Şimdi Ara

Fiat linea için şarkı cd si hazırlamak.Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
32.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    araç fiat linea mp3 çalabilecği yazıyor üstündede simge var yalnız ben geçen boş cd ye direk 33 tane şarkı attım ama araç çalmadı dısc error diye bir hata verdi cd mi bozuk bilgisayarda gözüküyordu yalnız ne yapabilirim ? nerde yanlış yaptım?

• Ben track olarak cdyi yaratıyorum, 20 parça alıyor, bizim arkadaş veri diski yarat diyerek 150 parçalık cd yaptı, çalıştı, ben hiç denemedim, veri diski yarat de, öyle yarat bir, olmazsa gene track şeklinde yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Ben track olarak cdyi yaratıyorum, 20 parça alıyor, bizim arkadaş veri diski yarat diyerek 150 parçalık cd yaptı, çalıştı, ben hiç denemedim, veri diski yarat de, öyle yarat bir, olmazsa gene track şeklinde yap.

kardeşim nero indirip halledilir o ama mp3 çalıyor araç simgesi var daha önce yapmıştım şimdi niye olmadı bi nedeni olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Ben track olarak cdyi yaratıyorum, 20 parça alıyor, bizim arkadaş veri diski yarat diyerek 150 parçalık cd yaptı, çalıştı, ben hiç denemedim, veri diski yarat de, öyle yarat bir, olmazsa gene track şeklinde yap.

kardeşim nero indirip halledilir o ama mp3 çalıyor araç simgesi var daha önce yapmıştım şimdi niye olmadı bi nedeni olmalı

O zaman windows media playerdan da yapabilirsiniz mp3 diye, yaz var ya, oradan, denemek lazım, bende bilmiyorum, ya da fiatın sitesinden kontrol etmek gerek.
  • quote:

quote:

Arabaların orjinal teypleri mp3 çalmaz yani 1 cdye 200 şarkı atıp çaldıramazsın onun için sonradan takılan teyplerden gerek.

Yapman gereken ya media player ile ya da nero ile müzik cdsi oluşturmak. Veri diski yaparsan olmaz. Müzik cdleri dakika hesabıyla çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

quote:

Arabaların orjinal teypleri mp3 çalmaz yani 1 cdye 200 şarkı atıp çaldıramazsın onun için sonradan takılan teyplerden gerek.

Yapman gereken ya media player ile ya da nero ile müzik cdsi oluşturmak. Veri diski yaparsan olmaz. Müzik cdleri dakika hesabıyla çalışır.

hocam ama mp3 çaldıranlar var üstünde mp3 yazıyor
    ozaman ben 15 tane falan mp3 mü atayım yoksa nerodan mı halledeyim?

• @turboscan

Konuya bekleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nero veya windows player aracılığıyla mp3 formatında yükleyebilirsin. Benim bildiğim orjinal araç teypleri mp3 çalmıyor. Genede bir dene şansını
  • quote:

selamun aleyküm dostlar
    araç fiat linea mp3 çalabilecği yazıyor üstündede simge var yalnız ben geçen boş cd ye direk 33 tane şarkı attım ama araç çalmadı dısc error diye bir hata verdi cd mi bozuk bilgisayarda gözüküyordu yalnız ne yapabilirim ? nerde yanlış yaptım?

Kopya koruması olabilir. git 50-60 liraya usb girişli teyp al gitsin. üstüne de orjinal bir jbl ya da sony marka amfi tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan halim iyi değil arkadaşlar
    mesela 2011 yılında cezanın 2 şarkısını mp3 olarak cd ye direk attım onu çalıştırıyor kopya koruması yok

ŞİMDİ ARKADAŞLAR SİZ BANA GARANTİ ÇALIŞTIRABİLECEĞİM KOLAY OLAN BİR YÖNTEM SÖYLEYİN
  • Trackten Başkasını Çalmaz Diye Düşünüyorum Çünkü Track Yapında 20 Müzik Mp3 Yapınca 100 150 Müzik Atabiliyorsun Mantıksız Oradaki Mp3 , Aracın USB'den Mp3 Olarak Dinleyebileceğini Göstermektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Trackten Başkasını Çalmaz Diye Düşünüyorum Çünkü Track Yapında 20 Müzik Mp3 Yapınca 100 150 Müzik Atabiliyorsun Mantıksız Oradaki Mp3 , Aracın USB'den Mp3 Olarak Dinleyebileceğini Göstermektedir.

usb girişi yok hocam orjinal teyp
    napalım artık öyle yapacağız bakalım
  • media playerdan yapmak gözüme sinmedi nerodan nasıl yapabilirim önerdiğiniz nere programı varmı hocalarım
  • Mp3 leri nasil karışık çaldırabilirim.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    nasıl ki bilen var mı?
  • Gözüm turbolinea yı aradı
  • Siz cd yi yazdıramamışsınız. Linea mp3 çalıyor focus mesela mp3 çalmaz track çalar. Size önerim media player ile uğraşmayın. Powerisoyu indirin seçili klasörü içine atın direk yazdır diyin. Windows media player ile yazdırmak biraz karışık.

• hocam nerodan atman lazım sürekleyerek atınca çalmaz
  • merhabalar :)
    bugün denedim.Windows Media Player da yazma ayarlarındaki seçeneği veri diski yaz olarak işaretleyin.sonra mp3 diskinizi hazırlayın.
    ilk başta benim linea aracımda çalmamıştı.böylelikle işlem tamam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hkkaptan

merhabalar :)
    bugün denedim.Windows Media Player da yazma ayarlarındaki seçeneği veri diski yaz olarak işaretleyin.sonra mp3 diskinizi hazırlayın.
    ilk başta benim linea aracımda çalmamıştı.böylelikle işlem tamam ;)

ÜZerinden zaman geçmiş ama şunu biraz daha açıklayıcı anlatırmısın hocam. Bende 2011 line var ben yapamıyorum bir türlü mp3 cd si. Daha önce 2012 lineada yapmıştım, hatta direk cd klasörünün içine mp3leri sürükle yapıştır yöntemiyle yapıp cd oluşturmuştum.2012 lineada çalışıyor fakat 2011 lineada çalışmıyor.anlamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.