Şimdi Ara

2007 Corolla'ya Akü değişme ve teyp vs. kodları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamda ki aracın aküsünün zayıfladığını düşünüyorum. Hangi marka akü almalıyım? Kaç amper olmalı? Üzerindeki orijinal kaç amper? Bir de ebat sorunu var.

Bir önemli husus da aracın Teyp kodunu nereden buluruz? Akü sökülünce başka bir şey daha ister mi? Dikkat etmem gereken noktalar nedir? Servisteki takacakları akünün markası nedir?

Orijinalden alıntı: sky_lark

İmzamda ki aracın aküsünün zayıfladığını düşünüyorum. Hangi marka akü almalıyım? Kaç amper olmalı? Üzerindeki orijinal kaç amper? Bir de ebat sorunu var.

Bir önemli husus da aracın Teyp kodunu nereden buluruz? Akü sökülünce başka bir şey daha ister mi? Dikkat etmem gereken noktalar nedir? Servisteki takacakları akünün markası nedir?

Bugün iki servisi aradım. Biri 60 Amper Varta takarız 185 TL dedi. Biri 72 amper İnci takarız , 165 TL dedi. Bu işin standartı nedir? Üstündeki orjinalde kaç amper bir türlü okunmuyor. Yazılar Japon alfabesi ile yazılı. Ön yüzünde İngilizce'si yazıyordur ama görünmüyor. Aküyü sökmek lazım. Akünün üst ve arka yüzeyinin bir kısmı gözüküyor sadece.

Teyp vs. kodu da sıfırlanmıyormuş.Bu olay eski araçlarda oluyordu denildi. Sadece tarih saat sıfırlanır dediler.

• Bizdeki Varta amperi hakkında bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: number12

Bende de 2007 d4d var ustundeki aku de japonca biseyler yaziyor yan tarafin da ise gs upper level yaziyor kac amper felan okuyamiyorum teyp kodlari ise kitapcikta yaziyodur buyuk ihtimal le

BENİMKİNDE DE JAPONca yazıyor. okuyamadım. Teyp kodu istemiyor muş! Eski araçlarda istiyordu dedi, servis.

Orijinalden alıntı: sky_lark

quote:

Orijinalden alıntı: number12

Bende de 2007 d4d var ustundeki aku de japonca biseyler yaziyor yan tarafin da ise gs upper level yaziyor kac amper felan okuyamiyorum teyp kodlari ise kitapcikta yaziyodur buyuk ihtimal le

BENİMKİNDE DE JAPONca yazıyor. okuyamadım. Teyp kodu istemiyor muş! Eski araçlarda istiyordu dedi, servis.

Şimdi hatırladım LPG takılırken akü kutup başı sökülmüştü. Kod falan girmedim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.