Şimdi Ara

FİAT STİLO 1.6 ACTUAL tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bikonuda tavsiyelerinize ihtiyaç duymatayım. Uzun zamadır araç arıyorum ( Polimexin arkadaşıyım ) 2004 model 1.6 Actual 100 bin bakımdan yeni çıktı. Herşeyiyle orjinal kaza darbe değişen boya yok gümüş gri renkli ve tanıdıktan 13.750 ye pazarlık ettik. Bu aracın parça fiyatları, ustaları vs gibi konularda ilgili yorumlarını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olurmusunuz.

• Fiat'ın en iyi arabalarından biri ama çok kolayda satılan bir araba değil ama aldığınız da kesinlikle memnun kalırsınız aracımı satarsam bende stilo almayı düşünüyorum .
  • bizim millet için varsa yoksa clio. Daha çok parça ve usta yönünden kafamda soru işareti var
  • Dostum parça konusunda sıkıntı yaşamazsın fiat zaten an az 10 sene parça getirmek zorunda özel servislerde yaptırabilirsin aracı :) Fiyatları konusunda pek bilgim yok ama çokda ucuz değildir.
  • en boşu ama en boşunda bile çift hava yastoğı abs 2 cam otomatik standart fiyat uygun o paraya 2000 clio alınır anca. ama stilolar biraz çok yakar bunuda göz önüne alın.
  • alıp satmayacaksan bu araba çok iyi bence. ben de fiat bravo aldım. almadan önce çok kötülediler. yok çok arızası olur, yok parça bulamazsın, satamazsın... 2 ay oldu ama tek bi sıkıntısı olmadı. arabaya güzelce baktırmak lazım tabii.
  • bende de 2004 punto var. grandeler çıktıktan sonra bunun üretimi durdu, kötü araba, elinde kalır, son sahibi olursun vs. bi dünya laf söyleyen oldu. 2 senedir kullanıyorum, bakımları dışında sıkıntı yaratmadı. satışı belki biraz zor olur, o kadar
    fiat stilo gercekten fiatın en güzel araclarından birisi. aynı kasa ile sıfırını çıkarsalar alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_fb -- 31 Ocak 2012; 14:41:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat çok iyi.
  • Fiyat güzelmiş, bence araba temizse daha iyi araç zor bulunur o fiyatlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

en boşu ama en boşunda bile çift hava yastoğı abs 2 cam otomatik standart fiyat uygun o paraya 2000 clio alınır anca. ama stilolar biraz çok yakar bunuda göz önüne alın.

Çok yakması neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polimex

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

en boşu ama en boşunda bile çift hava yastoğı abs 2 cam otomatik standart fiyat uygun o paraya 2000 clio alınır anca. ama stilolar biraz çok yakar bunuda göz önüne alın.

Çok yakması neden acaba

motor 1.6 103 beygir bu biraz fazla yakan bir motor mesela 2006da 1.4 95 hp motor koydular bu baya az yakar ona göre.
  • zamanında dünya para istemişlerdi de alamamıştık sıfırını. o paraya temiz stilo bulmuşsunuz kaçırmayın derim..
  • Başka yorum yok mu?
  • fiat bölümüne gir orda stilo forever başlığı var orda sor surularını burdakiler opelden forddan başka arabaya binmezler fiat stilo gibi bir makinadan anlamazlar.
  • fiyatı piyasasının çok çok altında şüpheli bir durum üstelik kaza boya yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

fiyatı piyasasının çok çok altında şüpheli bir durum üstelik kaza boya yok

Tanıdıktan alıyorum ondan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.