Bildirim
Fiat stilo 2005 1.6 dynamic almayı düşünüyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Boyama kitabı olmuş hocam -
Hocam kullanmadım aracı. Fakat kullananlar araacın elektronik aksamının fazla olduğundan dolayı sıkıntı çıkardığını duydum. Tabi hepsi bir değil kullanıp çok memnun kalan olabilir veya memnun kalmayan da olabilir. -
Temiz değilse bulaşmayın. -
Herkes düşünür, kimse alamaz bu aracı. Bende düşünmüştüm zamanında. Ama cesaret istiyor biraz.
Bol donanım, uygun fiyat insanı cezbediyor. Ama bi dolu kronik problemler sebebiyle astarı yüzünden pahalıya gelebiliyor bi çok zaman. -
kronik beyin arızasını araştir zaten vazgeçersin. bende öyle oldu -
Bu söylediklerinizin sonra bile aşırı bi şekilde istiyorum. Bu fiyata başka doğru düzgün yani daha doğrusu bu donanıma sahip araba bulmak çok zor o yüzden çok cezbediyor . -
Bol donanım bol konfor temiz olursa arıza yapması zor. Ama 19500e alacağın stil pek iyi olmaz ben de var skylı full stilo 25 bin liraya satıyorum -
İlan varmı arabanın -
-
Bu arabayi forumda gordum birkac gun oldu. Baska hesapla gene konu mu actin? -
Son sahibi olma ihtilalinin dışında güzel araç -
Bana mısın desin. Hani gibi araba -
Ne kadar süredir sizde araç -
Teşekkür ederim yorumunuz için -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmetnurtas
Bana mısın desin. Hani gibi araba
hmm ok -
İlk defa yazdım ve paylaştım bu aracı -
Kaç tane stilo aldın? Kaç tanesini satamadın da bu kanıya ulaştın? -
7 aydır bende -
quote:
Orijinalden alıntı: lmfaopalio
Kaç tane stilo aldın? Kaç tanesini satamadın da bu kanıya ulaştın?
Hiç olmadı ama olan arkadaşlarım vardi. 2 eli zayıf bir araç anca çok hastası çıkarsa satarsin ben almazdim
Benzer içerikler
- stage 1 yazılım nedir
- araç km düşürme programı android
- hibrit silecek
- makina mühendisleri odası araç şase numarası fiyat
- otomatik arabada frene basınca ses gelmesi
- 35 tfsi ne demek
- corolla cross bagaj hacmi
- citroen ami özellikleri
- honda civic 2022 fiyat listesi
- paul walker kazası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X