Şimdi Ara

HONDA CİVİC ELEGANCE ARACIMI SATTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Honda Civic Elegance 1,6 otom. Füme renk aracımı sattım... Bazı ufak tefek problemlerden ötürü ve en çokta Ankaradaki servislerin beceriksizliği mi diyeyim yoksa ilgisizliği mi beni bezdirdiler ve aracımı satmak durumunda kaldım. Honda Efe özellikle çalışanları (bir kaç kişi hariç) berbat diyebilirim, arabalardan anlamıyorlar insanı dinlemiyorlar not alıp gidiyorsunuz aracımın şurasında şu var diye hiç bakılmıyor bile, parkeli yollarda direksiyon kutusundan tıkırtı geliyordu serviste dile getirdim öyle birşey yok siz abartıyorsunuz oldu ama her sabah aynı sesi duymaktan nefret etmiştim, emniyet kemerlerinin olduğu direklerden kulağımın dibinde olduğu için sürekli çıtırtılar geliyordu bir türlü çözemedikleri gibi bu kısım hareketli kısımdır normaldir dediler (sanki başka araçlardakiler sabit) araca benzin alıyorum dolduruyorum depoyu benzin ışıkları tam dolu göstermiyordu, aracın süspansiyon sistemi nasıldı bilemiyorum ama gerçekten şehir içinde hiç keyifli değildi aşırı sert bir yapısı vardı çukurlarda aracın biryerlerinin kırıldığını sanıyordum sonra aynı çukurdan arkadaşların astra golf geçtiğim zaman hissetmiyordum bile düşünün astradan daha sert süspansiyonu vardı ama yol tutuşta da çok iyidi onuda eklemeliyim, Birde biliyorsunuz en büyük sorunu civiclerin yalıtımmm inanın arkadaşlar dişli asfaltta yolculuk yaptığım zaman eve geldiğimde ağrı kesici almam gerekiyordu zira o uğultudan sonra çok başım ağrıyordu inanın abartmıyorum dostlar birden soğudum araçtan iyi bir müşterisi çıktı herşeyini anlattım adam ben daha evvelde kullandım biliyorum dedi aldı gitti... Ama sonradan üzüldüm honda başka bir alışkanlık yapıyor insanda yeni kasasına bakıyorum beni cezbetmiyor accordlara bakıyorum vergi dilimi yüzünden canım araba gitmiyor yoksa ne insigna ne passat accord süper ama 2,0 motor vergi diliminden ötürü satılmıyor ikinci elde iyi fiyatlar var 50 Bin TL civarında çok güzel bir accord alınır binilir ve civicteki olumsuzlarda bu araçta olmaz diye düşünüyorum ama işte vergi dilimleri ve benzin fiyatları bu aşamada devreye giriyor. Arkadaşlar sizce honda civicten sonra ne almalıyım 45 Bin TL ye kadar temiz ikinci el araçlarada bakıyorum Astra mı alsam, golf mü, yoksa biraz daha düşük modelli passat mı alsam alacak araç bulamıyorum hondanın yerini tutacak onu aratmayacak bir araç arıyorum... Saygılarımla...







  • Geçmiş olsun kaç modeldi senin araba?

    2005 civic kullanıyorum hic sorun yok tek derdim uğultu idi oda arka tampon altı açık hava alıyor arka davlumbaz yok bunlardan oluyor motor sessiz oldugundan bize ugultulu geliyormuş gel sana veriyim yarı fiyatına hemde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 19 Şubat 2012; 21:08:27 >
  • 2010 Modeldi 38500 TL'ye sattım, ilginize teşekkür ederim... Saygılar
  • problemsiz bir civic elegance alıp devam edicen hocam kaldığın yerden.

    içinde bulunmaktan en çok mutlu olduğum aracım bu, vazgeçmem!
    - fiyatını bulursa, ayrı :) -
  • Hocam 2006-2008 arası premium kullandım aynı senin gibi, satarkende senin gibi aynı sıkıntıya düştüm belirttiğin gibi honda insanda alışkanlık yapıyor ve bir türlü diğer araçlara ısınamıyorsun. yol tutuşu, kalkışı, performansına diyecek yok ancak sendeki o sıkıntı, içeri ses alma yani yalıtım problemi bende de var. Biraz pimpirikli bir adamım, o kadar para verdikten sonra böyle problemler insanın canını sıkıyor. Ben passat aldım 1,6 comfort passat 2004 aldım. daha bir sade hondaya göre ama yol tutuşu ve özellikle yalıtımı mükemmel diyebilirim. tıpkı mercedes sürer gibi sürüyorsun arabayı. istanbul ankara arası 6-7 saat hiç koymadı ne bir bel ağrısı ne kulak uğultusu ki uzun yolda alışık değlim. performansta, şıklıkta, opsiyonlarda bir yana konforun yanında, arabada konfor olsunda gerisi önemli değil bana göre. Aracı hala kullanıyorum çok şükür bi sıkıntısını görmedim. yakıtıda güzel Allaha çok şükür, tüp taktırmam dersen 2006 ve üzeri fsi comfort passatlara bakmanı öneriririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ağa -- 27 Şubat 2012; 19:39:07 >




  • yahu bu uzun yol da kişiden kişye değişiyor galiba.
    ben uykumu da alamadan kocaeliden adanaya kadar elegance ile gittim.bir tek gölbaşında yemek molası verdim. hiç bana mısın demedi,(bel gibi) bir yerlerim de ağrımadı.
    yalnız çelik asfalt mı ne diyorlar onlardan lazım Türkiye ye yoksa bu civic baş ağrısı yapabiliyo

    ben de diyorum bazen şu arabayı satıp da başkasını mı alsam diye! ama sıfır aldım diye ve yerine alacak alternatif bir araç bulamadığımdan satamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigne -- 29 Şubat 2012; 14:52:10 >
  • niye sattın güzelim aracı yaa
  • Astranın süspansiyonunu kasdederken yeni kasalardan bahsetmiyorsunuz sanırım.

    Kaya gibi süspansiyonu var yeni Astraların resmen.
  • Merhaba, dostum Astranın yenisi ilede eskisi ilede kıyas yapmıştım sattığım araç eskisiydi yani H kasa Astra idi ve arkadaşıma satmıştım otoparkta benim hondanın yanında duruyordu inan ki H kasadan da yeni kasa J kasa Astradan da sert süspansiyonu var civiclerin aynı yollardan üçümüz birden denedik çok açık ve net belli oluyor ve bu kadar sertliğini anlamış değildim yani sedan bir otomobilin ne akla hizmet bu kadar sert süspansiyon koymuşlar anlam veremedim, aynı çukurlara astra ile düştüğünüz zaman rahatsızlık oluşturmuyor ama civic ile düşünce çatttt diye bir ses geliyor, ben objektif olarak söylüyorum yoksa kötülemek gibi bir derdim yok zaten çokta üzüldüm, ama her güzelin kusurları da oluyor civicinde yeteri kadar vardı bu hasletleri, her aracın iyi ve kötü yönleri var mutlaka ama insan bir kere soğudu mu soğuyor işte... Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.