Bildirim
fiestanı corsamı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sırf tipi yüzünden corsa yı tercih ederdim. -
Fiesta'dan memnunum ama kasası ve teknolojisi daha yeni olduğu için Corsa'yı seçmek daha mantıklı.
Üstelik Fiesta'nın kasa değiştirmesi yaklaştı. Güney Amerika'da yeni kasa Fiesta'ların reklamlarını görmüştüm internette. -
Ben genelde dizel fiesta kullandım corsaya gelice sadece otomatik vits tes racını kullanım...neyse TR yollarında fiesta daha sorunsuz ve maliyetleri ucuz bir arac...bir andığım yni cors almak çin gitti önce forda uğradı ve fiestayla çıktı........ya showoomdakiler çok iyi pazarlamacı yada alırken fordun üstün olduğu yol güvenliğini seçtiler karar senini ya cicilibicili corsa yadayol tutşta ve güvenliğinde en iisi olan fiesta. can senin canın malda senin malın olcak. -
0 km alacaksanız bence Corsa. Fiesta çok yakında kasa değiştirecek. Corsa nın yeni kasası oldukça hoş, donanım olarakta iyi. Fiyat olarakta sanırım aynı düzeyde. Bu durumda Corsa daha önde.. -
quote:
Orjinalden alıntı: perperek
Ben genelde dizel fiesta kullandım corsaya gelice sadece otomatik vits tes racını kullanım...neyse TR yollarında fiesta daha sorunsuz ve maliyetleri ucuz bir arac...bir andığım yni cors almak çin gitti önce forda uğradı ve fiestayla çıktı........ya showoomdakiler çok iyi pazarlamacı yada alırken fordun üstün olduğu yol güvenliğini seçtiler karar senini ya cicilibicili corsa yadayol tutşta ve güvenliğinde en iisi olan fiesta. can senin canın malda senin malın olcak.
corsanın yol tutuşu kardeşim inan fiesta kafa kafaya hatta daha ii dir esp li alırsanız daha bir güzel olur bizim wardı hatta imzamdada war sattık şimdi araba arıyoruz ya astra yada focus olacak neyse corsa hem genç hem aile arabası oldu bagajı eski kasaya göre daha bir büyük zaten içine bindiginde we sürdügünde bana hak wereceksin 1.3cdti al bak keyfine
-
Selamlar,
Sıfır alacaksanız corsa, ben şu an 1,3 dieseli kullanıyorum. Bizdekiler şirket aracı olduğu için çok donanımlı değil, ama gereken tüm ihtiyacı karşılayacak kadarı var.
İç mekan kalitesi ve hacim kesinlikle fiestadan büyük, Yanlı zalırken kesinlikle 14 jantlı olanı almayın, Araba 70 yanakla yol tutuşta çok stabil değil. Bunun dışında ön görüşte sağ ve soldaki ön direk arası( küçük üçgen formlu olan) camları görüşü ciddi engelliyor.Arka görüş idare eder.
Bizde 2002 corsa 1,2 eastronik vardı ve gidişi çok iyiydi 1,4 corsanın daha iyi olacağı kesin.
Ancak artan kasa ağırlığıda biraz kayıp yaratacaktır.
Tüm bunlara rağmen Corsa.
Herkese iyi sürüşler dileğiyle. -
Bende geçen sene bu ikilemde kalıp fıesta almıştım...Sanırım aralarında büyük bir fark yok...Ama corsanın en büyük şikayeti kronik direksiyon kutusu arızasıydı...Açıkçası servislerde bu sorunu çözemeyerek sürekli sallıyorlarmış...bunu duyunca vazgeçmiştim corsadan...Sorunu çözmüş olabilirler,ama malum sinek ufaktır mide bulandırır Sıfır alacaksanız fıestanın yeni kasasınıda bekleyip görmekte fayda var...
-
quote:
Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ
Bende geçen sene bu ikilemde kalıp fıesta almıştım...Sanırım aralarında büyük bir fark yok...Ama corsanın en büyük şikayeti kronik direksiyon kutusu arızasıydı...Açıkçası servislerde bu sorunu çözemeyerek sürekli sallıyorlarmış...bunu duyunca vazgeçmiştim corsadan...Sorunu çözmüş olabilirler,ama malum sinek ufaktır mide bulandırırSıfır alacaksanız fıestanın yeni kasasınıda bekleyip görmekte fayda var...
dostum snin dediğin arza 2006 modellerden sonra yani yeni kasada yok artık oda eski kasa corsalarda kaldı yeni kasalarda benim bildigim kadar kronuik sorun yok şuana kadar
-
quote:
Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ
Bende geçen sene bu ikilemde kalıp fıesta almıştım...Sanırım aralarında büyük bir fark yok...Ama corsanın en büyük şikayeti kronik direksiyon kutusu arızasıydı...Açıkçası servislerde bu sorunu çözemeyerek sürekli sallıyorlarmış...bunu duyunca vazgeçmiştim corsadan...Sorunu çözmüş olabilirler,ama malum sinek ufaktır mide bulandırırSıfır alacaksanız fıestanın yeni kasasınıda bekleyip görmekte fayda var...
Selamlar,
Ben o sorunu çok iyi bilirim.Eşimin 2002 (temmuz) 1.2 esytronikte de vardı.
Araç 2003 kasımda daha 20 000 km deydi Erpaş Servisten yazı aldım kullanıcı hatası değil diye ama Opel Türkiye garantisi bitti diye kabul etmedi. Çok uğraştım Opelle , Ford da sorunlar oluyor ama bu adamlar daha aksiler ve her türkü zorluğu çıkarıyorlar.
Aks kafaları eski renault 12 lerdeki gibi sağa veya sola tam çevirdiğinizde takır takır ötüyordu.
Yol tutuşda yenifiesta eski corsadan daha iyi. Her ikisinide 1 seneden fazla kullandım.
Benim şu an kullandığım 2007 model yeni kasa corsa ve böyle bir problem mazide kaldı.
Fiestanın yenisi çıkana kadar, kesinlikle yeni corsa derim.
Herkese iyi sürüşler dileğiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfocus -- 24 Temmuz 2007; 16:27:30 >
-
arkadaşların yorumlarına katılıyorum...corsa -
ıkıncı el degerı ve kolay satabılmek senın ıcın onemlı ıse kesınlıkle corsa derım. -
Corsa çünkü daha güncel ama en azından Njoy olsun -
corsa daha modern.fiesta motor sesini çok içeri alıyor.Bence corsa.. -
Corsa yeni tasarım ve eski corsa motoru ile aynı motoru kullanıyor, eski sorunlar varsa zaten bu motorda halletmişlerdir, kim olsa öyle yapar,
cdti almanı tavsiye ederim, uzun yolda kullanacaksan.
1.4 twinport motorları da çok başarılı corsaların, eğer fazla kullanmayacaksan 1.4 twinport derim ben.
keyifli sürüşler,
selametler. -
bide gidip jazz kullan alternatifini çoğalt derim, zira bende corsa ve fiesta arsında kalmışken bi gün gidip jazz denedim ertesi haft aldım, nacizane tvsiyemdir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X