Şimdi Ara

Fiat 124 Spider Fiyatı Belli Olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce verildiyse kusura bakmayın yeni showroom da gördüm 131.500 TL fiyatı vardı bilgilendirmek iatedim yorumlarınız nelerdir? MX5 in karşısında nasıl değerlendirilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanicAtTheDisco -- 28 Haziran 2016; 18:28:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etmez

• Cogunluk ne derse tersini kabul etmek lazim,zir cahil dolu burasi.

• 2.0 motorlu ise fiyatı normal

1.6 ise alana geçmiş olsun

• Çok çok pahalı. 90-110 bin arası olmalıydı. İnsanlar gider CLA alır o paraya. Evet Roadster değil ama Mercedes.
  • Almanya sitesinde tüm paketleri ekleyince bile 30 bin euro yapıyor 1.4 turbosu. Burada 30 bin euroluk Golf 100bin TL iken Fiat 124 spider neden 130bin oluyor? Aşırı pahalı gelmiş. Full paketin 100 bin olması gerekirdi.
  • 1.5 Miata 115.000 falan değil mi?

Bu 1.4 Turbo 160hp ise 125'e kadar çıkılabilirdi. 131 biraz çok olmuş. satamayınca düşürürler zaten.

Miata parasına bunu satsalardı, dakika düşünülmez alınabilirdi. Tamam, Miata güzel de, sıkıldık fındık motorlarından. 2.0'ını almak da Türkiye'de saçma oluyor. Bu fiat 1.4 turbo ile güzel bir alternatif olacaktı. Araç zaten miata ile aynı platformda, yani, keyif canavarı olduğu tescilli. Bir de 160hp olunca yeterli olacaktı.

Dur bakalım, bir ikinci ele düşsün. Miata ile benzer fiyatlara satılırsa gene kalemim olacak bir araç.

Bu arada bunu CLA ile karşılaştırmak için kara cahil olmak lazım. Elma ile armut karşılaştırmak olur. Veya bunlar gibi arabalara bakarken gidip CLA alacak adamın da önceliklerini bilmeyen, aklı karışık biri olarak tanımlamak yanlış olmaz. Ayrı dünyaların arabaları. "Sportif bir aile arabası arıyorum" diye yola çıkıp, Alfa'lara bakıp, Ford Galaxy almak gibi biri durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.0 ise 1.4 T ne kadar ona bakmak lazım.

Yoksa bu fiyata 124'ün pek bir alınası yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Çok çok pahalı. 90-110 bin arası olmalıydı. İnsanlar gider CLA alır o paraya. Evet Roadster değil ama Mercedes.

İkisinin Tek ortak noktası ARaba dememiz başka bir şeyi yok .

Bunun fiyatı çok çok fazla Tamam turbolu performanslı ancak Mazda gibi rakibi varken buna neden 20 bin fazladan vereyim ki ?
  • millet gene yorum yapmis sanki alacakmis gibi :)

• Miata alırım daha iyi en fazla 110 bin olmalıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • logandan sonra alınırmı bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Alınir reis cocuklarida alir üstü acik ne guzel maça gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Alınir reis cocuklarida alir üstü acik ne guzel maça gidersin

punto listeden kalkmış,onun yerine ne satacaklar .alınacak araç yok adamlarda hep ıvır zıvır.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.A.M.C.R.O

Arkadaşlar daha önce verildiyse kusura bakmayın yeni showroom da gördüm 131.500 TL fiyatı vardı bilgilendirmek iatedim yorumlarınız nelerdir? MX5 in karşısında nasıl değerlendirilir?

hangi showroom acaba bu birmota sordum tr ye gelmedi diyor.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Linea bile daha iyiydi en azından ucuzdu şimdi Egea baksan astra golf parası doblo caddy parası olmuş,500,500l zaten incik boncuk,500x diye bir zimbirtı çıkarmışlar bir naneye benzemiyor ama 90 100 bin lira..Fiorino zaten ticari desen o cücük kadar bagaj ile olmaz binek desen değil ne işe yarar yıllardır çözemedim.Bi işe yarar punto ve ilinea vardı.Onlarida bitirdiler.

• mx5 ile karşılaştırma yapmak için donanım bazında bakmak lazım tabii fakat bana göre zaten mx5 de olması gerekenden pahalı.

bu arada mx5'den 10 hp güçlü ama 50 kg civarı ağır, yani güç/ağılık olarak pek bir farkları yok.
  • Fiat müşteri hizmetlerine sormuştum bende araç hala hiçbir bayiye dağıtıma başlanmadı demişti(Tüm Dünya için) o yüzden bana tarih verememişti.

• kkvan kullanıcısına yanıt
    al işte cla diyor ya gel de delirme anasını satıyım.
  • Aah su marka algisi yok mu... Adi batsin fiat iste. Yillarca albea linea dogan sahin tempra gibi arabalari ureten bi firma. Gelde bugun 130 bin lira roadster modeline. Hadi verdin insanlarin cenesinden nasil kurtulcaksin. Alirsam on arka ve direksiyondaki fiat logolarini direk iptal ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.