Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.446
Cevap
78
Favori
176.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakım işini nasıl yapıyorsunuz? benim aracım 38.xxx km'de şu ana kadar tüm bakımlarım yetkili serviste dolayısıyla araç hala garanti kapsamında. 40.000 bakımı için 10-12K arası teklif aldım yetkili servislerden. bir önceki bakımım 4-5K arasıydı diye hatırlıyorum. Garantiden çıkartsam mı diye düşünüyorum emin olamadım. yağ değişimi ve filtreler değişecek ekstra olarak buji değişimi oluyormuş.

• The-T T kullanıcısına yanıt

Akıllı servis abonesiyim hiçbirşeyle uğraşmıyorum herşeyi lastikler hariç herşey garanti kapsamında abonelikle yapılıyor.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Akilli servis nedir detay verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiden fiyat alan var mi 1.6 lounge icin almayi düşünüyorum bir tarafim al mantıklı diyor
    Diğer tarafim bu parayı eder mi diyor

• enginekici3455 E kullanıcısına yanıt
    1.6 urban yeterli bence hocam , lounge ve limited gereksiz pahalı, oralara çıkınca başka arabalara bakmak daha mantıklı geliyor , mesela 19-20-21 qashqai gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Şu an 1.6 Urban Cross dizel otomatik bayiler dip fiyat kaç veriyor hocam bilginiz var mı ya da Sedana mı kaymak gerekiyor bilmiyorum fiyat performans anlamında

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatı şuanda 1658tl urban dizelin. Tabi bu fiyat esas alınmamalı yani bayide sıkı bir pazarlıkla 1500e kadar indirebilirsiniz rakamı.
    Sedan ise yine aynı araç için 1630tl. Araba modeli tercihinize kalmış ben yüksek araç tercih ettiğim için cross aldım, dış gorusunus harici birebir aynı bunlar.
    Ben şahsen memnunum.

1500 bile olsa verirlir mi tartışılır , sıfır sorunsuz olsun uzun yıllar kafam rahat olsun diyorsanız kesinlikle alınır ikisi de.

Diğer yandan 1500e ikinci el 2-3 yaşa kadar bir sürü araba modeli çıkacaktır karşınıza , tercih sizin.

Hocam teşekkürler ben de sıfıra yakın arabaları kullanmayı seviyorum kilometre yapmış 2-3 yaşında arabaları fiyatı mantıklı olmadığı sürece tercih etmiyorum
    Ben de şu an Egea 1.4 Urban sedan 2024 mevcut
    Malum çekişi falan çok iyi değil bayırlı yerlerde oturuyorum sollamalarda falan pek tatmin etmiyor yani LPG kullanmıyorum ona göre de güzel yakıyor özellikle şehir içinde bagajı falan çok güzel çocuk için
    Ben dizele geçmek istiyorum da en azından gaza bastığımda gözüm ibre de olmasını istiyorum :)
    Manuel de olabilir ama yani manuel araca da 1.300.000 350.000 civarı istiyorlar sedan için bu paraları bana çok fazla geliyor ya Egea için

Bilemiyorum anlayacağınız:)

• yaklaşık 15 gün önce egea cross 1,6 lounge aldım. şu an 250 km de.

ve mazot filitre uyarısı verdi....

ne yapmalıyım? çok erken değil mi?

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, düşük km araç bulmak baya zor zaten o yüzden genelde sıfıra yöneliyoruz.

Ben de 1.4 benzinli puntodan geçtim 1.6 otomatik dizele, fark inanılmaz zaten onu hiç tartışmıyorum ve kesinlikle öneririm aradığınız performansı verecektir , manuel devri de artık bitti bitecek o kadar paralar dediğiniz gibi verilmez otomatik araç büyük rahatlık ayrıca.

Bu arada ben mayıs ayinda aldim 2023 37binde 1250tl idi, şuan piyasası 1350lerde bilginize.

urbanda kablosuz android auto yok ama sanırım

Evet yok , USBye ufak bir aparat takılarak o sorun çözülüyor , güncel telefon olması yeterli.

• navigasyon da yok

https://www.otomobil.fiat.com.tr/satis-sonrasi/akilli-servis

• levent_25 L kullanıcısına yanıt

Servise gidin yakıttan dolayı değilse filtre sorunlu çıkmıştır belki

• levent_25 L kullanıcısına yanıt
    Eğer dpf (dizel partikül filtresi) hatası ile aynıysa kolay servis ücretsiz bile yapar onu çünkü aracınız yeni ve garantisi var , ama başka problem varsa işlemi değişebilir servise götürün anlarlar. Sakın garanti kapsamına çıkacak herhangi bir işlem yapmayın dışarıda.

limited için 1,670 dediler eylül ortası gelince ufak bir zam yansırmış

• degobar kullanıcısına yanıt
    Bana göre çok fazla o fiyat hocam 1700 bandında çok daha donanımlı araçlar var, tercih meselesi tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_25

yaklaşık 15 gün önce egea cross 1,6 lounge aldım. şu an 250 km de.

ve mazot filitre uyarısı verdi....

ne yapmalıyım? çok erken değil mi?

servise gittim. mazot kaynaklı olabilir dediler.

depodan örnek alınıp analize gidecekmiş. sonra depoyu boşaltacaklarmış. bu iş uzun sürer. yakıt bitene kadar YÜKSEK DEVİRDE gidecem, sonra tekrar yakıt alacağım.

bakalım ne olacak...

• Arkadaşlar 2025 limited aldım daha 500km de. Sormak istediğim birşey var; radyoda beğendiğim kanalları tercih listesine sırasıyla kaydetmeme rağmen (ön ayar oluyor sanırım) onlar arasında direksiyonun altındaki tuşlarla dolaşamıyorum. O tuşlara bastığımda sonraki frekansı arayarak radyo buluyor. Bilmem anlatabildim mi. Var mı bir ayarı?

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.