Şimdi Ara

FİAT BRAVO 1.6 16V 120 HP MULTIJET DİZEL DUALOGIC nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
37.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİAT BRAVO 1.6 16V 120 HP MULTIJET DİZEL EMOTİON DUALOGIC nasıldır ? (Otm. vites )

Özellikle ani ve ara hızlanmalar, vites geçişleri, performans, yakıt sarfiyatı, 2. eli, yedek parça ve servis bakım fiyatları nasıldır ?

Bilgi veren arkadaşlar teşekkürler....

Not: bu araç 300 tork güç üretiyor. fiyatı 43.700 YTL

• aloo arkadaslar bu konuda bilgisi olan yok mu ?
  • dostum markalar/fıat bolumunde bravo kulubu var oraya sor. kullanıcılar orda. baracuda vardı sanırım. daha olmazsa fıat bravo turkiye adlı sıteye sor.
  • bravo geleceği zaman çok ilgi çekiyor ve takip ediliyordu..
    ama epeydir satışta..pek az ilgi var...
  • Motor çok iyi araçta öylede fiyatı çok pahalı 40 binden fazla verilmez
  • evet güzel araç ama 43 bin fazla.
  • güzel arac aternetif olarak i30 a da bak derim ayni fiyata fazladan deri koltuk ve sunroof sahibide olabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 308 dizel otomatik tercih etmelisin şehir içinde 850 km yapıyorum.fiyatıda baya uygun seviyeye çekmişler.39000 gibi alabiliyosun.incelemeni tavsiye ederim.
  • Piyasanın en iyi dizeli. Uzun süre demode olmayacak güzel bir araba.
  • i30 da hız sabitleme yok.. bravoda mevcut..günümüz şartlarında bu çok gerekli..
    hem tasarruf hem radar açısından..
    belki sıkı bir pazarlıkla 40 bin seviyesinde alınabilir..
  • multijet motor kullanıyorum,gerçekten cok iyi bi dizel,araba genel olarak iyi ama fiyat biraz fazla olmuş
  • en fazla 1.500 ytl fiyat indirimi yapıyorlar. Bide aracın dış görünüşü gerçekten çok iyi. Ancak içine oturduğumda işçilik ve kalite sanki zayıf gibi geldi. Fiat ın 2. elide düşündürmüyor değil...
  • aracın motorunu bende çok beğendim.300 nm tork gerçekten etkileyici
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhand09

en fazla 1.500 ytl fiyat indirimi yapıyorlar. Bide aracın dış görünüşü gerçekten çok iyi. Ancak içine oturduğumda işçilik ve kalite sanki zayıf gibi geldi. Fiat ın 2. elide düşündürmüyor değil...

Araçtaki işçilik ve malzeme kalitesi sınıf standartlarının üzerinde. Fiat Bravo Türkiyede ve dünyada birçok otorite tarafından test edildi, hepsinin ortak görüşü Fiat'ın araçlarının iç mekan kalitesi konusuna eleştirilere bu araçla cevap verdiği yönünde.
  • 43 bine alınacak çok araba var
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

43 bine alınacak çok araba var

43 e 120 hp dizel .... var
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

43 bine alınacak çok araba var

Bencede biraz pahalı o arabaya göre
  • yalnız 120 hp 300 nm torktan daha etkili bir performans beklerdim.sonuçta en beğenilenlerden biri olan dizel focustan bile 11 hp ve 60 nm tork fazlası var.belki aracı ağırlığından da olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

yalnız 120 hp 300 nm torktan daha etkili bir performans beklerdim.sonuçta en beğenilenlerden biri olan dizel focustan bile 11 hp ve 60 nm tork fazlası var.belki aracı ağırlığından da olabilir

ha sunu bileydin nerdeyse 1500 kg bravo :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

yalnız 120 hp 300 nm torktan daha etkili bir performans beklerdim.sonuçta en beğenilenlerden biri olan dizel focustan bile 11 hp ve 60 nm tork fazlası var.belki aracı ağırlığından da olabilir

ha sunu bileydin nerdeyse 1500 kg bravo :P

180 kg lik biri kullanırsa evet 1500kg bravo
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.