bence 308 dizel otomatik tercih etmelisin şehir içinde 850 km yapıyorum.fiyatıda baya uygun seviyeye çekmişler.39000 gibi alabiliyosun.incelemeni tavsiye ederim.
Piyasanın en iyi dizeli. Uzun süre demode olmayacak güzel bir araba.
i30 da hız sabitleme yok.. bravoda mevcut..günümüz şartlarında bu çok gerekli.. hem tasarruf hem radar açısından.. belki sıkı bir pazarlıkla 40 bin seviyesinde alınabilir..
multijet motor kullanıyorum,gerçekten cok iyi bi dizel,araba genel olarak iyi ama fiyat biraz fazla olmuş
en fazla 1.500 ytl fiyat indirimi yapıyorlar. Bide aracın dış görünüşü gerçekten çok iyi. Ancak içine oturduğumda işçilik ve kalite sanki zayıf gibi geldi. Fiat ın 2. elide düşündürmüyor değil...
aracın motorunu bende çok beğendim.300 nm tork gerçekten etkileyici
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhand09
en fazla 1.500 ytl fiyat indirimi yapıyorlar. Bide aracın dış görünüşü gerçekten çok iyi. Ancak içine oturduğumda işçilik ve kalite sanki zayıf gibi geldi. Fiat ın 2. elide düşündürmüyor değil...
Araçtaki işçilik ve malzeme kalitesi sınıf standartlarının üzerinde. Fiat Bravo Türkiyede ve dünyada birçok otorite tarafından test edildi, hepsinin ortak görüşü Fiat'ın araçlarının iç mekan kalitesi konusuna eleştirilere bu araçla cevap verdiği yönünde.
43 bine alınacak çok araba var
quote:
Orjinalden alıntı: gooogle96
43 e 120 hp dizel .... var
quote:
Orjinalden alıntı: gooogle96
Bencede biraz pahalı o arabaya göre
yalnız 120 hp 300 nm torktan daha etkili bir performans beklerdim.sonuçta en beğenilenlerden biri olan dizel focustan bile 11 hp ve 60 nm tork fazlası var.belki aracı ağırlığından da olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: rocky_m5
yalnız 120 hp 300 nm torktan daha etkili bir performans beklerdim.sonuçta en beğenilenlerden biri olan dizel focustan bile 11 hp ve 60 nm tork fazlası var.belki aracı ağırlığından da olabilir
ha sunu bileydin nerdeyse 1500 kg bravo :P
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
Orjinalden alıntı: rocky_m5