Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (398. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.868
Cevap
131
Favori
752.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feedbackx

    Eğer termostat bozuksa genel olarak 90da sabit durmaz. 90 nın altında bir yerlere 70-80 lere kadar çıkar hızlanınca daha da düşebilir. Bozuk olsaydı şehir içinde de aynı sorunu yaşardınız. Servis ancak bu şekilde anlar durumu. Kia için birşey diyemeyeceğim sonuç olarak termostat devirdaimde dönen su sıcaklığını gösteriyor. Kianın izolasyonu daha iyi olabilir. Benim 500L ile uludağdan karlı dönemde indiğim zaman oldukça düşüyor. Ancak sıfıra kadar düşmedi tabi yine bir 30 derecelerde kalmıştır.

    Eyvallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talsuv61

    Sıfıra kadar inmesi biraz tuhaf olsa da, araba hangi şartlar içindeydi tam olarak bilmiyoruz. Bence bu kadar takma kafana. Belki de senin araba zaten soğuktu

    Evet. Araba park halindeydi ve hava soğuktu, tipi vardı. Direkt bayır aşağı inmeye başlayınca araba ısınamadı gitti.. Olayın özeti bu galiba..
  • Merak ettim, hafta sonu Erciyes e çıkarsam dikkat edeyim. Bence de dediğiniz doğru ısınmadan yola çıkınca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ö.rümcek

    Merak ettim, hafta sonu Erciyes e çıkarsam dikkat edeyim. Bence de dediğiniz doğru ısınmadan yola çıkınca



    Eğer Erciyes'e çıkarsanız, mümkünse motoru orada soğutup(hava soğuk olduğu için çabucak soğuyor) kaloriferi de hafiften açıp (4-5 diş) öyle denemenizi isterim. Aksi halde sıcak haliyle inerseniz hararet düşmeyebilir.Bir gün denerseniz sizden haber bekliyorum.(Bu arada Sizin Kayseri'de olduğunuzu bilmiyordum. Memnun oldum. Kayseri'de çok fazla 500L yok. Daha önce 6-7 tane 500L görmüştüm. Aklımda kalan il plakaları 31,34,35 ve 58 idi. Bir tane popstarla da sürekli sabah aynı saatlerde karşılaşıyoruz, uzaktan kavşaktan geçiyor, bir onu göremedim.Demek ki sayımız artıyor. Yani yalnız değilim(z))




  • 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ilk meraklı vatandaş arabamın etrafında gezinerek böyle her yerini incelemiş, iş arkadaşlarım fotoğraflamış olayı bana haber verdiler. Dediğiniz gibi dikkat çekiyor araç :)
  • Rockstarlar da diferansiyel kildi var mı, bi yerde olduğunu okumuştum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • traction + var elektronik bir zamazingo . çamurda ve yoğun yağmurda çok işe yarıyor. 30km h hızın üstüne çıkarsan kendiliğinden iptal oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar başıma komik bir olay geldi. USB bellek ön sağ koltuk ile vites topuzu arasındaki boşluğa düştü. Alayım derken vites bölümünün altındaki siyah uzun plastik parçanın altına girdi.

    Elimi soktum parmaklarımla tuttum çekeyim derken bu seferde oradan koltuk kızağının yanına denk gelen kısımda araç altı döşemenin içerisine düştü.

    Bir parça uzatıp baktım nerede ise zemin USB'nin düştüğü yer ile zemin arasında 10-15 cm kadar mesafe var.

    Alan dar olduğu için elimi sokup alamıyorum. Plastik konsolun arka yolcu tarafındaki içeçek koyma yerini sökmeye çalıştım sökemedim. Onu söksem belki ulaşacaktım ama sökülmedi. Yada basit bir yöntemi vardı ben o son parçayı çıkaramadım.

    Vites topuzunun tam altına denk gelen kısımda 10x10 cm bir kapak var, onu çekip çıkardım ama elim yine istediğim alana ulaşmadı.

    Şimdi içime dert oldu. Birde yolculuk esnasında tıkırtı yaparsa hepten moral bozacak.

    Ayrıca durduk yere USB de gitti.

    Son çare servis bakımına gidildiğinde durumu servise bildirmek.

    Aranızda arka yolcu bölümüne denk gelen kısımdaki içeçek koyma yerini söken çıkaran oldumu ?

    Basit bir yöntemi var mıdır ?




  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Maşa veya bir pens ile almayı dene

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500L Living kullanan yok mu aranızda? Hiç görmedim. Bu araba da seçeneklerimin arasında. Eskiden Punto vardı bende manuel. Çok seviyordum açıkçası. Sürüşü çok keyifliydi. Ama şimdi 2 çekincem var. 1. duologic sorunlu mudur nasıl bilmiyorum.2. Koca arabayı 85 HP nasıl taşır? Hızlanması 16 sn.

    Rakipleri 140-150 beygirken bu araca 85 beygir çok düşündürüyor. Bir de yıl olmuş 2018. Yarı otomatik nasıl koyarlar
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-fiat500l-518842914/detay

    Arabamı ev alacağımdan dolayı artık satmak zorundayım.
  • husamsdu kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben kullanıyorum ve çok memnunum benim araç 95 bg olan vites son güncelleme den sonra bayağı düzeldi bana göre her türlü yeterli bir araç living

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HASÇORUMLU H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yanlış yazmışım 95 HP. Azami 200 Nm tork var. Araç doluyken araba zorlanmıyor mu? Özellikle yokuşlarda?

    Çok saçma bir motor şanzuman ikili seçimi olmuş.

    Hiç kullanmadım ama yarı otomatik kullanımı nasıl? Çok sarsıntılı olduğunu söylüyorlar.
  • Hayır artık şanzıman daha düzgün vites değiştiriyor servise bakıma gittiğimde güncelleme yapıldı bayağı düzeldi tabi çok yokuslarda manuel müdahale etmezsen biraz kararsız hareket edebiliyor oda hep vites yükseltmek istemesinden kaynaklı zaten bu araca bir dsg sanjiman veya tam otomatik vites yapsalar acayip piyasa yapar benim düşüncem . Tavsiyem gidin bir bayiye deneme sürüşü yapın kararı kendiniz verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2.el 2013 1.6 Multijet 105hp Popstar Manuel ile aranıza katıldım. Fiat yetkili bayisinden satın aldım. Ufak tefek arızaları var, salı günü bunları gidermek için servis randevusu oluşturuldu. Yalnız bir türlü start&stopun devreye girdiğini görmedim. 20km yol yapıp trafik ışıklarının yoğun olduğu trafikte çok dur kalk yapılan, beklenen yerlere ulastigimda da start&stop devrede olduğu halde devreye girmedi.2.el satış yetkilisi haftasonu gördüğün kusurları servise geldiğinde bana iletirsin demişti. Salı günü gittiğimde çalışmadığını söyleyeceğim ancak hiç bilgi sahibi değilim. Bilgisiz gitmek istemiyorum, yardımcı olabilir misiniz ? Neyi nerede yanlış yapıyorum ya da eksik biliyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimoglan B kullanıcısına yanıt
    Akü zayıfsa devreye girmiyor. İlk aklıma gelen akü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar 70bin bakımı yaptıracağım ilk kez bakıma girecek araba bende. tavsiye verir misiniz ? yetkili serviste mi yaptırayım ? serviste ne marka ve hangi yağ kullanıyorlar ? filtreler için bizim araçlarda hangi marka kullanılmış bilen varsa aynısını alıp taktırayım diyorum.
  • Selenia marka yağ kullanıyor Fiat. Mazot filtresi ufi marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar haftasonu uzun yol yaptim, giderken dokunmatik ekran karardi teyp calisirken, baska arkadaslarinda basina gelmis, benimde geldi. Ses acma kisma direksiyondan calisiyordu fakat sonraki sarki, onceki sarki calismadi. Ertesi gün düzeldi. Fakat daha ilginc olan bir sorun daha yasiyorum, bagaj kilitlendi acilmiyor. Kumandadan defalarca denedim, 2 gundur boyle. Basina böyle bir sey gelen var mi? Cözümü nedir, bir kac gun once normal calisiyordu. Darbe falanda yok, bu olay beni uzdu biraz, servis yolu gözüktü galiba...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.