marka algısı. sürekli isim değişikliği, model devamının olmaması. stilo, marea, linea, albea, punto ????? hiçbiri şu anda yok. |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (18. sayfa)

-
-
bu yazdıklarınızın hepsi birbirinden farklı arabalar segment olarak broadway stepway clio,megane,symbol,latitude,talisman,taliant,laguna bunları düşününce de renaulttada var bu tarz değişimler bana görede egea megane kadar c sınıfıdır sedanlardan bahsediyorum crossta 2008 crosland c3 aircross stonic,niro bayon bunlarında oldugu yerde en az onlar kadar suv modeldir.
-
2022 model 1.4 street paket paprika turuncu cross 1500 km deki aracımı satmaya karar verdim otomatik c sedan yada suvlarla takas yapabilirim ilgilenen olursa mesaj atabilir.kaza boya herhangi birsey yoktur.Kullandığım için km değişebilir.
-
Aracın 20 Bin bakımın da 2 Yıılık ise Bujisi mi değişiyor? Bence yanlış biliyorsunuz. Günümüz araçlarında iridyum Buji kullanılıyor ve ömrü 80 Bin km civarıdır. Bu Km ye yaklaşmadan, Buji değişimi yapılmaz, eminim Fiat da yapmaz.
-
Fiat'ın bakım prosedürü var, 2. yılda bujiler değişiyor. Bende de aynısı olmuştu, bu sene 4. bakımını yaptıracağım ve bujiler yine değişecek.
https://otomobil.fiat.com.tr/content/dam/fiat/TR/site-assets/pdf/periyodikbakim/periyordik-bakim-tablosu-ocak.pdf
-
Fiat'ın bu yaptığı çok saçma olmuş, Bende de Dacia Duster var, Bujiler için; 40 Bin Km kontrol, 60 Bin km değişim yazıyor. Ben 2 . bakıma girdim, Buji falan değişmedi (Zaten araç 11.000 Km deydi)
-
Fiat servislerinde bu prosedür uygulanıyor, 40 bin km veya 2 yıl, hangisi önce dolarsa. Sıvılar, filtreler hepsi bu prosedüre göre değişiyor.
-
Öyle diyorsunuz ancak aracımda 20bin kmden sonra değişen bujinin farkını gördüm. Hem marş süresi kısaldı hem sessiz çalışıyor hem de performans olarak iyi hissettirdi. Zaten buji ucuz bişey. Fiat servisleri öyle pahalı değil. Hele reno grubuna göre daha ucuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Trabzondayım.2 Yıl dolmadı ama ben yine buji ve fren hidroliğini değişirim.Maliyet afaki değişmez diye düşünüyorum.
-
Sevgili Hocam, aracınızın Bujileri 20 Bin Km de değişiyor ve fark yaratıyor ise, aracınız da ucuz Bakır Buji kullanılıyor demektir ki bu >bujilerin ömrü 20 Bin Km dir. Ama Renault Gurupları genel de iridyum Bujiler kullanır ve bu Bujiler pahalı olmasına rağmen ömürleri 60-80 Bin Km dir.
-
Renault servis fiyatları aşırı pahalı. Bu sebeple varsın değişsin Fiat.
Bugün 4. Sene (33.000 km) bakımı için teklif istedim, birazdan bir çalışma yapıp göndereceklerini söylediler, bakalım ne tutacak, neler değişecek?
Ek: ilk teklif geldi ve şok, bujiler dahil 2600 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 22 Mart 2022; 23:25:15 > -
Dacia Duster 1.0 Tce 2019 Model aracımın 2020 Yılı ilk bakımı 880 TL, 2021 Yılı ikinci bakımı 910 TL Tuttu bu mu pahalı???
-
Egea olmuş 500 bin serviste kendi payını alacak.
4,5 lt opar 0-30 yağa 1200 tl yazmışlar, o zoruma gitti en çokta. Selenia falan olsa tamam diyeceğim de altı üstü opar yağ yani.
-
Servise gitme hocam iyi bir usta bul ona git malzemeleri alıp.
-
çüş o ne ya . resmen zina yani. sokem onların garantisine evde kendim yaparım bakımımı zaten şimdi de yapıyorum . iş mi ya yağ değiştirmek buji değiştirmek ben apartman bahçesinde yapıyorum .
-
Beyler merhaba depo kapağı emniyet kapağı pompa harici nasıl açılır enjektör temizleyici katman gerekiyor yakıtı fulleyip ama kapağı açamadım enjektör temizleyici sıvıyı depoya boşaltamiyorum nasi yapacagiz bunu taktik lütfen
Bagajda stepne bölümünde plastik huni var onu alıp kullan.
Teşekkür ederim buldum ♥️👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X