • NAPOLI
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.