Şimdi Ara

Fiber 100mbit ttnet(SOL e Gectim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : Superonline e gectim arkadaslar altyapisi aktif hale gelmis evime kadar fiber kablo dosendi kapiya kadar 100 mb e gecis sagladim.
    Fiber 100mbit ttnet(SOL  e Gectim)

Bina altina kadar gelen cakma fibere sahibim 100mbit 200gb paketine gecmeyi planliyorum bu paketin upload hizi kac mb dir ve sizce kac mbit e kadar alabilirim ?

Hat Degerlerim;
    Fiber 100mbit ttnet(SOL  e Gectim)

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deskel -- 4 Mayıs 2017; 20:16:56 >

• selam hocam 35 mbit rahat alır belki 50 de alabilir ama kopma sorunu olur 50 ve 100 mbit paketler için 4 mbit upload vermeye başladı ttnet
  • MAX 50 iç tesisatı gözden geçir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

MAX 50 iç tesisatı gözden geçir.

ic kutudan direk modeme kablo cekecegim hocam birde oyle bakalim nasil olacak tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam hocam 35 mbit rahat alır belki 50 de alabilir ama kopma sorunu olur 50 ve 100 mbit paketler için 4 mbit upload vermeye başladı ttnet

selam :) cevabiniz icin tesekkurler.
  • deskel kullanıcısına yanıt
    Önemli değil daha güzel olabilir zayıflaman iyi çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam hocam 35 mbit rahat alır belki 50 de alabilir ama kopma sorunu olur 50 ve 100 mbit paketler için 4 mbit upload vermeye başladı ttnet

tam olarak 4 mbit veriyor mu yoksa palavradan 4mbit mi? yani modem arayüzünden 4mbit olarak bağlanıp pratikte 2-3mbit civarı çıkması durumu olmuyor değil mi? bununla ilgili durumlar yazıyor çünkü sağda solda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saf kandıran 4 mbiti veriyor, 2-3 falan değil, tam olarak 2 mbit.
  • Bende bu pakete geçmeyi düşünüyordum vodafone netin sitesinden yaptığım sorgulamada vdsl2 96 Mbit gözüküyordu alabileceğim hız.Müşteri hizmetlerine 100 Mbps istiyorum dediğimde hemen 50 Mpbs lik tarifeyi önerdiler sebebini sorduğumda hattımın maks. 80 Mbit kaldırabileceği öğrendim.Ben bunu göze alıyorum fakat paket içeriğinde bulunan tivibu ipTv kullanılırken bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum.
  • 100 mbit vermezler buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.